Şimdi Ara

Pokemon M.U.G.E.N

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
1.046
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Geçenlerde internette dolaşırken buldum.Sıkılınca oynanacak tatta bir oyun.Oyunun videosu aşağıda

Videoda yer alan bazı karakterler hata verdiğinden onları kaldırıp yerlerine başka pokemonlar ekledim.Oyunda var olan karakterleri tek tek yazayım

POKEMONLAR

İsimleri oyundaki isimleri nasılsa o şekilde yazıyorum.Bazılar İngilizce bazıları Japonca telaffuz bazıları hata

BEEDRILL
    BLAZIKEN
    BULBA
    CHANSEY
    CHARMANDER
    CHICOLITA
    COMBUSKEN
    DEOXYS
    DIALGA & PALKIA
    DIGLET
    FLAREON
    FLYGON
    GALLADE
    GARCHOMP
    GARDEVOIR
    GENGAR
    GIGIGEAR
    GIRATINA
    GLACEON
    JOLTEON
    JIGGLYPUFF
    KOFFING
    LUCARIO
    MAGGYO
    MAGIKARP
    MEOWTH
    MISMAGUIS
    ONIX
    OSHAWOTT
    PIKACHU
    POOCHYENA
    PRIMAPE
    PSYDUCK
    RAMPARUDO
    RAYQUAZA
    REGISTEEL
    ROTOM
    SCYTHER
    SHANDERA
    SHARPEDO
    SNORLAX
    SQUIRTLE
    SWAMPERT
    TABUNNE
    TEPIG
    TREECKO
    TYRANTIAR
    UMBREON
    WEEPINBELL
    WEEZING
    ZOROARK

DİĞER KARAKTERLER

MAY
    DAWN
    POKEMON TRAINER (Super Smash Bros oynayanlar hatırlar)
    MONSTER BALL (Bu sürpriz )

Karakterlerin bazıları çok özenerek yapılmış gerçekten iyi mesela Primape ama bazılarıda bir o kadar baştan savma mesela Weepinbell.
    Oyunda hikaye modunun yanı sıra bire bir maç,takım dövüşü,ve ikili dövüş modları var.Bu modları oynayabildiğimiz gibi.İstersek sadece izleyebiliriz.Bunların haricinde hayatta kalma moduda mevcut.Oyuna alışmak için antrenman bölümü zaten var.
    Birde oyunda yok efendim ateş çimeni yener,elektrik pokemonu toprak pokemonuna vuramaz falan yok.Efsane pokemon Deoxys falan geçin bunları.Dawn ile Onix'i tekme tokat döverek yendim. Oyunda Magikarp hariç gerçekçilik fazla yok.(Size bir tavsiye ilk maçınızı alışmak için Magikarp'a karşı yapın ama rakibe vurmamaya özen gösterin)

Rar şifre isterse:4505096
    Tek part 250 mb bile değil.
    http://www.roosle.com/BKH5M6ZL3UTP/POKEMON.rar.html

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BÖCCÜK ♂ -- 22 Haziran 2012; 20:08:53 >

• Eline sağlık, teşekkürler.
  • Rica ederim.
  • Çok teşekkürler.
    İstiyen arkadaşlar olursa mugen'e karakter eklemeyi anlatabilirim.
  • Ne demek Beratçım.İsteyen arkadaşlar olursa bende diğer pokemonları nereden bulabileceklerini söylerim ama bunlar en iyileri görüntü açısından hepsini denedim çünkü.
  • Video ya baktım. Çok iyi gerçekten. Eve gidince indireceğim. Karakter eklemeyi öğretmelisin ama. :)
    Sevdiğim pokemonlarin bir çoğu listede yok. Ben öyle efsane arayışında da değilim.
    Scizor Magmorter, Golem, Golduck,Alakazam, Hitmonlee vs. şuan aklıma gelen içerikte olmasını isteyeceğim pokeler.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: pergamonist

Video ya baktım. Çok iyi gerçekten. Eve gidince indireceğim. Karakter eklemeyi öğretmelisin ama. :)
    Sevdiğim pokemonlarin bir çoğu listede yok. Ben öyle efsane arayışında da değilim.
    Scizor Magmorter, Golem, Golduck,Alakazam, Hitmonlee vs. şuan aklıma gelen içerikte olmasını isteyeceğim pokeler.

Aradığın pokemonları bulmanda blackburn sana yardım eder karakter ekleme çok basit.
    http://www.konsoloyunlari.net/forum-f51/ileti-t11867.html
    Eğer anlamazsan anlatırım. Şuan dayımgildeyim bu yüzden.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi berat0600 -- 23 Haziran 2012; 12:13:53 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    B E Y L E R :d [S
    8 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Video ya baktım. Çok iyi gerçekten. Eve gidince indireceğim. Karakter eklemeyi öğretmelisin ama. :)

Jaquaries'in yukarıda verdiği linkte güzel anlatmış daha basite indirgeyecek olursak indirdiğin karakteri oyunun klasörünün içindeki chars klasörüne atacaksın bu karakterin bulunduğu klasörün adı klasörün içindeki .def uzantılı dosyayla aynı olmalıdır yoksa çalışmaz bu arada
    Sonra data klasörüne gel orada select.def dosyası var.Onu not defteriyle aç ve charecters bölümünü bul oraya klasörün adını yaz bu kadar.
    Bu arada yazdığın pokemonlar çok iyi bende olmasını isterdim ama bulamadım,düşüncem full dövüş pokemonları yapmaktı ama malesef bulamadım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BÖCCÜK ♂ -- 23 Haziran 2012; 15:21:27 >

• Cevaplariniz için ikinizede teşekkürler. Link e bakmadan mesajınızdan ne yapmam gerektiğini anladım. Eve gidince mutlaka bakacağım. Pokemon fanı olmak yaş ilerledikçe bile değişmiyor. :)
    Yazdığım pokelerin olmamasına üzüldüm. Artık olanlara bakacağız.

• quote:

Cevaplariniz için ikinizede teşekkürler. Link e bakmadan mesajınızdan ne yapmam gerektiğini anladım. Eve gidince mutlaka bakacağım. Pokemon fanı olmak yaş ilerledikçe bile değişmiyor. :)
    Yazdığım pokelerin olmamasına üzüldüm. Artık olanlara bakacağız.

Rica ederim,anlamana sevindim.Pokemon fanı olmak yaş ilerledikçe bile değişmiyor
  • Bir süre geçti üstünden fakat belirteyim. Oyun güzel fakat yeterince skill yok ve youtubede izlerken ki gibi tam sayfa değil/gf grafiklerde o kadar hoş! değil. Biraz içerikte oynama olsa çok daha iyi olurdu.

• indirdim oynadım güzel paylaşım
  • quote:

Orijinalden alıntı: NaneLimonnN

indirdim oynadım güzel paylaşım

Teşekkürler

@pergamonist Tam ekran değil oyun.Videoya alan arkadaş sadece o kısmı videoya aldığı için tam ekran olarak algılamış olabilirsin.İçerikte oynayacak vaktim yok şu an zaten bugünden sonra büyük ihtimalle Ramazan Bayramına kadar foruma da giremeyeceğim.Tatil dönüşü belki daha çok stage ve yeni pokemonlarla uğraşabilirim ama söz vermeyeyim.
  • galiba bunu street fighter gibi bir oyunun kodlarını editleyerek yapıyorlar
  • quote:

Orijinalden alıntı: MonsterMMORPG

galiba bunu street fighter gibi bir oyunun kodlarını editleyerek yapıyorlar

Aynı şeyi düşündüm oynarken.

Cevap için teşekkürler. Oyun güzel fakat pokemon sayısı artmalı. Skill kullanabilmeli. Fire pokemon seçiyorum fire atack yok. Biraz fiziksel dövüş oluyor. :) Bu da beklediğimin altında bırakıyor oyunu. Bende biraz arastirdim. Bblabilirsem farklı pokeler ekleyip oynayacağım.

• Bir süre sonra sıktı oynayınca ama güzel oyun emeğine sağlık
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.