Şimdi Ara

Pokemon Dünyası (Online-benim yapımım-2. defa:D) (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
66
Cevap
0
Favori
1.712
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • açıacak oyun sadece flash diskten serveri atarken bi hata oldu şimdi düzeltcem korkmayın yw herkezen özür dilorum
  • Bugün mü açacaksın seni bekliorum valla bide bu hamachi'deki burak charmander kim yaf 7/24 online nerdeyse :D
  • bugün açamayabilirim bitek onu yapmıyorum kanto gymleri bile tam bitmedi ve 90 harita oldu :Doyun bitmeden açmayı sevmiyorum sonra oyun laglı olur herkez sıkılıyor oyun hata veriyor bazılarının guild ayarlarıyla oynAMAsından falan
  • Onlar bendede var eet çözüm için ingilizcen varsahttp://www.elysiumsource.net/community/index.php forumundan bilgi edin fix ler fln var çözümünü bulursun bir sürü modifikasyon var yapabilirsen çok sağlam olur bak bende daha kendi oyunumda uygulamadım haberin olsun :D benim pc yi devamlı açabilme imkanım yok onun için seninkini oynıcam tabi bi rütbe fln verirsin artık :) benim maplerimi seninkinde uygulayabilirim çözdüm zaten oyunu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Khan Ayaz -- 3 Mart 2008; 17:19:06 >
  • tamam bakacam ayrıca pardon ama sana anca kicklik rütbe verebilirim arklara sözüm var kimseye 1den fazla rütbe yoq 1 de sadece oyunu güzel ilerlesin diye ama bi tek sana herkeze verirsem elini atan kickler
  • Yanlış yaptığın bi konu var oyunun clientindeki frm dosyalarını yollamaman lazımdı her türlü hile açmış oluyorsun oyunu
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.