iki aydir oynuyorum iyice kastim bir kere pokemon ligi championu oldum simdi oyundan sonraki pokedex gelistirme bolumundeyim am su 8. ve 9. adaya bir turlu ticket bulamadim biliyorum ilk akliniza gelicek gameshark ama ben gba de kasetle oynuyorum ve hic hile filan yapamiyorum saniyorum poke ligini bi daha yenmem gerek bi yardimci olun nasi aliim bu 8. ve 9. adaya gecis ticketini
( haa bu arada kastim derken efsanelerin birisini bile alamadim oyuna ilk baslarken master balli snorlaxa verdim simdi bill'in bilgisayarinda uyuyor serefsiz 4 efsanenin 4usunude kacirdim aferim bana )
ben pokemon ligini 6 kez yendim şimdi ise o lig teki herşey farklı hepsi 100 level çok zorlanıyorum birde bir item var 175 tane pokemonum olması gerekiyormuş istersen yardım esderim sana ama şimdi oyunu 1 yıldan beri oyanmıyorum
bu oyun güzelmi ya Bende oynasammı
ben birdiydim oyunu 7 ay önce
BENİM RGP/FRP OYUNLARI BÖLÜMÜNDE KONUM VAR OYUNU KOLAY BİTİRMENİZİ SAĞLAYACAKTIR RESİMLİ ANLATTIM YORUMLARINIZI BEKLERİM
abi yi guzelde hic adalarla ilgili hic bi sey solememissin bide ligi bitirince oyun bitmiyorki benim sadece sorduum 8. ve 9. adaya nasil geciceimti
quote:
Orjinalden alıntı: xXxgladyatorxXx
abi yi guzelde hic adalarla ilgili hic bi sey solememissin bide ligi bitirince oyun bitmiyorki benim sadece sorduum 8. ve 9. adaya nasil geciceimti
gamsshark gerekli ara biraz google da bulamassan sana yardım etmeye çalışcam
quote:
Orjinalden alıntı: xXxgladyatorxXx
sen diğer adalara nası geçtin sölesene ben bitek ilk üçe gidiom
yaa hill yardimci oluyorsunda ben gba kullniyorum bilgisyar deil wolverine poke ligini yendikten sonra 1. adada efsane pokeyi almaya giderken iki tane rocket team adami vardiya delik yapiyolardi bitirmisler iste onlar iceri girip bi tane kirmizi tas buluyorsun onuda olduu gibi 1. adadaki arkadasina ver oda sana ticket veriyor
ya ben ligi bitirdim devam etmedi .:D ben de oynamadım bidaha :D
resim falan koyamazmısın orda bi mağara var oda moltresin yanına gitmemi sağlıyo bide o tyaşın adı everstoneyse bende var nerdeki adama vercem
orda moltrese giderken mt.moona giriyorsun dimi iste moltrese giden yol solda sagda obur magra var iste ordan gir ve tasi al adini unuttum simdi sonra 1. adadaki pokmon profesoru ile konus hani buyuk bi makina ile calisiyorya sana ticket vericek
ARKADALAR BENIM SORUM GAMEBOY ADVANCE'DE NASI 8. VE 9. ADAYA GECCIS TICKETINI ALICAKSINIZ BILIYORSUNUZ O KUCUK MELETTE GAMESHARK BOLUMU YOK