Şimdi Ara

Pokemon Online Revolution Fan Clup (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
84
Cevap
0
Favori
1.490
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • la bu perenin werdii oyuna girdim ztn japonca:D yenemıom hiç ^^ bnde sıkıldım cıktım
  • japonca mı?
  • bana o perenin verdiği oyunun linkini verir misiniz?bi de yeni konu açtım pokemon xd ile ilgili cevap verirseniz sevinirim
  • perenin verdiği oyunun linki Digimon Revolution (çıktı) konusunun silinmesi ile tarih oldu arkadaşlar ama peren tekrar verebilir linki eminim
  • benide yazın
  • yazbenide ne yazarsan yaz
  • Perenin verdiği oyunu upload ettim^^(umarım doğru upload etmiimdir çünkü rapidshare dan ilk defa bi oyunu upload ediorum yanlışsa anlayış gösterin lütfen:)
    http://rapidshare.com/files/89904376/battle080118.exe.html

****** =))) r a p i d s h a r e bitişik yazın güzel oyun kaçırmayın

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lalelim -- 7 Şubat 2008; 18:03:11 >
  • Önüne gelen fun clup kuruo bide oyun gelmeden fun cluphem bunu yapacak kişi peren olmalıydı...

neyse şaka şaka siz devam edin inş. ilerlersiniz oyun gelmeden..
  • hmm şu linki deneyin hadi emek verdim upload etmek için^^güzel oyun gerçekten
  • yazdım herkzi
  • oyun açıldı mı
  • quote:

Orjinalden alıntı: eroxonline

hmm şu linki deneyin hadi emek verdim upload etmek için^^güzel oyun gerçekten

deniyorum indiriyor şu an %3 bu arada bu oyun nasıl bişey ss falan koyar mısınız sonunda bitiyo mu bu oyun görev falan mı var ss koyup ya da anlatır mısınız?
  • 10 sayfa konunun 10 u da saçmaydı iyiki silindi konu hiçbir işe yaramıyordu ve boş posttan ibaretti sadece.
  • oyun pokemon dövüş oyunu yani siz pokemonsunuz diğer pokelerle savaşıosunuz bi kaç ss ii olur gerçekten 1 dk^^

bu oyun online diil onu sölim ama online olsaydı tadından yenmezdi:(
     Pokemon Online Revolution Fan Clup

Pokemon Online Revolution Fan Clup

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lalelim -- 7 Şubat 2008; 19:14:49 >
  • benide yaz Alping.
  • çocuk banlanmış nasıl yazsın??omg hemde sınırsız banlanmış:S

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lalelim -- 7 Şubat 2008; 19:24:25 >
  • bu ne biçim iş ya bu oyun japonca tuşları bilmiyom snorlax alıyo beni uçuyo göbeiyle eziyo beni nasıl özel saldırı falan yapcam?
  • Üye olamayacakmıyım fana
  • pardon tuşları sölicektim kusura bakma kardeş^^

q w a s d =)))))saldırı tuşları
    f=sola
    h=sağa
    t=zıplama
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.