arkadaslar belki yazmissinizdir ama rozetler icin hep tek pokemonla gidin(oda totodile olsun) bide evrim icin örneğin; totodile 18 oldunda daycare haritasina gidin herhangi pokemon yenin gelende evrim gecriyorlar saygilar...
Poliwag kaç levelde gelişiyor bulamadım
quote:
Orjinalden alıntı: poke abi
Poliwag kaç levelde gelişiyor bulamadım
20 olmasi lazim kanka
sağ ol aga tşk ederimde Poliwag 20 gelişiyor sonraki gelişimi kaç levelde biliyormsunuz?
quote:
Orjinalden alıntı: poke abi
sağ ol aga tşk ederimde Poliwag 20 gelişiyor sonraki gelişimi kaç levelde biliyormsunuz?
sonraki 36 da aslinda craterden fazla farki yok
okeyyyyyyyyy agaaaaaaaaaaaaaa
oyundaki nickinne poke abi
craterde:mavi tayfun tpparpgda:koka
night bird tr pokemonu cok oldumu malesef atamıyon gruptan
ya bunda ive battle yoksa bana nire harritada dolaşırken birden battle ................... yazıo anlamadım
onlar senin pokeyle savaşıyorlar da ondan haber veriyo haritada olurken
live battle var anladığm kadarıyla oyunda o battle xxx yazısı çıktığında adam savaşmadan beklerse sende saldırırsan birenbirinizin saldırı sonçlarını görüosnz (denedm de şansa da olablr)
saolun AMA LİVE BATTLE OLSA SÜPER OLACAK
voltorb level kaçta gelişio
bazen 20 de bazen 24 te gelişiyo
soru:Yahu şu trainer card resmini nerden yapıonuz yahu!! nolur cevaplayın ve up
quote:
Orjinalden alıntı: ulTRman
soru:Yahu şu trainer card resmini nerden yapıonuz yahu!! **** cevaplayın ve up
YAPMAK İÇİN ÇESİTLİ SİTELER VAR SANIRIM.PHOTOSHOP'LA KENDİ TRAİNER KARTINI KENDİN DE YAPABİLİRSİN.İMZANA KOYMAK İÇİN İSTİYOSAN,BOŞUNA HEVESLENME.100 x 100 PİXEL'DEN BÜYÜK RESİMLERİ İMZANA KOYMAN YASAK...
tam o levelda gelişmio die polemik fln olmuş burdada orda yazdığım geliştirme zmanlarında 16 level yaptığınızda gelişiosa pokeniz 15 ten 16 ya haritada adam eyenerek geçin %100 atlar
silverstar bişi sorcam ben celebi i almak için johto kim o 4'lü mü dörtlüyse ben pnları önceden yendim.şimdi yenmek gerekiyomu yokssa
cvb lütfen arkadaşlar
celebi yi almak için johto gymsi bitirmen gerekio johto yu bitirnce en altta get your rewarda tıkla celebi senin olsun