mutfaımaza bi pokemon(hayvani büyüklükte bi böcek) girdi. arkadaş hayvanları çok sevdiinden kağıtla tutup atmayalım dedi. canı acır diye.3-4 defa beynine gazete ile vurdu. ama sprey sıkıp yakma girişiminde bulundu. sonra üstüne mum damlattı. cayır cayır yaktı kafasını. kıvranıo
cani arkadaşım
Bende eskiden güneşli havalarda sinekleri mermerin üstüne koyup büyüteçle yakıyodum.
quote:
Orjinalden alıntı: HuMaN BoYs
Bende eskiden güneşli havalarda sinekleri mermerin üstüne koyup büyüteçle yakıyodum.
aha bunu ogrendigim iyi oldu saol bende kaset kapagi ile yakalar calkalar bazen sallar bazen suda bogardim.
Bende küçükken (sanırım 6 yaşındaydım) bi kaç sinek tuttukran sonra kapaklı bir tavaya koyardım. Sonra ocağı açıp can çekişe çekişe tavada kızarmalarını keyifle izlerdim.
Böcekleri hayvan sınıfından ayırmak lazım aslında. Hayvan denilince öküz,inek, koyun, kedi, köpek akla geliyor. Bu yüzden böcek öldürmenin hayvan sevgisi ile ayrı tutulması gerektiğini düşünüyorum hakim bey. Müvekkilimin böceğin kafasını ezip, mum damlatmasında bir kusur yoktur. Gayet haklıdır.
canları yanıyorki kıvranıyorlar...her ne olursa olsun mümkün olduğunca acı çektirmemek gerekli diye düşünüyorum.Üstüne mum damlatmak sadistçe geldi bana yani nerden aklınıza geldi mum falan çok ilginç...
En iyisi deodorantın altına çakmak tutup spreye bastığın zaman çıkan o alev
Ama deodorantı patlatabilir çok tehlikeli böceğe yapayım derken size olur
En iyisi fıs fıs kolonyalardan alıcaksın bi kere bastığın zaman bi kere fıslatacak
O da yoksa üstüne kolonya döküp yakabilirsiniz.
Ama büyüteç çok yaratıcıymış denenebilir...
Sigarayı içinize çekerken çok fazla oluyomuş sıcaklığı, sigaranın ucuna değdirebilirsiniz...
Hiç gerek yok aslında böyle şeylere al kağıtla dışarı at sana ne zararı var böcüğün Boşuna günaha girmeye gerenk yok
böcükleri rahat bırakın leyn
bende su birikintilerine karınca atar boğardım bazende yaprağın üstüne karınca koyar suda yüzdürürdüm sonra titanic flimi çevirirdim
kuzum siz iyimisiniz
damre iyiyiz sen nasılsınız? acaba sende fake çıkıcan mı ?araştırmak lazım güç gösterisi ancak böceklere karşı tabi buna güç diyebilirsek,zayıflığın ta kendisi...
quote:
Orjinalden alıntı: pappumpaa
damre iyiyiz sen nasılsınız? acaba sende fake çıkıcan mı ?araştırmak lazım güç gösterisi ancak böceklere karşı tabi buna güç diyebilirsek,zayıflığın ta kendisi...
İkiniz arasında kimin feyk olmaya yakın olduğu tartışılacak olursa sen damreye bir hayli fark atarsın.
bana fake diyorsun dimek....tamma tamma arkadaşlar bu formüller yetmez bana başka fikirleriniz varsa söyleyin pampu ben kobayınız olurum diyor
erkekler ufakken amma yaramaz oluyormuş
quote:
Orjinalden alıntı: ***Damre***
bana fake diyorsun dimek....tamma tamma arkadaşlar bu formüller yetmez bana başka fikirleriniz varsa söyleyin pampu ben kobayınız olurum diyor
sana değil konuyu açana dedim ,hem yaşım 26 ufaklık sözlerine dikkat et...kiminle konuştuğuna dikkat et zıtrönç
ZİPPO gazını alın böceklerin üstüne bir güzel yayın sonra kibrit ile ateşe verin bakın ne oluyo!!!
quote:
Orjinalden alıntı: pappumpaa
quote:
Orjinalden alıntı: ***Damre***
sana değil konuyu açana dedim ,hem yaşım 26 ufaklık sözlerine dikkat et...kiminle konuştuğuna dikkat et zıtrönç