beyler içinizde rock tünelinden çıkmış yani çıkış kapısındaki anı kaydetmiş olan varsa
hani kaydedince PokemonFireRed(Us)1.sgm falan yazar eğer kaydeden varsa msn den o kaydı yollarsa çok sevinirim ya
Bak Kanka herkes Rock tunelde takılıyor msni ekleyin yazın bana klaberosn_bjk_murat@hotmail.com rock tunel iiçin flash lazım
ok ben seni ekledim
murat msn gel
Sanmam eklememişinn
gs_mehmet_mert@hotmail.com hayır ekledim seni bide sen ekle istersen
virdian city de can veren yerin yukarısına çıkınca orda
ben oaktan 5 poke toppu aldım şimdi napçam?
virdian citynin orda gym var bir tane ama locked diyor ve girilmiyor
BEyler gosp abi gzl bir yöntem verdi size msnde konştuklarımızı yazıyorum
[a=3] ·!¦[·ÐuMãñ¥ã¶-B∆Ξ-$ãgØ¢µ¶·]¦!· [/a]: s.a gosp07: as [a=3] ·!¦[·ÐuMãñ¥ã¶-B∆Ξ-$ãgØ¢µ¶·]¦!· [/a]: aga [a=3] ·!¦[·ÐuMãñ¥ã¶-B∆Ξ-$ãgØ¢µ¶·]¦!· [/a]: yha [a=3] ·!¦[·ÐuMãñ¥ã¶-B∆Ξ-$ãgØ¢µ¶·]¦!· [/a]: ben gba fire/red oynuyom [a=3] ·!¦[·ÐuMãñ¥ã¶-B∆Ξ-$ãgØ¢µ¶·]¦!· [/a]: 4 .gym e gidicem [a=3] ·!¦[·ÐuMãñ¥ã¶-B∆Ξ-$ãgØ¢µ¶·]¦!· [/a]: ama rock tunel i bi türlü geçemiom gosp07: pokemarttan gosp07: reapel gibi bişe varıd gosp07: onu al gosp07: 100 adm boyunca gosp07: poke çıkmaz [a=3] ·!¦[·ÐuMãñ¥ã¶-B∆Ξ-$ãgØ¢µ¶·]¦!· [/a]: hrbimi gosp07: bu gosp07: arada [a=3] ·!¦[·ÐuMãñ¥ã¶-B∆Ξ-$ãgØ¢µ¶·]¦!· [/a]: tmm çok saol aga gosp07: büyük ihtimal gosp07: flashın yoktur [a=3] ·!¦[·ÐuMãñ¥ã¶-B∆Ξ-$ãgØ¢µ¶·]¦!· [/a]: flash ? gosp07: rock tunelne gosp07: girince gosp07: her yer aydınlanmıosa gosp07: flash yoktur [a=3] ·!¦[·ÐuMãñ¥ã¶-B∆Ξ-$ãgØ¢µ¶·]¦!· [/a]: eft aydınlanmıyo gosp07: git simdi mistynin ordydı galiba gosp07: diglet cave var gosp07: oraya dal [a=3] ·!¦[·ÐuMãñ¥ã¶-B∆Ξ-$ãgØ¢µ¶·]¦!· [/a]: eee ? gosp07: yannız cut ile girdiğin deil gosp07: dier taraf gosp07: tanm girecen gosp07: toplam yakaladıgın gosp07: poke sayısını gosp07: 15 yapıcan gosp07: çıkana kadar gosp07: çıkınca gosp07: yukardan aşaa dogru gosp07: her yere gosp07: gire gire gosp07: gidecen gosp07: bi yerde flash vercek oakın asistanı gosp07: onu bi pokeye yüklycen gosp07: rock tuneline girincede gosp07: starttan gosp07: pokemon lara gelicen gosp07: yüklediğin pokemona basıp gosp07: flash a basınca gosp07: her taraf aydınlanır [a=3] ·!¦[·ÐuMãñ¥ã¶-B∆Ξ-$ãgØ¢µ¶·]¦!· [/a]: oke çok saol
Ben şimdi bunu denicem
bak profesörden flash itemi alcan sonra bag tm case gircen flashı bir pkemona eklicen sonra rock tunele girdiğinde pokemon dicen flash itemini uyguldağın pokemonu flash dicen bu kadar biraz uzun oldu
eft benim mesaj biras uzun oldu ama direk msn den alım da ekledim o yüsden bu aradagerçekten oluyor şu an tower dakiöadamı kurtarıyorum poke police ye döndüm youq roketleri yen yuq bunu kurtar
Chaqi sende msnni yazarmısın
gospa bende pokemon çıkasını ölemek istediğimi söyledim o da repeal al dedi ama çabuk tükenio
eft repal işe yarıyo daha ilerlde mesela tower a gelince süper replz fln var o 250 adım sürüyo valla ben 30 tane aldım hala 24 tane var
bide safariye girmesek olömuyomu ?
beyler flash ı buldum diglett cave e vermiliondan girince tünelin çıkışına gidin cut la ağacı kesip devam edin aşagıda büyük bir ev var orda 2 karekter var oak ın yanına gidip z ye basın konuşmak için o size vercek flashı
safaryi geçmeden olmasmı ? bide ben 6 nişanı almadım yane senin dediğini yapmadım gittim ddrek bisikletle 5 inci nişana 6 ya naısl ulaşabilirim ??
safaryi geçmeden olmasmı ? bide ben 6 nişanı almadım yane senin dediğini yapmadım gittim ddrek bisikletle 5 inci nişana 6 ya naısl ulaşabilirim ??
ne ile başladın?
charmender ben ce onla başlayın çünkü charizard olunca çok güçlü oluyo yhane ben 45 lwl blastoisksi 45 lwl chrizard ımla yeniyom ama venusar olsaydı yenemeyebilirdim