Şimdi Ara

Pokemon oyunu açmak isteyenler vs.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
894
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar TheqeMerT in konusunda YineDc nin bir yazısını gördüm ve ilgimi çekti.

Yazılanlar online user bulamıyorum üzerine.

Öncelikle nintendo vs. yaptığı oyunları pazarlıyor bunun içinde bütçe ayırıyor.(reklam vs. için)

DH forum sitesine bakın her yerde reklam a reklamı b reklamı...

Eğer siz kullanıcı oranı çok sitelere reklam verirseniz oyun tanıtılmış olur yoksa sadece siz ve çevrenizdeki birkaç kişiden ibaret kalırsınız.

Bunu yaptığınızda tabikide oyundan gelir elde etmelisiniz kimse babasının hayrına bu reklamları kabul etmez.

Bu yüzden oyun açmayı düsünen kişiler reklam yapmayacaksa adını duyurmayacaksa o oyun 1-2 ay içinde yalan olur.(belkide daha az sürede)

• Ben hemen reklama baslamak istemedim belki sorun cıkar olmaz diye falan.
  • Alakası yok dediklerin ile. Yapılan oyun daha sitesi yok ne ile reklam vericek. Pokémon sitelerine oyunun kısa bir rehberini ve indirme linkini vermek yeterli olucaktır.
  • Saçmalıyorusun. Bu konuda pek tecrüben yok sanırsam. Burada kendi aramızda oyun oynamak için yapılıyor. Başkalarıda gelebilir ama genel olarak dh üyeleri gelecekti. Reklam yapmak saçma olurdu. Neden diye sorarsan zaten biz istediğimiz kişileri çağırırız ulaşırız kendi aramızda yapılan bir oyun sonuçta. Oyun ne kadar reklam yaparsa ne kadar ünlü olursa, Nintendo'nun o oyunu o kadar kapatması gerekir. Örneğin Cefurkan'ın oyunu pokemon craft. Reklamlarını yaptı ünlü oldu kapandı. 2007 yılındaki pokemon crater. Ünlü olmuştu bu oyun ve nintendo kapattı. Hem o kadar büyük projeye ne gerek var daha üniversite öğrencisi bile değiliz. Okuyoruz demek istedim.
  • İşte ufak düsünüp ufak oluyorsunuz yabancıların yaptığı oyunları türkler nasıl tanıyorsa(reklam sayesinde) Örnek: Travian heryerde reklamı var, Knight online bilmeyen yok. Warcraft bence dünyanın bir numaralı MMORPG oyunu Counter-strike bilmeyen yok bunlar ilk açıldığında 5 kişiye 10 kişiye hitaben açılmadı. Türklerin yapmış olupda başarılı olan türk MMORPG oyunu İstanbul Kıyamet Vakti Verdiği reklamlar sayesinde bugün bulunduğu yerde. Siz Burada ufak düsünmeye devam edip ufak kalın. En basitinden Harry Potter ın hikayesini herkes bilir çocuğunu eğlendirmek için yazdıklarını kitaba dönüstürdükten sonra bu kitapdan kazanmış olduğu 5 milyar doları herkes bilir. Knight online'ı 2 japon( 19-22 yaşında) kızın yaptınığını ve oyundan 2 milyar dolara yakın gelir elde ettiğini sanırım bilmeyen yoktur. Hayal gücünüz yoksa büyük düsünmüyorsanız bu oyunu acmamın anlamı ne. Kapasitenizi zorlanıyın ama sanırım zor birsey istiyorum.

Bu forum sitesindeki son mesajımdı. Forumdan ayrılıyorum siz burda basit hayallerinizle devam edin hayatınıza.

• quote:

Orijinalden alıntı: slayfox

İşte ufak düsünüp ufak oluyorsunuz yabancıların yaptığı oyunları türkler nasıl tanıyorsa(reklam sayesinde) Örnek: Travian heryerde reklamı var, Knight online bilmeyen yok. Warcraft bence dünyanın bir numaralı MMORPG oyunu Counter-strike bilmeyen yok bunlar ilk açıldığında 5 kişiye 10 kişiye hitaben açılmadı. Türklerin yapmış olupda başarılı olan türk MMORPG oyunu İstanbul Kıyamet Vakti Verdiği reklamlar sayesinde bugün bulunduğu yerde. Siz Burada ufak düsünmeye devam edip ufak kalın. En basitinden Harry Potter ın hikayesini herkes bilir çocuğunu eğlendirmek için yazdıklarını kitaba dönüstürdükten sonra bu kitapdan kazanmış olduğu 5 milyar doları herkes bilir. Knight online'ı 2 japon( 19-22 yaşında) kızın yaptınığını ve oyundan 2 milyar dolara yakın gelir elde ettiğini sanırım bilmeyen yoktur. Hayal gücünüz yoksa büyük düsünmüyorsanız bu oyunu acmamın anlamı ne. Kapasitenizi zorlanıyın ama sanırım zor birsey istiyorum.

Bu forum sitesindeki son mesajımdı. Forumdan ayrılıyorum siz burda basit hayallerinizle devam edin hayatınıza.

nereye gidiyon tamam ya :D

• slayfox: Bak şimdi. Pokemon o kadar kolay değil. Pokemon'un bütün hakları Nintendo'ya ait. Yani senin oyunu canı istediği zaman dava açıp kapatabilir. Ama oyunun o kadar büyümezse Nintendo karışmıyor. Mesela Crater dünyada en çok oynanan oyunlardan olmuştu ve kapandı. Çok ünlüydü gerçekten. Nintendo dava açtı. Cefurkan'ın yaptığı oyunda buna örnek. Her siteye reklamını verdi. Sonra Nintendo onu da kapattı. Öncelikle oyundan iyi bir kazanç elde edersen Nintendo bunu kapatır. Anlamışsındır umarım. Burada senin ne kadar bilgisiz olduğunu görmüş olduk. Gidebilirsin.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Sonuçta dh'de oynanacak bir pokemon oyunu yapılacaksa dediklerine gerek yok.Orta derece vb bilen 2-3 kişi eclipse originse pokemon modu yazacak, düzgün bir forum ve site yapılacak.Düşük seviye de bir server alınacak.Bunları yapabilecek çok ama kimse uğraşmıyor işte.
  • Slayfox yaşın büyük fikirlerin küçük. Pokémon diyorsun WoW'dan çıkıyorsun. Sonra heri potur diyorsun. Senin böyle hayalprest konuların biz ne yapalım. Ayrılıryorsan ayrıl.

Görüşmeyelim.
  • Kaan skype veya facebook gelsene
  • Bakın öyle Hazır Server Client Kullanırsanız oyununuz bir yere gelmez.Cefurkan gibi kodlama öğrenin öyle açın oyununuzu.

Benim De hazır sciptle açdığım bir oyun vardı ama belli bir noktadan sonra üye olan kişi sayısı durdu.(517 kişide durdu).Şuan da kendi oyunu mu PHP ilke kodluyorum ama tasarımlarım kötü onlarıda kodlar bittikten sonra düzelticem
  • quote:

Orijinalden alıntı: ewee1212

Bakın öyle Hazır Server Client Kullanırsanız oyununuz bir yere gelmez.Cefurkan gibi kodlama öğrenin öyle açın oyununuzu.

Benim De hazır sciptle açdığım bir oyun vardı ama belli bir noktadan sonra üye olan kişi sayısı durdu.(517 kişide durdu).Şuan da kendi oyunu mu PHP ilke kodluyorum ama tasarımlarım kötü onlarıda kodlar bittikten sonra düzelticem

Cefurkan kodlamayı biliyor ama. Burada kodlama yapacak birini tanımıyorum başka.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Black Burn

quote:

Orijinalden alıntı: ewee1212

Bakın öyle Hazır Server Client Kullanırsanız oyununuz bir yere gelmez.Cefurkan gibi kodlama öğrenin öyle açın oyununuzu.

Cefurkan kodlamayı biliyor ama. Burada kodlama yapacak birini tanımıyorum başka.

Yılmaz biliyo bende biliyorum. Emin değilim ama Crash da bliyo alabilir (isimleri yanlıuş yazmışta olabilirim).Zaten bu kişilerin hepside oyun kodluyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ewee1212 -- 22 Haziran 2011; 10:21:41 >

• Emre kodlama bilmiyorum grafik biliyor.
  • benim oyun da aynen öyle oldu ;)
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.