Şimdi Ara

Pokemon Dünyası (Online-benim yapımım-2. defa:D) (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
66
Cevap
0
Favori
1.712
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaşlar ağı buldum galiba

ağ:Pokemon Dünyasi

şifre:lollol
  • Kurubi'de senin gibi DH içerisinde ":D" tarzı gibi smileyler kullanırdı.Senin o olduğuna 100% eminim.
  • quote:

Orjinalden alıntı: burak100000

arkadaşlar ağı buldum galiba

ağ:Pokemon Dünyasi

şifre:lollol

o kadar bulduk bi teşekkür yok

• teşekkürler burak ayrıca kuribi değilim kuribiye enson oyun nası yapılıyor dedim ve söylemedi bi daha görmedim:D:D:D:D nese bu forumda bi tek burak varmış demek o kadar yaptım bi teşekkür yok

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yugioh sever -- 28 Şubat 2008; 20:24:20 >
  • pfff ağ adı yok dio saatlerde zaten kötü...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BrednL.triceps -- 28 Şubat 2008; 20:29:58 >
  • ben saat konusunda oylama yaparım ama benim açamıcağım saatler var salı perşembe 13.30 - 15.10 arası olmaz ve çarşamba 13.30-16.00 bu saatler dışı söyleyin
    ağ adına giren çok kişi oldu
  • Ben ağ'ya giriorum bu akşaam oyuna girebilces mi ? bide senin hamachi de nick ne online olup olmadığını bilmemiz lazım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Khan Ayaz -- 28 Şubat 2008; 20:34:18 >
  • Nick Pokemon Dünyası Ve server bugün açılmıcak pcye ne zaman format atarsam o zman en geç pazart büyük ihtimal
  • up
  • bi ss koyarmısın menuye fln bakcam gzl olmuşmu diye.
  • şimdi başka pcdeyim evde koyarım ayrıca oyunun menüsü falan türkçe heryeri nerdeyse türkçe bn yaptım şimdi sakın --- aa benimkide türkçe kesin benden(yada başkası) çaldın gibi bi laf kulllanma
  • ne zaman biter oyunu acman
  • Yugi msn var mı senin pm'den gönderirsen ii olur
  • indiriyorum..
  • quote:

Orjinalden alıntı: YıLMaZ

Kurubi'de senin gibi DH içerisinde ":D" tarzı gibi smileyler kullanırdı.Senin o olduğuna 100% eminim.

Pokemon World RPG
    Pokemon Dünyası ..
  • quote:

Orjinalden alıntı: 4EveRULtrAsLaN

quote:

Orjinalden alıntı: YıLMaZ

Kurubi'de senin gibi DH içerisinde ":D" tarzı gibi smileyler kullanırdı.Senin o olduğuna 100% eminim.

Pokemon World RPG
    Pokemon Dünyası ..

ne bu
  • çok saçma zaten inmiyor resim vermediğine göre çalıntı..
    bide herkesin ona özendiğini zannediyor...
  • Yılmaz'ın oyun gibi elysium daimond'un kendi menüsü türkçleştirilmiş arkadaşımız saatleride ayarlarsa pokedox açılana kadar güzel alternatif olcağına inanıyorum ama yarın açmassa bozuşcas
  • Eet açmıycaksın galiba
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.