Şimdi Ara

Pokemon Dünyası (Online-benim yapımım-2. defa:D) (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
66
Cevap
0
Favori
1.712
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: AlChacKSE

:( elinde olan biri çıksada alsam sen hatırlıormusun yapılışını yoksa Topic aççam biri ilgilenir inş.

Elisyum Diamon'du programın adı sanırsam . Bir Googlede aramanı tavsiye ederim .
  • hamachi ile olmasaydı keşke

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Black Burn -- 26 Şubat 2008; 17:50:52 >
  • pokeburn hiç kıskanma handsome gibi neyse ben kuribi değilim bu oyunu yapmayı kendim buldum kuribiye sordum nası yapılıyor diye söylemedi neyse oyunun hamachi ağı böyle olmalı
    Pokemon Dünyası

veya

Pokemon Dunyası

zaten cuma günü aççam serveri şimdi forum açtım onun forumunu yapıyoruz ayrıca haritalar 75 oldu tam takır ilerlicem 100 de bırakcam rozet binaları 4 tane daha ama büyük bi genişlik oldu oyunda diyer 4 rozet binasıda cumaya kadar halletcem

forum adresi ;

pokedunyasi.po.funpic.de

beyler bi daha söylücem kuribi değilim oyunu ikinciye yapıyorum eskiden pokeburnla handsome de vardı şimdi bi baktım handsome kendi benim oyunumu çalmış ve buna sinirlendin

OYUN ÇALINTI DEĞİLDİR ÇALANLAR UTANSIN...!!!
  • ağ adını düzgün yazarmsın
  • quote:

Orjinalden alıntı: yugioh sever

pokeburn hiç kıskanma handsome gibi neyse ben kuribi değilim bu oyunu yapmayı kendim buldum kuribiye sordum nası yapılıyor diye söylemedi neyse oyunun hamachi ağı böyle olmalı
    Pokemon Dünyası

veya

Pokemon Dunyası

zaten cuma günü aççam serveri şimdi forum açtım onun forumunu yapıyoruz ayrıca haritalar 75 oldu tam takır ilerlicem 100 de bırakcam rozet binaları 4 tane daha ama büyük bi genişlik oldu oyunda diyer 4 rozet binasıda cumaya kadar halletcem

forum adresi ;

pokedunyasi.po.funpic.de

beyler bi daha söylücem kuribi değilim oyunu ikinciye yapıyorum eskiden pokeburnla handsome de vardı şimdi bi baktım handsome kendi benim oyunumu çalmış ve buna sinirlendin

OYUN ÇALINTI DEĞİLDİR ÇALANLAR UTANSIN...!!!

kardeşşş en sonda dediğin bana dokunuyo ona göre

• <3
  • arkadaşlar ben yeni ağ oluştur dedim bilerek yazdım bunları:

Pokemon Dünyası

ve ikisinede teker teker denedim

Pokemon Dunyası

şifreyide lollol yaptım kabul etti lütfen doğru söyle

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi burak100000 -- 25 Şubat 2008; 18:08:39 >
  • aaaa evet ağ kabul edio:)
  • öncelikle bravo oyun yapmak sandığımdanda zormuş bunu anladım boyutu fazla diil diil mi?
  • peren ağı ben kurdum böyle bir ağ varmı diye bakmak için boşuna sevinme
  • böyle bir ağ yok dio:S
  • adam daha yapmamış ağı yazın diyo hala
  • beyler bakın şu çalıntı diyenler laflarını geri alsın iyiki bi kuribi yapmış ben yaptıgım hiç bi şeyi çalıntı yapıpta devam ettirmedim ama kıskananlar çalıntı diyor ayrıca bile bilir bi kere YUGİOH JOEY THE PASSİON REHBERİ diye bi konu açmıştım çalıntı demişlerdi ama sonra anlaşıldı olmadıgı onun gibi birçok rehber yapıp Ultra moderator oldugum siteleri biliyorum siz çalışmadan yaptıgımı sanın oyunu oyunu kendim yaptım
    OYUNU KENDİM YAPTIM FARK ETTİSENİZ EN ALTA KANTO GYMLERİ ÜZERİNE YAPTIM YAZDIM KİMSE YAPMAMIŞTI BU OYUNU
  • Şuan Oyunun En Güncel Link'ini verebilirmisin Ağ adresi tam olarak oynıcam
  • şu ağ adresi ney verde oynuyak
  • quote:

Orjinalden alıntı: yugioh sever

beyler bakın şu çalıntı diyenler laflarını geri alsın iyiki bi kuribi yapmış ben yaptıgım hiç bi şeyi çalıntı yapıpta devam ettirmedim ama kıskananlar çalıntı diyor ayrıca bile bilir bi kere YUGİOH JOEY THE PASSİON REHBERİ diye bi konu açmıştım çalıntı demişlerdi ama sonra anlaşıldı olmadıgı onun gibi birçok rehber yapıp Ultra moderator oldugum siteleri biliyorum siz çalışmadan yaptıgımı sanın oyunu oyunu kendim yaptım
    OYUNU KENDİM YAPTIM FARK ETTİSENİZ EN ALTA KANTO GYMLERİ ÜZERİNE YAPTIM YAZDIM KİMSE YAPMAMIŞTI BU OYUNU

ozaman ultra mod oldugun forumlarda takıl!
  • yaa bunun hamachisiz oynayanını olsaydı oynardım
  • ya açamadım??
  • beyler ağıma katılan 2 kişi var onlar nası katılmış

Pokemon Dünyası
    lollol
  • Şuan bende ağ'ya girdim sen oyunu neyle yaptın ? elysium diamonla mı
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.