Şimdi Ara

Pokemon Go’nun hız limitini aşmanın yolu bulundu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
8
Cevap
0
Favori
323
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Pokemon Go’nun hız limitini aşmanın yolu bulundu 

Pokemon Go oyuncularının en büyük kısıtlamalarından birisi olan hız limiti, Reddit’te CatFrogArts ismini kullanan bir oyuncu tarafından bulunan açıkla aşıldı. Yaptığı paylaşımlara göre CatFrogArts, oyun sırasında journal’a giriş yaparak oyunun bir anlık yavaşlamasını sağlıyor ve bu durumdan istifade ederek hız limitini devre dışı bırakıyor.

CatFragArts hız limitini devre dışı bırakmak adına ilk olarak bir PokeStop’a uğranması gerektiğini söylüyor. PokeStop’a gidilmesinin ardından, verilen item’ları toplamadan önce journal’a giriş yapılmalı ve hızlı bir şekilde kapatılmalı. Bu işlem bir şekilde hızı sınırlayan yazılımın donmasına neden oluyor.

CatFragArts başka yöntemler de geliştirdiğini ancak en basitinin bu olduğunu dile getirdi. Hızlı bir düşüş yaşamasının ardından yeni Pokemonların gelmesiyle oyuncu sayısını biraz da olsun yükseltmeyi beceren Pokemon Go, bakalım bu açıklardan ne şekilde etkilenecek.

• Hala oynayan var mı ki?

• SONEKTRA kullanıcısına yanıt
    Direk bunu yazmak icin girmistim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bitmedi mi bu hala .

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ingress'te de işe yarayacak bir şey çıkabilir mi diye tıkladım başlığa ama olmadı. 7 KM üstü hıza çıkınca mesafe saymıyor yav...
  • Bu oyunda bir kere pokemon yakaladım. Daha da yüzüne bakmadım. Çöp.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • oynayan kalmadı
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • limitli olunca tabi hayat zor olmalı

boş insanların boş işleri
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.