Şimdi Ara

Pokemon Online Revolution Fan Clup (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
84
Cevap
0
Favori
1.488
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • snorlax göbeğiyle eziyo beni zıplayıp da öyle saldırıları nasıl yapcam?blaziken ateş atıyo
  • king bu oyunda saldırı türetceksin AYNI KİNG OF FİGHTERS ve tekkende olduğu gibi çeşitli tuşları sıra ile yada aynı anda basarak saldırı türtetilio ve henüz blazikende ateş püskürtmeyi bende beceremedim blazikennin henüz yapamadığım bissürü saldırısı var ve snorlaxa gelince çok sinir bişi yha sürek cüssesi ile ezio:S
  • ben de onu diyorum işte eziyo beniantreman falan yok mu bunda?
  • arkadaşlar snorlaxın cüssesiyle ezme saldırısını veriyorum iyi dinleyin çok basit fazla zıplamıyor ama okuyun gene de
    Snorlax'ın Cüssesiyle Ezme Saldırısı:
    Önce rakibinizin üstüne doğru yürüyün.Diyelim rakibiniz sağınızda;"h" tusuna basıp+"w" tuşuna basarsanız Snorlax'ın Cüssesiyle Ezme Saldırısı'nı göreceksiniz..
    Bir teşekkür yeter

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ss4Gogeta -- 7 Şubat 2008; 19:45:33 >
  • arkadaşlar özel saldırı bulan buraya yazsın lütfen
  • meraba forum ben geldim
  • arkadaşlar ESC'ye basınca bazı kombinasyonlar geliyor ama ben onları anlayamadım
  • quote:

Orjinalden alıntı: Th€King

ben de onu diyorum işte eziyo beniantreman falan yok mu bunda?

antrenman var oyuna başlarken survival seçeneğine tıkla^^
  • ESC'ye basınca bazı kombinasyonlar geliyo ama ben anlamadım
  • e isi survival bölümünden antrenman yap eminim baya gelişirsin oyunda değişk saldırılar kullanma konusunda;)
  • survival diye bir bölüm yok bende single player var bi de versus mode var.bi de bildiğin saldırılar varsa paylaş ya da ben paylaşmayacağım de kestir at!
  • arkadaşlar Blaziken için süper attacklar buldum!Arkadaşlar attacklar karışık onun için anlatamayacağım.Ben sizi sadece yönlendireceğim.ESC tuşuna basın.Ardından orda bası kombinasyonlar var.Orada yeşil daire içine alınmış "K" harfi klavyemizde "S" harfi olarak geçer.Lacivert kutu içine alınmış "P" harfi ise klavyemizde "A" tuşu olarak geçer.Örneğin ilk kombinasyonda kırmızı daireden bir ok çıkıyor ve sağ üst tarafa doğru gidiyor+"K" harfini gösteriyor.Bu skilli yapmak için art arda çok hızlı bir şekilde "B+H+S" tuşlarına basıyoruz ve skillimiz tamamlanmış oluyor.Özellikle en sondakini yapın ve seyredin
    Umarım anlatabilmişimdir.

Tüm hakları bana aittir

• quote:

arkadaşlar Blaziken için süper attacklar buldum!Arkadaşlar attacklar karışık onun için anlatamayacağım.Ben sizi sadece yönlendireceğim.ESC tuşuna basın.Ardından orda bası kombinasyonlar var.Orada yeşil daire içine alınmış "K" harfi klavyemizde "S" harfi olarak geçer.Lacivert kutu içine alınmış "P" harfi ise klavyemizde "A" tuşu olarak geçer.Örneğin ilk kombinasyonda kırmızı daireden bir ok çıkıyor ve sağ üst tarafa doğru gidiyor+"K" harfini gösteriyor.Bu skilli yapmak için art arda çok hızlı bir şekilde "B+H+S" tuşlarına basıyoruz ve skillimiz tamamlanmış oluyor.Özellikle en sondakini yapın ve seyredin

Tüm hakları bana aittir

bn bulamadım ya mesela kırmızıdan çıkıp yukarıya gidio ya onun kuralı ne neye basmam gerek

• quote:

Orjinalden alıntı: tuugberk

quote:

arkadaşlar Blaziken için süper attacklar buldum!Arkadaşlar attacklar karışık onun için anlatamayacağım.Ben sizi sadece yönlendireceğim.ESC tuşuna basın.Ardından orda bası kombinasyonlar var.Orada yeşil daire içine alınmış "K" harfi klavyemizde "S" harfi olarak geçer.Lacivert kutu içine alınmış "P" harfi ise klavyemizde "A" tuşu olarak geçer.Örneğin ilk kombinasyonda kırmızı daireden bir ok çıkıyor ve sağ üst tarafa doğru gidiyor+"K" harfini gösteriyor.Bu skilli yapmak için art arda çok hızlı bir şekilde "B+H+S" tuşlarına basıyoruz ve skillimiz tamamlanmış oluyor.Özellikle en sondakini yapın ve seyredin

Tüm hakları bana aittir

bn bulamadım ya mesela kırmızıdan çıkıp yukarıya gidio ya onun kuralı ne neye basmam gerek

kırmızı bi daire var ya diyelim ki dairenin altından sağ tarafa doğru bi ok çıkıyo ya onun için hızlıca art arda "B+H" tuşlarına bascan

• quote:

survival diye bir bölüm yok bende single player var bi de versus mode var.bi de bildiğin saldırılar varsa paylaş ya da ben paylaşmayacağım de kestir at!

bi dk ya pardon versus mode karıştırdım survival mode la:Döle bişi yokki ve bu oyun beceri oyun saldırmak öle tuşları söleyerek olmuo
  • Olmuyo diye bişey yok bir kere.Olmasaydı ESC tusuna basınca bu kombinasyonlar gelmezdi.Ben belirttim zaten sadece tuşları söyleyebileceğim dedim.Bi arkadaş sordu sorusunu cevapladım anlamışsa yapıyordur.
  • Yılanın başı Alping sınırsız ban yemiş..Tama artık bu konuda geberdi.
  • ESc ye basınca skillerin nasıl yapılcağını göasterbeilir ama savaş anında o skilleri uygulamak beceri ve ii bi hafıza gerektirir
  • Ekle diyeceğim,fakat sonsuz ban yemişsin.
  • quote:

Orjinalden alıntı: eroxonline

ESc ye basınca skillerin nasıl yapılcağını göasterbeilir ama savaş anında o skilleri uygulamak beceri ve ii bi hafıza gerektirir

Ben uyguluyorum.Bu yazdığım teknikleri uygulayanlar lütfen buraya yazsın.Yazan olmazsa bir daha böyle teknikler yapmayacağım.Ben şahsen Blaziken'den ve Snorlax'tan ateş püskürtebiliyorum.Blaziken ile alevli yumruk atabiliyorum.Yapabilen yapar!

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.