ben nasıl cut kullancam gemiden cut aldım ama nasıl eklicem pokeme?
enter de bag gir tm case gir cut itemini seç pokemon seç ağacın yanınma git kendi keser zaten
her pokeye öğretmez yanında unable yazana öğretmez able yazana öğretir
yha beyler bu fire -red de en kötü yer şu mağralar oyundaki rozetleri almak bi ayrı dert indigo ligine gitmek bi ayrı dert indigo ligini almak bi ayrı dert bune yaffff
yha bende indigo ligi bitti napcam
oyun bitti demektir bn bitiremedim ama öle bn sapphireyi bitirdim çükkü
adalar da varmış öle diolar oak bi sayı verdi ne yapammm
valla bn elite fouru yenemedim ondan gerisini bilmiom
quote:
Orjinalden alıntı: tuugberk
oyun bitti demektir bn bitiremedim ama öle bn sapphireyi bitirdim çükkü
Çok beklersin bitti.Daha Mewtwo ile Lugia'yı yakalayacaksın.
bendede aynı sorun oluyo indigo bitiyo oyun bitiyo sonra anamenude continue yazısı cıkmıyo siz bi solerseniz bitirince napmam gerektigini cok sevinirim gunlerdir bıktım usandım
hadi cvp yokmu
Copy+Paste'ne sağlık
beyler allah için bişi deyin pokemon fire ı bitirdim ama devam edemiyorum lütfen acill
quote:
Orjinalden alıntı: _LoRDi_
Copy+Paste'ne sağlık
aynen
quote:
Orjinalden alıntı: ironmetal
quote:
Orjinalden alıntı: _LoRDi_
Copy+Paste'ne sağlık
aynen
rica ederim ama önemli olan araştırmak
tmmm herşey iyi hoşta ben cutu aldım ama öğrenmeyi bilmiorumm
bence mr mime yetiştirin (flash aldığımız yerlerde bir ev var orada bra ile takas ediliyor )arkadaşlar taks ettiğinizden dolayı normalde 200 alması gerekirken 300-400 civarı exp alıyor yani bedevadan exp. kazanıyor (takas pokemonlarında böyle oluyormuş)
isteyende nidoran erkek var takaas edilen onuda bir tne kız veriyor nidoran kız ile takas ediyor merdivenlerden birinde bekliyor ama yerini hatırlamıyorum
quote:
Orijinalden alıntı: idrisovic
bence mr mime yetiştirin (flash aldığımız yerlerde bir ev var orada bra ile takas ediliyor )arkadaşlar taks ettiğinizden dolayı normalde 200 alması gerekirken 300-400 civarı exp alıyor yani bedevadan exp. kazanıyor (takas pokemonlarında böyle oluyormuş)
isteyende nidoran erkek var takaas edilen onuda bir tne kız veriyor nidoran kız ile takas ediyor merdivenlerden birinde bekliyor ama yerini hatırlamıyorum
Evet, bununnla ilgili de ilginç bir anım var. Daha küçüklüğümüzde, pokemonun en cafcaflı günlerinde, oyunu game boyda oynarken oyunda bug var, ne kadar şanslıyım, çaktırmadan oynayayım, kimse öğrenmesin diye hep gizlerdim mr.mime'ımı