Bu oyunu indirebileceğim bir link verebilir misiniz
quote:
Orijinalden alıntı: vio0035
Bu oyunu indirebileceğim bir link verebilir misiniz
bu tarz link paylasimi yasak
google ara derim
BEYLER BEN OYUNU BİTİRDİM AMA 2. DÜNYA MESELESİ VARMIŞ BEN ELİTE 4 ÜDE YENDİM GRAY ŞANPİYONDU BEN ŞANPİYON OLDUM VE ŞÖHRET LİSTESİNE GİRDİM. LİGDEN ÇIKARKEN 2 SİDE MAL MAL BAKTI OAKLA GARY YANİ. NESE YÜRÜYİM DEDİM İŞLEMEDİ SONRA THE END YAZDI DEVAM ETMEDİ YAPANLARIN İSMİ FLN GEÇTİ.
up güzel konu
Nostalji yapma adına öss senemde telefonuma gba emülatörü yükleyerek benden kaç saat çalmıştı bu meret. Hala da seviyorum şu pokemonları!
bunlar nasıl rocktunnel den çıkamamışlar ki ben çıktm valla çok rahat :D flash olmadan hemde :D :D :D ahahaha :D
konuyu hortlatmak gibi olmasın da şu elite four u ve rivalı yendikten sonra nasıl devam edecez çünkü oyun direk bitiyor.
ero_52
kullanıcısına yanıt
Oyun bitince tekrar continue dan devam edebilirsin eğer direk new game geliyosa romun bozuktur başka bi yerden indirip save in çalışıyosa oyuna öyle devam edebilirsin
bazı arkadaşlar emülatörün ayarını 128k lık yap yeniden başla dediler bu yöntem işe yarar mı?
ero_52
kullanıcısına yanıt
Direk new game geliyosa oyun bittikten sonra o rom bozuktur başka rom indir save in çalışıyorsa kaldığın yerden devam edersin
yardımınız için teşekkürler.birazdan deneyeceğim.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme