Şimdi Ara

pokemon playgound arena rehberi (14. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
447
Cevap
0
Favori
7.504
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • birkaç haftaya oyuna yeni versiyonla beraber bir sürü özzellik gelecek
    -- pokemon trade olacak
    -- artık klan kurup bşka klanlara katılabileceksiniz
    -- item çantası ve bi sürü dğeişik item ve potion çıkacak
    -- daycare yeniden açılacak
    -- pokemon egg diye birşey çıkacak(nolduğunu bnde blmiorm)
    -- ve yeni pokemonlar
    !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
  • silverstar bınları nerden öğrendin?

bi de şunu sorcam nasıl ben önceden yenmişsen alabilirmiyim.yendim ben çünkü yine en sondakini yendim o yazı çıkmadı bi türlü sırasıylamı yencem
  • ARKADASLAR OYUNDA BUG VAR KENDI KENDINE SAVASIP POKENI KASABILION BEN OLE YAPIOM LVL 56
  • onder6 : oyunun forumundan öğrendim ayrıca sırasyıla fln yenmen gerekmio gymlerin hemen altında görünmesi gerek

PawnageFactoR: kendinle savaşmaqk bug diil bilinçli yapılmış bi durum,kedninle uğraşacağına pokemon ranks ten hangi poke ile savaştırmak istiosan o pokeyi arat istediğin leveldakiyle rahatça kapış özelikle poke kasmak işçin 1015 level bi blissey var onu train amaçı yapmışlar çok raha t yenebilirsiniz onu hemde savaşın sonunda 36000 exp verio
  • arkadaşlar topic ile ilgili bişe omadığını bilom ama

şunu bi izleyin çok komik gerçektenhttp://www.youtube.com/watch?v=8qVdxeVTDR0

ama biraz küfür içerio ama gerçekten komik

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lalelim -- 27 Ocak 2007; 18:43:07 >
  • biraz mı küfürlü 2 kelimeden biri küfür ama çok komik
  • ama benım poke charızard ates ıcın bı traıner var mı varsa nereye yazıp gırıcem
    quote:

Orjinalden alıntı: silverstar

onder6 : oyunun forumundan öğrendim ayrıca sırasyıla fln yenmen gerekmio gymlerin hemen altında görünmesi gerek

PawnageFactoR: kendinle savaşmaqk bug diil bilinçli yapılmış bi durum,kedninle uğraşacağına pokemon ranks ten hangi poke ile savaştırmak istiosan o pokeyi arat istediğin leveldakiyle rahatça kapış özelikle poke kasmak işçin 1015 level bi blissey var onu train amaçı yapmışlar çok raha t yenebilirsiniz onu hemde savaşın sonunda 36000 exp verio
  • bnm buldğum tek trainer oydu sen blastoise veya feraligatr die arat ordaki pokemonları dene çok güçsüz vuran bulursan train için hazırlanmıştır o ama bulablieceğini pek sanmıorm blissey ile yetin
  • arkadaşlar pokemonların saldırılarını nerden deiştiricez
  • beleş metalic deoxys verilio vede kendinle nerden savaşılıo ya üff
  • evt aga m.deoxy veriliyor çok güzel bea
  • bana aga demeyin bana göre ağalar kıro ben bir lordum
  • pokemonlarınızın saldırılarını moveset den değiştirebilirsiniz
  • up
  • güsel olmus saol
  • baya güselmiş saol
  • arkADAŞLAR GET PROMO YA METALLİC DEOXYS gelmiş

çok güzel ve level 12

gerçekten çok güzel
  • daha da ii haber var v3 ün önemli özeliklerinden biri erken gelecek haftaya pokemon trade açılıyor ve ve en önemlisi haftaya 3 legendary dog event ı yapılacak(entei,suicunne,raikou)
  • nsıl yapılacak i 3 legendary dogs ve v3 e baktım hiç bi yenilik yok

bu hafta mı önümzdek hafta mı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lalelim -- 29 Ocak 2007; 10:03:47 >
  • pazar yapıalcak v3 te bşi olmıcak ztn direk bu versiyona gelecek v3 özelklerini fzla bekletmemek için peşin peşin atıolar özelikleri oyundaki haberler gölümündeen bakabilirsin dedimiğim haberin ingilizcesine

(şu johto daki eroxoline senmisin yanında duruyorum da)
  • 
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.