Şimdi Ara

*Pokemon Gameboy!* -(resimli)- Paylaşımlarınızı ve sorularınızı Bekliyoruz! (14. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
474
Cevap
5
Favori
178.854
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • ya olamaz ya rival da save lemeyi unuttum şimdi elit lerin başından başlıcaaam ühüüüüü

• çok güzel up saol gerekli üst konu olmak için yeterli içeriğe sahip şu cheatları yapamadım ama

• quote:

Orjinalden alıntı: bogachan.1996

çok güzel up saol gerekli üst konu olmak için yeterli içeriğe sahip şu cheatları yapamadım ama

http://forum.donanimhaber.com/m_21099105/tm.htm
    Oku burayı bakalım bulabilecekmisin . Ben oynamadığım için yardım edemicem [ Sayfanın Altlarına Nasıl Yapıldığın Anlatılıyor ]

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi shadowz61 -- 8 Mart 2008; 10:06:40 >
  • ben fireredde o geminin oradaki gymnin girişinde ufak bir ağaç daha doğrusu neredeyse heryerde karşıma çıkıyo nasıl yokedebilirim bu ufak ağaçları
  • quote:

Orjinalden alıntı: MysticaLAndreamS

oha adam oyunların hayatını yazmış resmen wala bunu turkçe öretmenı bilem okumaz bu kdr yazıyı ^^

"Oha" gibi kaba terimleri forum ortasında kullanmak hiç doğru bir davranış değil.

Ayrıca,
    Konunun tarihi gereğince senden daha seviyli üyelerin olduğu bir dönemde yazıldığını sanırım anlayabilirsin.
    Bana yoksa bile emeğe saygın olsun.

Teşekkür ederim.
  • Dostum nerelerdesin sen yha sen yokken 10 kişi konuna eklenmek istedi bi gittin kayboldun snde yw..
  • quote:

Orjinalden alıntı: -_Dæn!éL_-

Dostum nerelerdesin sen yha sen yokken 10 kişi konuna eklenmek istedi bi gittin kayboldun snde yw..

Ben foruma böyle ara sıra girerim,
    Girdimide ortalığı ayağa kaldırırım ama

Eski tadı kalmadı be...
    Giresim de gelmiyor.
  • quote:

ben fireredde o geminin oradaki gymnin girişinde ufak bir ağaç daha doğrusu neredeyse heryerde karşıma çıkıyo nasıl yokedebilirim bu ufak ağaçları

Cut Saldırısı İle Nerden Bulunacağı Tam Hatırlayamadım Şuan Ruby Üzerinde Çalıştığım İçin
  • cut game sharkı yokmu :(

• quote:

cut game sharkı yokmu :(

Shark Dediğin Kodmu ?
    FDC0B14B 6ACA538D
    Dene
  • Güzel paylaşım...

Çok sağol...

Sonunda Firered'i bitirdim
  • quote:

Orjinalden alıntı: Verrückt

Güzel paylaşım...

Çok sağol...

Sonunda Firered'i bitirdim

Ya ben hala o mağaranın önündeki damı geçemedim ligi bi5-6 kez bitirmeme rağmen.
  • Ben hala bulamadım Crystal de WATERFALL atağını nerden alcaz?
  • çok saol fire redi anlattığın için ben garyi yendim gemideyim cut salıdrısını hangi pokeye yükletebilirim???
  • Charmander,meowth,diglett yüklyeebilirsin ben squrtulla başladığım için ona olmadı mağaradan Dugtrio buldum ona yükledim.Bu arada arkadaşalr benim gibi şifresiz oynuosanız ilk başlarda catarpie yakalyın ilerde butterfree gerçekten çok işe yarıo ayrıca dugtrioda alın oda çok güçlü benim gibi squrtil'la başlamışsanız 3 cü şehirdeki elektrik rozetinde Dugtrio baya işe yarıo ayrıca mewtwo'yu yakaldıktan sonra oyun daha bitmio ben ondan sonraki adalrı geçemedim lugai,ho-oh,deoxys bide suicne varmış.
  • tamam saol bende squirtle ile başladım bir sorum daha olacak bunun hilelerini nerden bulabilirim master ball hilesi falan acil lazımda :D
  • ya ben aldım flashı bisikleti nerden alıcam yardım lütfen yaa !!!!!!!!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cengolassa -- 8 Mayıs 2008; 10:11:46 >
  • Bisikileti vermillion cityde bi ev var aşalarda büyükçe bi ev içinde bi masa onun etrafındada insnalar vardır o insanlaradan yaşlı kahverengi mantolu olan sana bi paket vercek o paketle Cerluan şehrinde bisiklet satılan yere gitcen ordan bisikleti alcan artık bisikle çetesinin yanalrına gidip pokelrini kasabilirsin.şifreleri var bende ama Gameshark'la felan oluomuş ben yapamadım zaten şifresiz daha zevkli
  • cerluanmı neresi işte oraya gidemedim ki :D
  • Pokemon sapphire oynuyorum... Bunları burdan nasıl çekerim...
     *Pokemon Gameboy!* -(resimli)- Paylaşımlarınızı ve sorularınızı Bekliyoruz!
  • 
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.