Şimdi Ara

*Pokemon Gameboy!* -(resimli)- Paylaşımlarınızı ve sorularınızı Bekliyoruz! (15. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
474
Cevap
5
Favori
178.853
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: Cryol

Pokemon sapphire oynuyorum... Bunları burdan nasıl çekerim...
     *Pokemon Gameboy!* -(resimli)- Paylaşımlarınızı ve sorularınızı Bekliyoruz!

Önce safari park mı ne var ordan aşağı doğru inecen surf ile, daha sonra orda büyük bi dağ var ordan içeri girecekisin, girdikten sonra sol tarafta bir çıkış vardı oraya girecen daha sonra yukarı doğru çıkacan orda aqua teamen adamları var teker teker yenecen , daha sonra leaderle konuşacaksın (savaşadabilirsin pek hatırlamıyorum), sonra ordan çekilirler.

biraz acele oldu ama

• Konuştum sonuç Aynı malesef........
     *Pokemon Gameboy!* -(resimli)- Paylaşımlarınızı ve sorularınızı Bekliyoruz!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cryol -- 11 Mayıs 2008; 13:13:03 >
  • Ruby,Saphire,Emerald üçünüde oynadığım için karıştırmış olabilirim.
  • Aslında söylediğinde yanlışlık yok çünki tüm çözümlerde senın dediğini demiş..
    Acaba atladığım bir yer mi var

Birde şu Blue Orb ve REd orb işi aklımı karıştırdı. Kadın bana blue orb verdi birde red orb mu bulmam gerekiyor??
  • Ya arkadaşlar Emerald'a tüm rozetleri topladım. Yapacak hiç birşey kalmadı ve bir tane adaya gittim işte değişik trainerlar var daha ne yapmam gerekiyor efsane falan yakalamam için?
  • quote:

Orjinalden alıntı: Breslau

Ya arkadaşlar Emerald'a tüm rozetleri topladım. Yapacak hiç birşey kalmadı ve bir tane adaya gittim işte değişik trainerlar var daha ne yapmam gerekiyor efsane falan yakalamam için?

Emeraldda rozetleri toplayınca gittiğin ada BattleFrontier adası, ordanda nişan gibi bişiy topluyodun yanlış hatırlamıyorsam, ayrıca emeraldda rayquaza,deoxy,groudoun,kyogre gibi efsaneler var onları yakalamalısın.
  • arkadaşla sapphirde elekrik rozetini (3.rozeti) kazandıktan sonra sonraki bölüme geçebilmek için rock smash gerekiomus onu neden bulabilirim bu arada hileleri çalıstıramadım
  • quote:

Orjinalden alıntı: learness93

arkadaşla sapphirde elekrik rozetini (3.rozeti) kazandıktan sonra sonraki bölüme geçebilmek için rock smash gerekiomus onu neden bulabilirim bu arada hileleri çalıstıramadım

Rocksmash'ı mauville cityde bi evden alınıyodu ama hangisi hatırlayamadım.
    Mauville city elektrik rozetinin olduğu yer.
  • quote:

Orjinalden alıntı: DarkraiMaster

quote:

arkadaşla sapphirde elekrik rozetini (3.rozeti) kazandıktan sonra sonraki bölüme geçebilmek için rock smash gerekiomus onu neden bulabilirim bu arada hileleri çalıstıramadım

Rocksmash'ı mauville cityde bi evden alınıyodu ama hangisi hatırlayamadım.
    Mauville city elektrik rozetinin olduğu yer.

çok teşekkür ederim kardeşim buldum
  • quote:

Orjinalden alıntı: DarkraiMaster

quote:

Orjinalden alıntı: Breslau

Ya arkadaşlar Emerald'a tüm rozetleri topladım. Yapacak hiç birşey kalmadı ve bir tane adaya gittim işte değişik trainerlar var daha ne yapmam gerekiyor efsane falan yakalamam için?

Emeraldda rozetleri toplayınca gittiğin ada BattleFrontier adası, ordanda nişan gibi bişiy topluyodun yanlış hatırlamıyorsam, ayrıca emeraldda rayquaza,deoxy,groudoun,kyogre gibi efsaneler var onları yakalamalısın.

Benim Emerald Almanca ve gittiğim ada KAMPFZONE. Orda pokelerimi kullanabiliyorum ama yenince level atlamıyorlar. İtem falanda kullanamıyorum ya garip biyer. Savaşıyorum onlarla ama bi türlü bitmiyoru myeniyorum başkası geliyor yeniyorum başkası geliyor Çıldırdım iyice. (Bu arada ben Pc'den oynamıyorum GameBoydan oynuyorum ve kasetim Almanca

• Arkadaşlar yardım lütfen
  • 1-2 gün önce Leaf Green'e başladım.
    Fakat pokémon çıkan bölgelerde sadece Bitki, Böcek ve Hava türü pokémonlar çıkıyor. Tek tük de Normal türü pokémonlar çıkıyor.
    Ben de birkaç su pokémonum olsun istiyorum ama nerede yakalayabileceğime dair hiçbir şey bilmiyorum.
    Hile de kullanmak istemiyorum.
    Acaba nerelerde yakalayabileceğimi söyler misiniz?
    Su olan bölgeleri geziyorum ama suya da girmiyor.

• arkadaslar ben su sapphire hilelerini beceremedim bi açıklayabilirmisiniz
  • kardeslerım elınde gameboy color ıcın pokemon oyunu olan varsa veya nerden nasıl temın edebılecegımı bılen varsa mdriver_7@hotmail.com adresıne mesaj atabılır mı..
  • quote:

arkadaslar ben su sapphire hilelerini beceremedim bi açıklayabilirmisiniz

beyler acıklayabilecek yokmu
  • sapphire nin rare candy master ball hilesi yok mu
  • quote:

Orjinalden alıntı: denizgezgin

sapphire nin rare candy master ball hilesi yok mu

yok diye biliiyorum ben ama oyunu bitiren arkadaşlar varsa belki bilirler
  • Ya ben Fire Red' de ligi bitirdim. Cerulean City' deki mağaraya geldim. Ama önünde biri duruyor, " This is Cerulean Cave. Horribly strong Pokémon live inside there. It takes a very special trainer to be allowed inside there. You' d have to be strong enough to become the Pokémon League Champion for starters. And, you would have to have made a great achievement. " diyor.
    Acil yardım!
  • quote:

Orjinalden alıntı: Pokémon FireRed

Ya ben Fire Red' de ligi bitirdim. Cerulean City' deki mağaraya geldim. Ama önünde biri duruyor, " This is Cerulean Cave. Horribly strong Pokémon live inside there. It takes a very special trainer to be allowed inside there. You' d have to be strong enough to become the Pokémon League Champion for starters. And, you would have to have made a great achievement. " diyor.
    Acil yardım!

Yok mu yardım edecek?!
  • arkadaşlar bakın başlangıç pokemonunuz charmenderse ligi bitirince ilerlerde karşınıza suicune çıkacak
    squirtle ise raikou
    bulbasaur ise entei
    NOT:Bunlar çimenlerde çıkıyor ama tek de değil
    Bir de SEVII adalarının tüm görevlerini bitirince çıkıyor sanırım

Bu arada bana unown görevi diye bir şey varsa söyler misiniz?
    Bir ? unownunu bulamadım lütfen yardım edin nereden bulunduğunu biliyorum fakat böyle bir görev var mı unownları toplayınca kiminle konuşucaz.

Sorularıma cevap yazarsanız sevinirim.
  • 
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.