Şimdi Ara

Pokemon go saçmalıgı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
398
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Gördüğüm kadarıyla oyunu sadece il ve büyük yerlerde olanlar oynayabilecek ben bi ilçedeyim 8lwl e kadar kastım ancak koskoca ilçede 1tane pokestop var gym yok yani gidip 3000cp mewto bile yakalasam bi işe yaramicak böyle oluncada oyunun bi zevki kalmıyor ve insanı hileye yönlendiriyo bu durum böyle giderse hile arayışları iyice artar ve sadece büyük şehirlerde oynanır buna bi çözüm bulmaları şart.

• oyun daha giriş aşamasında daha yayınlanmadı bile buralar için.Zamanla daha iyi hale gelecektir.
  • Hocam oyun daha başlangıçta resmi olarak oyun bu değil

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • oyun daha betada hocam sakin ol resmi olarak türkiyede yok bile
  • 15 milyon lokasyondan 5 milyonu seçilmiş daha, İlerleyen zamanlarda düzeleceğine eminim.
  • 90lı yıllarda çocuk olmuş bizler yine eski günlere döndük. Ofiste koca koca adamlar pokemon peşinde koşturuyorlar ya
  • quote:

Orijinalden alıntı: WinterLoot

15 milyon lokasyondan 5 milyonu seçilmiş daha, İlerleyen zamanlarda düzeleceğine eminim.

Valla hocam inşallah dediğiniz gibi olur.Birçok ilden büyük 130.000 nufuslu Kozan'da bile pokestop ve gym yok.Yoksa banlanma pahasına hile kaçınılmaz olacak.Büyük şehirler her konuda avantajlı.Geçen Adana merkezine gittim adım başı pokemon neler neler yakaladık.İmamoğlu'nda ise yarasa,zubat başkada bişi yok

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Richard Parker -- 11 Temmuz 2016; 23:28:30 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Aradığım pokemon oyunu
    4 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Ash boşuna mı şehir şehir dolaşıyor.

• Hileyle oynayacağınıza direk bırakın oynamayın daha iyi :D oyunun asıl amacına ters hile çünkü, hileyle oynamak yerine hali hazırda evden oynanan onlarca pokemon oyunu var onlardan birini oynayabilirsiniz çünkü bu oyunda fazla pokemonunun olması güçlü pokemonun olması hatta elinde gym tutman vs sana bir şey kazandırmıyor, asıl olay koca koca arkadaşlarınla dolaşıp pokemon avlarken bundan zevk almak :D bu arada illa ki oyun geliştirilir sizin oralara da pokestop ve gym gelir yani
  • animaniax kullanıcısına yanıt
    Elinde gym tutmak oyun parası kazandırır(TL karşılığı alınan oyun parası)
    Fazla pokemonun olması dust ve candy sağlar
    Poke stoplardan sınırsız itemi de unutmamak lazım.
    Hilenin önüne geçen tek firma blizzard. Bu niantic de bunu başarırsa dünyanın en sağlam ne çıkarırsa tutar denilen 2.firması olur.
    Hile herzaman avantajdır.

Ama , herkesin hilesiz oynadığı her oyun daha güzel ...
  • fuatX kullanıcısına yanıt
    Daha fazla dust daha fazla candy sonrasinda elinde gym tutmak ve bunun sagladigi oyun parasiyla daha rahat pokemon yakalamak, bunu demeye calisiyorum ben de zaten aslinda. isin icinde bir dongu var ve bu aslinda birsey kazandirmiyor, benim psyduck buldugumdaki sevincimi yada ikinci squirtle'i yakaladigimdaki sevincimi asla yasayamayacaklar bu fake gps'i kullananlar :D yada 23-24 yasina gelmis arkadaslariyla pokemon avina cikmayacaklar dolayisiyla bir keyif alamayacaklar. Hani knight online oynuyorsundur onda bile anlarim koxp kullanmayi para kasarsin satarsin eline bisey gecer, ama bu oyunda eline gecen hic bir sey yok hile yapanlarin. Neyse zaten 1 haftada sıkılır bırakır bu fake gpsciler gercek para kazanamayinca.

• Aslinda pokemonlar hayvandir sehir disinda daha degisik guclu turler bulunması gerekir. Ash sehir şehir dolasiyordu ama sokak ortasında hic poke yakalamadi. Sehirler arasi dogal ortamda yakaladi. Yada sehirde lagim cati kati gibi izbe yerlerde. Bu acidan oyuna duzenleme sart.

• eyvallah
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.