Şimdi Ara

POKEMON GO GYM SAVASLARI YARDIM!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
466
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Gym savaşlarında şu videodaki ''https://www.youtube.com/watch?v=z7ksEDlvJCo '' şahıs birden fazla pokemon kullanabiliyor saldırırken... fakat ben sadece 1 pokemonla 3 pokemona karşı savaşmak zorunda kaldım. nasıl 1 den fazla pokemon kullanırız eğer bilgisi olan varsa LÜTFEN aydınlatsın. sinir oldum tek pokemonla yenemedim GYM i... 1 değil de 6 pokemon kullanabilsem alırdım rahat.

edit: Araştırdım öğrendim konuya bakan arkadaşlara yardımcı olsun diye sorunumun çözümünü ve bazı sorunların çözümünü yazıyorum

1.si Aynı renk gymler dost Gym lerdir savaştıkça exp kasarsınız sadece
    2.si bazı gymlerde server dan dolayı oluşan laga bağlı bug olur pokemon canı 1 hpde kalır. hile felan değil oyunun bugu daha sonra tekrar deneyin serverın yoğunluğu az saatlerde işe yarıyor ben denedim. alabiliyorsunuz gym yi ama Gym level 0 prestige e düşünce
    3.sü şuanda sadece GYM lerde vs var ama ilerde oyunun trailerındahttps://www.youtube.com/watch?v=2sj2iQyBTQs olduğu üzere baya bir gelişme gelicektir diye umuyorum.

son olarakta oyunda dost GYMlere nasıl pokemon bıraktığımızı söyleyebileek varsa sevinirim. ben sadece training fight olayını anladım. pokemon bırakmayı bilen biri varsa çok iyi olur.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fuatX -- 12 Temmuz 2016; 2:33:54 >

• Ölünce yenisi geliyor hocam

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bende direk savaş bitti Lose saydı. 4-5 kere denedım acaba sürümden mi kaynaklı diye düşünmeye başladım. indirdiğiniz linki bana özelden atarmısınız? silip tekrar yükleyecem olmadı.canımı sıktı bu durum
  • quote:

Orijinalden alıntı: fuatX

Bende direk savaş bitti Lose saydı. 4-5 kere denedım acaba sürümden mi kaynaklı diye düşünmeye başladım. indirdiğiniz linki bana özelden atarmısınız? silip tekrar yükleyecem olmadı.canımı sıktı bu durum

Evet bazen bana da öyle yapıyor. Bazı gym'lerde tek pokemonla 3ünü birden yenmen gerekiyor ve ilkini yenince bizim pokemonun hp yenilenmiyor. ilk maç sonuda yarım hp kaldıysa ikinci maça da bu şekilde çıkıyor. çok saçma. olayı anlamadım ben de.
  • Girrffe kullanıcısına yanıt
    Bugün aynı Gym ye gittim başkası ele geçirmiş bu sefer 6 pokemon kullanabildim ama yeni gym yi yendiğim halde canı 1 de takılı kalıyor adamın pokemonunun... sonra benimkininde canını 1 e getirince bazen süre bitti kazanan yok diyor bazende öylece takılıp kalıyor. bir ele geçiremedim şu gym yi
  • Arkadaşlar olayı öğrendim google a ''kapsamlı pokemon rehberi '' yazarsanız sizde daha fazlasını öğrenbilirsinz. ama şu gymlerde 1hp bugunu kaldırmaları lazım

edit: dost gymlerde eğitim savaşı yapıldığı için öyle oluyormuş kısaca aynı valor teamden olan birisi valor teame saldırırsa eğitim savaşı oluyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fuatX -- 11 Temmuz 2016; 2:39:34 >
  • fuatX kullanıcısına yanıt
    aynı renkte gyme dalarsan , öyle oluyor , sadece gyme ve kendine exp kasıyosun
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Steam Level UP Botları Hk.
    7 yıl önce açıldı
    diablo 2 item yardım
    13 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.