Beyler biriniz hangi pokemon hangi pokemona daha iyi vurur söyleyebilir mi battle tower da ki normal pokemon bölümünü geçemedim de bu arada arkadaşım p.tesi yen,i promo gelir hafta başı ya ondan.
İYİ DE NERDEN ÜYE OLCAZ BİRİS CEWAP YAZ SIN
ya site çalışmıoo
ya ben açtım siteyi bi yere tıkladığım anda ''404 not found''mu ne öle bişe çıkıyo
arkadaşlar konuyu uplamak zorunda kaldım ama site çalışmıyor başka bir siteye mi taşındı yardım
ya oyun çalışmıyor
Beta forum is scheduled probably for this weekend or early next week, sorry for delay, forum will be open up to public a few days after, just to make sure we've worked out any bugs, and RPG itself still set for early August but not sure. More news will be posted soon!
burada ne diyor
Site açılmıyo şu çıkıyo:
Beta forum is scheduled probably for this weekend or early next week, sorry for delay, forum will be open up to public a few days after, just to make sure we've worked out any bugs, and RPG itself still set for early August but not sure. More news will be posted soon!
Türkçe karşılığı:
Beta meydanı, muhtemelen bu hafta sonu boyunca programlanır, veya gelecek hafta erkenden, gecikme için üzgün, meydan, yukarıya birkaç gün sonra halka açık olacak, bizim, herhangi bir hatayı çalıştığımıza sadece emin olmak, ve kendinin hala, erkenden saygıdeğer için koyduğu RPG, ama kesinlikle değil. Daha çok haber, yakında ilan edilecek!
not: hemencevir'den çevrilmiştir
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme