Şimdi Ara

pokemon fire red anlatımı (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
71
Cevap
0
Favori
8.473
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Bu oyunu indirebileceğim bir link verebilir misiniz
  • quote:

Orijinalden alıntı: vio0035

Bu oyunu indirebileceğim bir link verebilir misiniz

bu tarz link paylasimi yasak

google ara derim
  • BEYLER BEN OYUNU BİTİRDİM AMA 2. DÜNYA MESELESİ VARMIŞ BEN ELİTE 4 ÜDE YENDİM GRAY ŞANPİYONDU BEN ŞANPİYON OLDUM VE ŞÖHRET LİSTESİNE GİRDİM. LİGDEN ÇIKARKEN 2 SİDE MAL MAL BAKTI OAKLA GARY YANİ. NESE YÜRÜYİM DEDİM İŞLEMEDİ SONRA THE END YAZDI DEVAM ETMEDİ YAPANLARIN İSMİ FLN GEÇTİ.
  • up güzel konu
  • Nostalji yapma adına öss senemde telefonuma gba emülatörü yükleyerek benden kaç saat çalmıştı bu meret. Hala da seviyorum şu pokemonları!
  • bunlar nasıl rocktunnel den çıkamamışlar ki ben çıktm valla çok rahat :D flash olmadan hemde :D :D :D ahahaha :D
  • konuyu hortlatmak gibi olmasın da şu elite four u ve rivalı yendikten sonra nasıl devam edecez çünkü oyun direk bitiyor.
  • ero_52 kullanıcısına yanıt
    Oyun bitince tekrar continue dan devam edebilirsin eğer direk new game geliyosa romun bozuktur başka bi yerden indirip save in çalışıyosa oyuna öyle devam edebilirsin
  • bazı arkadaşlar emülatörün ayarını 128k lık yap yeniden başla dediler bu yöntem işe yarar mı?
  • ero_52 kullanıcısına yanıt
    Direk new game geliyosa oyun bittikten sonra o rom bozuktur başka rom indir save in çalışıyorsa kaldığın yerden devam edersin
  • yardımınız için teşekkürler.birazdan deneyeceğim.
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.