Şimdi Ara

Pokemon Heroes 4.Bölüm geldi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
31
Cevap
0
Favori
1.574
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar bu sıralarda yeni bir senaryo yazdım bakalım beğenecek misiniz? Bu oyunda 1-3. seri arası pokemonlar seçebileceğiz.İstisnai olarak Bonsly,Riolu,ve Munchlax'ı seçebileceğiz.

Garip Bir Hayat
    Kinataki zayıf orta boylu ve normal bir çocuktu.Ya da o öyle sanıyordu.Kinataki'nin başına küçüklüğünden beri garip şeyler geliyordu.3 yaşındayken ilk defa ev değiştirmişlerdi.Bunun sebebi anne ve babasının ayrılığı ve onun evi yakmasıydı.Bu yanma olayları tek seferlik olmayacaktı.

O günden sonra da çeşitli yanma olayları gerçekleşmişti.Ayrıca insanlara uykularında kötü rüyalar gösterebilip onları şaşırtabiliyordu.Bu istenmeyen yeteneklerinden dolayı okulda o ve Crash adlı bir arkadaşı sınıfta sevilmeyen insanlardan olmuşlardı.Crash'ın büyük ihtimalle olgun olmasındandı bu sevilmezlik ancak Kinataki ondan da birşeyler sezmişti.Bazı muzip hareketlerini görmüştü.Su sırasında 1111 'i ıslatması gibi olayları görmüştü.Biraz hırçın olan Crash'ın başkalarını küçükken yaklaşık olarak 2. sınıf dolaylarında ısırmasına da şahit olmuştu.

Kinataki istemediği yetilerinden bıkmıştı.Hergün biryerleri yakıyordu.Bunları kontrol etmenin yolunu bulmalıydı.Reşittiler ve ikiside okumak istemiyordu.Kinataki'nin hedefi dünyayı dolaşmak ve daha çok dost edinip güçlerini kontrol altına almak istiyordu.Tek bir sorun vardı Crash ondan ölesiye nefret ediyordu.Hergün okulda kavga ederlerdi.Ama bir şansını denemek istiyordu Kinataki.Kapıyı çaldığı anda kapı açılıp suratında kapandı.Tam yürümek üzereydi ki:

Crash:Korkmana gerek yok sadece kilidi açtım.Neden beni rahatsız ettiğini merak ediyorum?
    Kinataki:Ben...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kinataki -- 2 Mayıs 2011; 14:04:06 >

• Konusu farklı ama genelde güzel bir senaryo olmuş.Benim karakter de ilginç.Sonraki bölümü bekliyorum.
  • Gayet başarılı ancak bütün yazıları kalın yapma
  • güzel olmuş. yenisini ne ara yazarsın belirtirsen sevinirim
  • süper olmuş
    benide yanınıza alırmısınız
  • 1111 olabilirsin.Pokemon adını söyle.
  • değişik bir senaryo hoşuma gitti
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    HALF LİFE 2 KAÇ BÖLÜM ?
    20 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: kinataki

1111 olabilirsin.Pokemon adını söyle.

manaphy
    olmazsa piplup
  • beni de koy karakterin adı Zerador pokemon da riolu olsun
  • iyi bir seneryo devam ettirirsen seviniriz
  • Hayda neden kinataki ban yedi hemde 30 gün o.o
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kaancer

Hayda neden kinataki ban yedi hemde 30 gün o.o

Kendini 2 ggün banlayacağına yanlışlıkla 30 gün banladı sanırım
  • umutum9'u kabul etmiyorum.Sanırım baştaki kriterleri tekrar okuması gerekecek ^_^

FBI

-Crash- İçeri gel,seni hatırlıyorum.Lisedeki garip çocuktun.
    -Kinataki- Garip biraz değişik bir terim ama öyle olduğumu düşünüyorum.
    -Crash- Geliş sebebini hala söylemedin.
    -Kinataki- Haklısın, ben seni hatırladım ve nasıl olduğuna bakmak için geldim.
    -Crash- Hatırladığım kadarıyla lisede iyi arkadaşlar değildik.
    -Kinataki- Lise sadece bir okul,biz şuanda gerçek hayattayız
    -Crash- Bir şey yemek ister misin?
    -Kinataki- Hayır kalksam iyi olur...

Crash arkasından baktı Kinataki'nin.
    -Crash- Buraya bunun için gelmediğini biliyorum.
    -Kinataki- Yine mi... herkes yalan söyleyebildiğimi anlayabiliyor.
    -Crash- Aslında bu seferki iyiydi.Ancak Parfüm sürdüğün belli, t-shirt giymemiş olsaydın eşcinsel olduğunu düşünürdüm.Böyle giyinen insanlar pek resmi olmayan görüşmeler için gelirler.O zaman söyle ne için geldin?

-Kinataki- Ohm biliyorsun lisede bizim gibilerden hoşlanmazlardı, bize ucube gib-
    -Crash- 'bizim gibi' derken neden bahsediyorsun?
    -Kinataki- Biliyorsun Zerador'a yaptığın şeyler,benim sinirlendiğimde yaktığım masalar sanki biz-
    -Crash-Birer Süper kahramanmışız gibi geliyor değil mi?Bende önceleri böyle düşünüyordum.Ama kanımı test ettirdiğimde kanımda değişik bir madde keşfettiler.Bir deney ilacıydı.En sevdiği şeyleri beyin ve kalp kısımlarıma kopyalaybiliyordu.Yani büyük ihtimalle biz bu maddeyi salgılayarak doğduk.
    -Kinataki-Senin bütün bunlara saçmaCrash sararmaya başlamıştı olarak bakı-Hey sen iyi misin!

Crash'ın ağzından köpük çıkmaya başlamıştı.Rengi ise kurşun rengindeydi.
    -Kinataki- ağzından cıva geliyor! nasıl!
    Kapı birden kırılmıştı içeriye üzerinde FBI yazan insanlar içeriye daldı
    -Kinataki-Şaka olmalı burası türkiye-
    Artık hem Kinataki hem de Crash bayılmıştı.Sanki biri onları etkilemiş gibiydi.Bu FBI adamları ikisini beraber kaçırdılar...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kinataki -- 21 Nisan 2011; 19:17:24 >

• quote:

umutum9'u kabul etmiyorum.Sanırım baştaki kriterleri tekrar okuması gerekecek ^_^

FBI

-Crash- İçeri gel,seni hatırlıyorum.Lisedeki garip çocuktun.
    -Kinataki- Garip biraz değişik bir terim ama öyle olduğumu düşünüyorum.
    -Crash- Geliş sebebini hala söylemedin.
    -Kinataki- Haklısın, ben seni hatırladım ve nasıl olduğuna bakmak için geldim.
    -Crash- Hatırladığım kadarıyla lisede iyi arkadaşlar değildik.
    -Kinataki- Lise sadece bir okul,biz şuanda gerçek hayattayız
    -Crash- Bir şey yemek ister misin?
    -Kinataki- Hayır kalksam iyi olur...

Crash arkasından baktı Kinataki'nin.
    -Crash- Buraya bunun için gelmediğini biliyorum.
    -Kinataki- Gene mi... herkes yalan söyleyebildiğimi anlayabiliyor.
    -Crash- Aslında bu seferki iyiydi.Ancak Parfüm sürdüğün belli, t-shirt giymemiş olsaydın eşcinsel olduğunu düşünürdüm.Böyle giyinen insanlar pek resmi olmayan görüşmeler için gelirler.O zaman söyle ne için geldin?

-Kinataki- Ohm biliyorsun lisede bizim gibilerden hoşlanmazlardı, bize ucube gib-
    -Crash- 'bizim gibi' derken neden bahsediyorsun?
    -Kinataki- Biliyorsun Zerador'a yaptığın şeyler,benim sinirlendiğimde yaktığım masalar sanki biz-
    -Crash-Birer Süper kahramanmışız gibi geliyor değil mi?Bende önceleri böyle düşünüyordum.Ama kanımı test ettirdiğimde kanımda değişik bir madde keşfettiler.Bir deney ilacıydı.En sevdiği şeyleri beyin ve kalp kısımlarıma kopyalaybiliyordu.Yani büyük ihtimalle biz bu maddeyi salgılayarak doğduk.
    -Kinataki-Senin bütün bunlara saçmaCrash sararmaya başlamıştı olarak bakı-Hey sen iyi misin!

Crash'ın ağzından köpük çıkmaya başlamıştı.Rengi ise kurşun rengindeydi.
    -Kinataki- ağzından cıva geliyor! nasıl!
    Kapı birden kırılmıştı içeriye üzerinde FBI yazan insanlar içeriye daldı
    -Kinataki-Şaka olmalı burası türkiye-
    Artık hem Kinataki hem de Crash bayılmıştı.Sanki biri onları etkilemiş gibiydi.Bu FBI adamları ikisini beraber kaçırdılar...

Güzel gidiyor
    Adımı Kleo yap.Pokemon olarak Rilou sableye bilemedin charmender olsun

• Güzel fakat anlatış tarzın zayıf anlatım bozuklukları var devamını bekliyorum
  • güzel adım darks pokemonum machamp
  • quote:

Orijinalden alıntı: Abyss

Güzel fakat anlatış tarzın zayıf anlatım bozuklukları var devamını bekliyorum

Ya giriş bölümlerini yapamıyorum :S o yüzden.Fakat hikayeye girebilirsem(nasıl bağlayacağım bilmiyorum) harika olacak.
  • Uzun bir aradan sonra devam.

Mich
    Kinataki uyanmaya başlamıştı.Etrafına baktı.Sanki tımarhanede gibiydi.Kafasına bakmak için ellerini uzatacaktı.Aynı delilere giydirilmiş giysiler gibiydi üzerindekiler.Dışarıya baktığında bir cam kürede olduğunu gördü.Dizlerini sürterek ilerlemeye başlamıştı.Korkuyordu.Kalbinin attığını hissediyordu.. Giysilerinin ve vücudunun ısındığını hissediyordu.Nerede olduğunu bilmiyordu,neden orada olduğunu da.Giysileri çok ısınmıştı.Birden bir ses duydu.Garip bir sesti bu.Arkasına baktığında ekranda bir çocuk gördü 12 yaşında gibiydi.

-Ben Mich.Türk denekler hoş geldiniz.
    Türk dediğinde Crash'ın da onunla beraber olabileceğini düşündü.Cam Kürenin dışına baktığında onu gördü.Crash'da onun gibi ekrandaki gözlüklü çocuğu dinliyordu.
    -Sakinleşmeniz gerekiyor.Şu anda bir uçaktayım.15 dakikaya orda olurum,dedi çocuk.
    Kinataki tekrar üstüne baktığında çıplak olduğunu farketti.Giysileri yanmıştı fakat o bunu hissetmemişti.Tekrar kontrolsuz bir yanmaya maruz kalmıştı.Korktuğunda başına neler geldiğini hissetti.Evet, özel gücü ateş korkusu sayesinde açığa çıkıyordu.Cam küre birden ikiye bölündü.Çocuk ve birkaç silahlı adam içeriye girdiler.
    -Ortam pek iyi gözükmüyor değil mi?
    Kinataki cevap vermek yerine iğneleyici bir bakış atmayı tercih etti
    -Eminim burdan gitmek istiyorsun,dedikten sonra yapma bir gülücük attı.
    -Ben kötü bir insan değilim,herşeyi öğrenmek istiyorsundur.Size açıklayacağım, dedi çocuk.Adamlarından birisi Crash'i içeriye ittirdi.
    -Şimdi anlatmaya başlayabilirim.Dünyada aslında sadece bizim evrenimiz yoktur.Evrenler o kadar fazladır ki parmağınızı hareket ettirmenizin bile yeni bir evren yaratacağını söyleyebilirim,biri oynattığınız ki bu şuanda yaşadığınızdır, biri de oynatmadığınızdır,bu evreni ise göremeyeceğiz.Şimdi bambaşka bir evrende,sizin oynadığınız pokémon oyunlarındaki canavarlar vardı.Babam onların güçlerini hep tartışmalı bir şekilde öne sürerdi.Birgün o evrene yolculuk yaptık.Babam doku parçalarını topladı. Tam 649 farklı canavardan.Bunları laboratuarında saklıyordu.Bir karışım hazırladı.Teoride bunu verdiği herkes onların güçlerine sahip olacaktı.Farklı ülkelerde tesisler açıp denekleri orada hazırladı.Fakat denekler çocuktu ve çok dayanıksız olduklarını düşünen anne babalar çocuklarını almak istedi.Birkaç ay sonra ise rastlantı sonucu babam trafik kazasında öldü.Çocuklar gitti, fakat o 649 çocuk sizin gibi oldular.
    -Yani? diyerek sözünü kesti kinataki,geldiğinden beri ilk defa konuşuyordu.
    -Yani siz onları buraya getirmek zorundasınız.Yoksa dünya mahvolacak.Ve bu arada üzerinizdeki çipler sizi buraya kilitledi.Yani kaçmak istediğinizde bunu algılayabileceğiz, ve direk kabinlerinize ışınlanacaksınız
    -Işınlanma? diye sordular.
    -Boşverin,ışınlanmayı 20 yıl önce keşfedip başarılı bir şekilde uygulamıştım.-tam o anda çocuk sanki 12 yaşında olduğunu hatırlıyormuş gibi yaparak konuşmasını sürdürdü-Ayrıca gençleştiricinin yaşlandırma gibi bir özelliği olmadığından 12 yaşında kaldım,görünüş olarak tabi ki.45 yaşındayım.Şimdi aslında sizi seçme nedenimiz 1.si özelliklerini istemleriyle kullanamayanların bir tek siz olduğunu düşünüyoruz.2. olarak ta bir tek sizin adresiniz tespit edildi
    -Yarın işe başlayacaksınız.Şimdi yatabilirsiniz.Sana kıyafet getirdik kinataki.Bunları giymen gerekiyor. dedi Mich.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kinataki -- 30 Nisan 2011; 21:50:01 >

• quote:

Nodoka
  • İlk Görev:

Kinataki kalkmıştı, fakat dün gördüğü manzara yoktu karşısında bir otel odasında gibiydi.Etrafına baktı, fakat kimse yoktu.Kinataki biraz düşündü.Yanında ne ailesi ne de arkadaşları yoktu.Çok Unutkan olan kinataki o anda Crash'ın olduğunu hatırladı.Odadan çıktı.Yere baktı.Yerlerde su izleri vardı,izleri takip etti, etti fakat izler bir noktada son buluyordu.Etrafına baktı.Bu su izleri sadece Crash'tan geliyor olabilirdi.Crash'i bulamadı.Koridorun sonuna doğru bir bakış attı.Koridor sonsuz gibiydi.Hayatında gördüğü en uzun koridordaydı.Koşmak istedi, fakat o kadar güçlü değildi.
    Geldiği yere baktı tekrar:

Hiçkimseyi gördüğü için bu kadar sevinmemişti.Bu Crash'tı.
    Crash-Çabuk ol,kaçmalıyız
    Kinataki-Bir merhaba fena olmazdı?
    Crash-FBI tarafından istemdışı bir şekilde otelde tutuluyoruz.Ama çok gerekiyorsa merhaba.Kaçmalıyız çabuk ol
    Kinataki-Nasıl olacak peki?
    Crash-İyi izle

Kinataki sanki hayatında ilk defa bu kadar inanılmaz birşey yaşayacağını biliyordu.Crash'a baktı.Ellerinde su birikmeye başlamıştı Crash'ın.Bu o kadar bariz bir birikimdi ki havadaki nemsizliği hissedebiliyordu.
    Kinataki-Güçlerini kontrol edebiliyorsun, diye bağırdı.Çok fazla bağırmıştı.Görevlileri toplayacak kadar
    Crash-Geliyorlar! Çabuk ol saklan, fakat çok geçti ,birkaç adam gelmişti bile.Kollarından tuttular, sanki biryere götürüyorlardı onları.Asansöre bindiler.Adam Sıfıra dokundu.Çok hızlı bir iniş başlamıştı, Kinataki tavana yöneldiğini hissettiği anda asansör hızla durdu.

Adamlar onları çıkardıklarında çok kalabalık bir ortamla karşı karşıyaydılar.Her yerde insanlar dolaşıyorlardı.Öyle kalabalıktı ki Kinataki ve Crash yürümekte zorlanıyorlardı.Küçük bir ofise geldiler.Kinataki Mich'i hemen tanıdı.

Mich-Kaçmaya çalıştığınızı duymak beni üzdü.Siz bizim için çalışmak zorundasınız.
    Kinataki- Neden diğer çocukları siz yakalayamıyorsunuz?Bizi yakaladınız.Diğerlerini neden siz yakalamıyorsunuz
    Mich-Çok saçma bir soru bu.Biz normal insanlarız, fakat sizlerin özel güçleriniz var.Onları sadece siz yakalayabilirsiniz.Şimdi sizin bu görevleri sadece bizi mutlu etmek için yapmayacağınızı biliyorum.O yüzden her görev yaptığınızda bir ödül vereceğim size.İlk ödülünüz bir evde yaşamak olacak.Yoksa cam küreye geri döneceksiniz.
    Kinataki-Peki ilk karşılaşacağımız kişi kim?
    Mich-Süper güçlü birisi
    Kinataki-Onu anladım-
    Mich-Yok hayır çok güçlü birisi.Yani bir arabayı sadece 2 eliyle kaldırıp şehre korku saçan birisi.Bu arada size bunu vereceğim.Hangisini yakalayacağınızı bulmanız için.Gösterdiğiniz kişi ise Yeşil yanacak.Değilse kırmızı.:

Mich-Bunu Kinataki alsın.Sanırım Karşılaşacağınız kişinin dört kolu var.Şu pokemona benziyor
    Crash-Machamp mı?
    Mich-Oo pokemonlar konusunda bilgilisin,O anda birkaç tuşa bastı ve garip alette bir canacar belirdi.

Kinataki yutkundu
    Kinataki-Çok güçlü gözüküyor.
    Mich-Haklısın.Çok değil çok çok güçlü.Fakat bir insan olduğunu belirtmek isterim,Mich'in saati yanıp sönmeye başladı.Bir tuşa bastı ve
    Mich-Şu anda biraz meşgulum, Zerador
    Zerador-Bu çok önemli çook önemli.Şeker adam şehri dağıtıyor!
    Mich-Geliyoruz,diyerek kapattı saatini.
    Mich-Saldırgan dışarıda.Çok şanslısınız.Ben sizi sadece olay yerine bırakacağım.

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.