Şimdi Ara

Pokemon GO Sıkmaya Başladı Mı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
300
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Sürekli aynı döngüde dönmesi,habire ratata ekans zubat çıkması,gymlerde savaşabilmek için aşırı yoğun oynayıp güçlü CP pokemonlar elde etmenin şart olması,yakalanan düşük cp pokemonların candy harici birşeye yaramaması vs gibi durumlar beni sıktı açıkçası.
    Oyun bu şekilde kalırsa muhtemelen 1 yılını bile doldurmaz şu an bir çılgınlıkla başladı ama daha 1 ay olmadan baydı.
    Daha fazla fight imkanı falan olmalı.

• Gymler tamamen ise yaramaz durumda

Gym sistemi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • sıktı beni bıraktım
  • Savaş olaylarının daha fazla geliştirilmesi lazım. birkaç gün zevkle insanlar yeni pokemon yakalamak için uğraşıyor ancak daha sonra yakalanan pokemonlarla hiç bir şey yapılamıyor olması zevksiz bir hale getiriyor.
    gym de savaşıp kazansan dahi zevk vermiyor. Birkaç kez gym ele geçirmişliğim olmasına rağmen zevk almadım. GYM olayına farklı boyutlar getirebilirlerse tutar yoksa benim de tahminim birkaç aya kimse bu oyunu konuşmaz daha.
  • Elbette yapımcılarda farkındadırlar ve böyle kazançlı bir oyunu güncellemesiz bırakmazlar. Yenilikler gelecektir tahminimce.
  • quote:

Orijinalden alıntı: fthasln

Savaş olaylarının daha fazla geliştirilmesi lazım. birkaç gün zevkle insanlar yeni pokemon yakalamak için uğraşıyor ancak daha sonra yakalanan pokemonlarla hiç bir şey yapılamıyor olması zevksiz bir hale getiriyor.
    gym de savaşıp kazansan dahi zevk vermiyor. Birkaç kez gym ele geçirmişliğim olmasına rağmen zevk almadım. GYM olayına farklı boyutlar getirebilirlerse tutar yoksa benim de tahminim birkaç aya kimse bu oyunu konuşmaz daha.

Birde yakaladigin pokemonu guclendirmenin bir yolu olmali yani seker stardust yoluyla falan degil 10 cp yakaladigin pokemonu azmedip kapistirarak yada baska bir sekilde 2k cp yapabilmen lazim.
    Yoksa basta sectirdigi pokemon ben mesela charmendet sectim 10 cp mal gibi duruyor bi anlami yok.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ters Adam

quote:

Orijinalden alıntı: fthasln

Savaş olaylarının daha fazla geliştirilmesi lazım. birkaç gün zevkle insanlar yeni pokemon yakalamak için uğraşıyor ancak daha sonra yakalanan pokemonlarla hiç bir şey yapılamıyor olması zevksiz bir hale getiriyor.

Birde yakaladigin pokemonu guclendirmenin bir yolu olmali yani seker stardust yoluyla falan degil 10 cp yakaladigin pokemonu azmedip kapistirarak yada baska bir sekilde 2k cp yapabilmen lazim.
    Yoksa basta sectirdigi pokemon ben mesela charmendet sectim 10 cp mal gibi duruyor bi anlami yok.

Aynen öyle, eksiklikler çok...

Yeni güncellemelerle oyunun hakkını verirler umarım. (Sanmıyorum)

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Lol 1. çıktı BAŞLIYORMUYUZ ?
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • hype...
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.