Şimdi Ara

pokemon playgound arena rehberi (13. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
447
Cevap
0
Favori
7.504
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaslar belki yazmissinizdir ama rozetler icin hep tek pokemonla gidin(oda totodile olsun)
    bide evrim icin örneğin; totodile 18 oldunda daycare haritasina gidin herhangi pokemon yenin gelende evrim gecriyorlar
    saygilar...
  • Poliwag kaç levelde gelişiyor bulamadım
  • quote:

Orjinalden alıntı: poke abi

Poliwag kaç levelde gelişiyor bulamadım

20 olmasi lazim kanka
  • sağ ol aga tşk ederimde Poliwag 20 gelişiyor sonraki gelişimi kaç levelde biliyormsunuz?
  • quote:

Orjinalden alıntı: poke abi

sağ ol aga tşk ederimde Poliwag 20 gelişiyor sonraki gelişimi kaç levelde biliyormsunuz?

sonraki 36 da aslinda craterden fazla farki yok
  • okeyyyyyyyyy agaaaaaaaaaaaaaa
  • oyundaki nickinne poke abi
  • craterde:mavi tayfun tpparpgda:koka
  • night bird tr pokemonu cok oldumu malesef atamıyon gruptan
  • ya bunda ive battle yoksa bana nire harritada dolaşırken
    birden battle ................... yazıo anlamadım
  • onlar senin pokeyle savaşıyorlar da ondan haber veriyo haritada olurken
  • live battle var anladığm kadarıyla oyunda o battle xxx yazısı çıktığında adam savaşmadan beklerse sende saldırırsan birenbirinizin saldırı sonçlarını görüosnz (denedm de şansa da olablr)
  • saolun AMA LİVE BATTLE OLSA SÜPER OLACAK
  • voltorb level kaçta gelişio
  • bazen 20 de bazen 24 te gelişiyo
  • soru:Yahu şu trainer card resmini nerden yapıonuz yahu!! nolur cevaplayın ve up
  • quote:

Orjinalden alıntı: ulTRman

soru:Yahu şu trainer card resmini nerden yapıonuz yahu!! **** cevaplayın ve up

YAPMAK İÇİN ÇESİTLİ SİTELER VAR SANIRIM.PHOTOSHOP'LA KENDİ TRAİNER KARTINI KENDİN DE YAPABİLİRSİN.İMZANA KOYMAK İÇİN İSTİYOSAN,BOŞUNA HEVESLENME.100 x 100 PİXEL'DEN BÜYÜK RESİMLERİ İMZANA KOYMAN YASAK...
  • tam o levelda gelişmio die polemik fln olmuş burdada orda yazdığım geliştirme zmanlarında 16 level yaptığınızda gelişiosa pokeniz 15 ten 16 ya haritada adam eyenerek geçin %100 atlar
  • silverstar bişi sorcam ben celebi i almak için johto kim o 4'lü mü dörtlüyse ben pnları önceden yendim.şimdi yenmek gerekiyomu yokssa

cvb lütfen arkadaşlar
  • celebi yi almak için johto gymsi bitirmen gerekio johto yu bitirnce en altta get your rewarda tıkla celebi senin olsun
  • 
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.