Bildirim
pokemon oyunu tavsiyesi
Daha Fazla ![](/static/forum/img/downicon.png)
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az ![](/static/forum/img/downicon.png)
![](/static/forum/img/upicon.png)
2 Misafir - 2 Masaüstü
![](/static/forum/img/close.png)
Giriş
-
quote:
Orijinalden alıntı: Moon335
Merhaba yıllar sonra içimde bir anda bir pokemon sevdası ortaya çıkıverdi sanırım eski zamanları özledim ve bira araştırdım ama hangi pokemon oyununu oynasam karar veremedim sanırım bilgisayardan emületör ile oynanabiliyormuş , hangisini tavsiye edersiniz ? Böyle giderse 3ds alıcam sanırım :)
Emulator olarak Visual boy Advance vardı onu kullanabilirsin.
Oyun olarak ilk Fire Red den başla sırayla bitir -
quote:
Orijinalden alıntı: 55voldemort55
quote:
Orijinalden alıntı: Moon335
Merhaba yıllar sonra içimde bir anda bir pokemon sevdası ortaya çıkıverdi sanırım eski zamanları özledim ve bira araştırdım ama hangi pokemon oyununu oynasam karar veremedim sanırım bilgisayardan emületör ile oynanabiliyormuş , hangisini tavsiye edersiniz ? Böyle giderse 3ds alıcam sanırım :)
Emulator olarak Visual boy Advance vardı onu kullanabilirsin.
Oyun olarak ilk Fire Red den başla sırayla bitir
teşşekürler :) -
Ben Pokemon Stadium oynuyorum.Tavsiye ederim. -
Pokemon firered oyna 1. nesil pokemonları var,
pokemon emerald oyna 3. nesil pokemonları var, bu 2'si VBA'dan oynanıyor tam ekran yapılıyor ve gayet hızlı v.b
Sonra heart gold & soul silver 2'sşnden birini tavsiye ederim, 2.nesil pokemonları no$gba ile oynanıyor daha kaliteli yani
Sonra pokemon platinum oyna 4. nesil pokemonları var içerisinde no$gba ile oynanıyor yine aynlı şekilde.
Bundan sonra ister black&white oyna ister x&y oyna 3ds alıp sana kalmış, ama bu başta saydığım 4 oyunu bitirmelisin kesinlikle ve kesinlikle.
Benim en sevdiğim Pokemon Emerald oldu her zaman, bu oyunların dışında Pokemon Stadium gibi farklı tarzda oyunlar da oynayabilirsin.
Animesini deneyebilirsin ingilizce alt yazılı istersen site verebilirim sana belki hoşuna gider. -
selamun aleyküm kardeşim bişey sorucam kaç gündür yapamıyorum bunu .s pokemon firered te yakaladıgım 6 pokemondan hariç pokemonlar bills pc diye biyere gidiyor onları geri almak için napmam gerek bakıyorum araştırıyorum bulamıyorum kafayı yicem .s ne yapmam gerek diğer yakaladıgım pokemonları almam için .s bana yardım edersen şimdiden teşekkür ederim. -
Biri yardım etsin arkadaşlar pokemon fireredte yakaladıgım pokemonları nasıl kullanabileceğim kaç gündür ugraşıorum bulamadım pc de oynuyorum .s nolur yardım sinir oldum yakaladıgım pokemonları kullanamıyorum .s
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X