Şimdi Ara

Pokemon Fire Red | VBA Link Battle Yardım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
18
Cevap
1
Favori
1.459
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Bir arkadaşımla beraber internet üzerinden Visual Boy Advance programını kullanarak pokemon savaşı yapmak istiyoruz.

Kaç saattir uğraşıyoruz ancak bir netice elde edemedik.

Daha önce yapmış olan arkadaşlar nasıl olacağını anlatabilir mi ?

Visual Boy Advance emulator + Pokemon Fire red indirmiş durumdayız.

• Merhaba.
    İlk olarak Visual Boy Advance 1.72 Link versiyon'u indirin.
    Oyunun save tipini 128k yapın.Bunu yapmak için Visual Boy Advance'i açın ve şu yolu izleyin;
    1-Options
    2-Emulator
    3-Save Type
    4-Flash 128k yazan yere tıklayın.

Bunu yaptıktan sonra emülatör'ü ctrl+r ile yeniden başlatın.
    Şimdi sıra geldi Hamachi indirip kurmaya.
    Hamachi'yi indirip kurduktan sonra bir ağ kurup aynı ağa girin.
    Oyunu başlatın.
    1-Options
    2-Link -> Wireless Adapter'i işaratleyin
    3-Settings
    4-General bölümünden Network'u işaretleyin.
    5-Bağlantıyı kuracak kişi Server bölümüne girerek Start! yazısına tıklasın.
    6-Bağlantıya girecek kişi Client bölümündeki localhost yazısını silerek oraya oyunu kuran kişinin IP adresini yazsın. (192.168.x.x)
    7-Giren kişi bağlandığı zaman bağlantıyı Kuran kişiye Evet/Hayır'lı bir soru gelecek ona Hayır cevabını verin ve Settings'i x ya basarak kapatın.
    8-Oyuna en baştan başlıyorsanız Pewter Şehrinde ki Pokecenter'ın 2. katına çıkarak en sağdaki kişiyle konuşun ve Collesium'a girin.
    9-Bir kişi Collesium'da savaşı kuracak ve diğer kişi bağlanacak bu kadar basit.
    Umarım işine yarar.Kolay gelsin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-861129304 -- 29 Ocak 2013; 17:46:50 >

• peki oyunu telefonda oynasak onun save dosyalarıni pc ye atıp arkadaşlar ile internet üzerinden oynayabilirmiyiz ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: centerboys

peki oyunu telefonda oynasak onun save dosyalarıni pc ye atıp arkadaşlar ile internet üzerinden oynayabilirmiyiz ?

Telefonda ki save'nin uzantısı farklıydı galiba.Eğer bilgisayarda ki save dosyası ile aynı uzantıya sahipse bilgisayara atılıp oynanabilir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: EGEMERT.

quote:

peki oyunu telefonda oynasak onun save dosyalarıni pc ye atıp arkadaşlar ile internet üzerinden oynayabilirmiyiz ?

Telefonda ki save'nin uzantısı farklıydı galiba.Eğer bilgisayarda ki save dosyası ile aynı uzantıya sahipse bilgisayara atılıp oynanabilir.

.sav uzantısı var kardeşim android telefonda oynuyorum.

• quote:

quote:

quote:

Telefonda .sav olan uzantı bilgisayarda .sa1 olarak geçiyor, o yüzden açmaz.
  • quote:

quote:

quote:

quote:

Telefonda .sav olan uzantı bilgisayarda .sa1 olarak geçiyor, o yüzden açmaz.

Anladım hocam teşekkür ederim fakat farklı oyunlarda farklı kayıt yapıyor mesela emerland da ss0 ss1 şeklinde kayıt yapıyor fire red denemedim.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    diablo 2 item yardım
    13 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Tamam hocam buldum kayıt seçenklerinde flash 128k var galiba bunu yaparsam olur.

• android telefonda mümkün müdür bu(2 s3 ile deneyebileceğimiz bir program var mıdır)
  • Arkadaşlar bu pokemon Fire red türkçe linkini koyabilirmisiniz bir türlü bulamadım ama başlangıçta balbazar, charmender felan olsun
  • O versiyonu bulman çok zor çünkü mevcut linklerin çoğu ölü.
  • ingilizce versiyonu varda türkçesi lazım dediğin gibi buldugum linklerin hepsi ölü elinde olan varsa ekleyebilir mi
  • vba version 8de de calisir mi
  • Türkçesini arıyorum ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: XanthiN

Türkçesini arıyorum ?

Elimde vardı formattan sora gitti İnternetten biraz araştırırsan bulabilirsin, bende araştırayım bulursam sanada atarım özelden.
  • quote:

Orijinalden alıntı: 55voldemort55

quote:

Türkçesini arıyorum ?

Elimde vardı formattan sora gitti İnternetten biraz araştırırsan bulabilirsin, bende araştırayım bulursam sanada atarım özelden.

Sorunsuz çökmeyen versiyonu varmış hatasız olan. Ben bulamadım atarsan sevinirim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi XanthiN -- 31 Ocak 2014; 15:34:22 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: 55voldemort55

quote:

Türkçesini arıyorum ?

Sorunsuz çökmeyen versiyonu varmış hatasız olan. Ben bulamadım atarsan sevinirim.

Yolladım...

• ya şunu denedik ama bi türlü olmadı en son ikimizde bağlandık ama birinin adı gözükmüyordu
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.