Satıldı! Bu ürün DH Forum dışına satılmış ve ilan pasifleştirilmiştir. Bu başlık altında yer alan tüm ilanlar; 1 Pokemon Go Plus Saat Satın Al 20 Ekim 2020 08:41 1 1 Pokemon Go Plus Saat Merhabalar,Ürünü Aliexpress üzerinden satın aldım. Ürünü satın aldığım mağaza linkini aşağıya ekliyorum. Ürünü alırken 331,8TL+Hatırlayamadığım gümrük ücreti ödendi. Ürün bana gelldiğinde üzerinde hafif çizikler vardı net sekilde belli olmayan.Ürün hiç kola takılmadı sadece kısa süre telefon ile eşleştiririp kullanıldı. Her go plus ürününde olduğu gibi 1 veya 1:30 saat sonra bağlantı düşmekte ve oyun içinde yeniden simgeye tıklayıp bağlanmanız gerekmekte.Bu durum niantic tarafından yapılmakta.Fiyat :700TLhttps://tr.aliexpress.com/item/32920959798.html?spm=a2g0s.9042311.0.0.75144c4dTTDlf5Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır. Fiyat : 700 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Hayır Garantisi Var : Hayır Satıldığı Şehir : İstanbul Kargo Ücreti : Alıcı Öder Kargo Şirketi : MNG Kargo İlan Durum : Satışa Açık ______________________________ Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün [SATILDI] Keenetic Viva AC1300 [SATILDI] Asus DSL-AC68U Modem DGS Hazırlık Kitapları ve Soru Bankası Pokemon Go Plus Saat