Şimdi Ara

Pokemon Online Revolution Fan Clup

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
84
Cevap
0
Favori
1.488
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Pokemon Online Revolution oyunu daha açılmadan 14 sayfalık bir topice sahip birde fan clupını kurayım dedim üyeler:

Tek Bir Kural Koydum, Bu Fan Clupa Üye olmak için tek şart adının AQUARİUS olmaması

Üyeler

1.Alping (kurucu)

2.tuugberk (onur üyesi)

3.eroxonline (onur üyesi)

4.gameanil(saygın üye)])

5.TigeRBlade

6.Pokemon Delisi

7. MysticalAndreams

8.king0882

9.burak100000

10.!!!melik!!!(10.talihlimiz)

11.Mew_Theree (Unutulan üye)

12.fx_emre

13.yanikadem

14arda9889

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Alping -- 7 Şubat 2008; 18:10:04 >

• benide yaz ama üye deil daha yüksek mevki
  • aslında bence fan club açmak perene daha çok yakışırdı ne de olsa 15 sayfalık konuyu açan o^^

ama beni de yqzarsan sevinirim:D
  • bni onur üyesi yaptığın için sağol
  • yaz benide ama yüksek mevki
  • benide yaz kardeş :
  • kardes beni niye memur yaptın 3. yazmıştım :D

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Guild Wars 2 Satılık Gold
    2 yıl önce açıldı
    Rise Online World - ANA KONU
    5 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • bende ii mevki isterimmmm
  • merak etme ben gencim daha memur olmadım :D
  • benide ekle aga nasil uye yazarsan yaz farketmez bni nasil tanidiysan öle ekle
  • inan bana banlanmak umrumda diil içinmmi döktüm rahatladım seni aptal hale bak yha konuyu biraz okumadan şikayet ediosun bu ne yüzsüzlükrür orda ne kadar yararlı bilgiler vardı bilio musun oyunla ilgili
    ve POKEMON BÖLÜMÜNDEKİ EN GÜZEL TOPİKDİ hangi cehennemden geldiysen oraya gşt bu davranışlarınla ıcık dinir ve tam bi pislik olduğunu kanıtlamış oldun^^aptal bye bu arada banlancam ya birazdan herkeze ii akşamlar:)SÖLİCEKLWERİMİ SÖLEDİM ADMİN BANLAYABİLİRSİN aptalsdı srn tam bi aptalsın ve yaşı büyük olan her insan senin gibi olmupo benimde yaşım büyk ama senle aramızdadağlar kadar fark vcar insan bi konuyo okyr sade konunun oyutuna göre şiklayet ettin yha sen salak mısın böle şey olabilir mi defol git bu forumdan yha ve SAKIN CEVAPO YAZMA HEM SUÇLUSUN HEM GÜÇLOÜ SAKIN CEVAP YAZMA AŞALIK elveda peren elveda digmon bölümü bu adama dikkat edin tam bi pislik
  • Benide ekleme dermişim ekle benide
  • adminler eger eroxonlineyi banlıcaksanız benide banlayın cunku erox cok haklı o aniquamus mudur nedir qeldi ztn yeni uye olmuş belli bizim en guzel pokemon topic imizi mahfetti
  • benide banlayın
  • benide yaz
  • bu arkadaşlar banlanırsa beni de banla admin! DUY SESİMİZİİİbi de ben önceki konuda da vardım Alping beni niye yazmadın ki beni de yazar mısın?nasıl tanıyosan o mevkiye yaz farketmez.daha önce size çok hakaret ettim çok yüksek bi mevkiye koycağını sanmıyorum amahakaretlerim için tekrar çok özür diliyorum Alping,eroxonline ve peren lütfen beni affedin

• Peren ya senin verdiğin oyunu indirdim pus any key mi ne yardım edermisin
  • eğer eroxonline banlanırsa adminler beni de banlayın
  • HEPİNİZİ YAZIORUM BİLGİSAYARDA Bİ SORUN ÇIKTI DA HALLETTİM GELDİM
  • ya şu oyunun download adrsini veririmisiniz konu silinmiş yetişemedim.
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.