Slmm öncelikle çok teşekkür ederim çok güzel anlatmışsın fakat bnm bi sorunum var Fuschia City�e ulaşmak için iki yol var demişsin bn de bisiklet yolunu tercih ettim snorlaxsı yakaladım ondan sonra bi bina çkıyo snuorlaxsı geçince... fakat binanın içindeki kadın beni geçirmiyo ya nasıl geçcem bn oradan?? yardımcı olursanız çok sevinirim
Anlatımda Herşey Var İyice Okursan Bulursun
Bide Ben Fire Red'de Hileye Karşıyım Oyun Hile Yapılmayacak Kadar Kolay Ve Zevkli 4. Adaya KadarŞu 4. Adaya Nasıl Geççem
fire red pokemon leagunu kazandım sonra ikinci kısma devam etmedi nasıl devam edicek lütfen yardımcı olun
bir de diamon pearl de ekran çok küçük bu yüzden zevksizleşiyor.büyüte bilmenin bir yolu var mı
Şimdi Saffron city e gitmek için bir binaya girceğiz fakat polis geçirmiyor ona bir içecek vermemiz lazım içeceği almak içib celadon city de ki celadon mansiona girdim fakat bana içecek falan vermedi ya geçirmiyo beni :( yardımcı olursanız sevinirim...
bir de diamon pearl de ekran çok küçük bu yüzden zevksizleşiyor.büyüte bilmenin bir yolu var mı
yok olsa bizde öle yapardık
quote:
Orjinalden alıntı: _PerenaL
bunu okumaya ömrüm yetmez
Benim de...
quote:
Orjinalden alıntı: SpikeR_^^
quote:
Orjinalden alıntı: _PerenaL
bunu okumaya ömrüm yetmez
Benim de...
yalnız biraz fazla abarttınız ben nasıl okudum hemde ömrüm bitmedi
down tuşu yön oklarındakı down tuşumu ?
bisikleti ve fosili kullanamıyorum
bi de şifreleri nası yazıyoz
oha adam oyunların hayatını yazmış resmen wala bunu turkçe öretmenı bilem okumaz bu kdr yazıyı ^^
evt down tuşu o tuş bisiklet kendliğinden kullanılıyor fossil canlandırcan şifreleri yukarıdaki seçenekler cheats var chats list gameshark oraya yazıyosun up up birazda
crystalda ruins of alph diye bi yerde takıldım yardım eder misiniz
saolun kendim geçtim
Abi burda hiç Emerald Version oynayan yokmu? :D
yaw diamonduda yazar mısın lütfen istek gelirse yazarım demişin