Şimdi Ara

pokemon playgound arena rehberi (21. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
447
Cevap
0
Favori
7.504
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1920212223
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: poke abi

quote:

Orjinalden alıntı: sucuk_31

up!up!up!

ne oldu neden upluyon

post kasıyo
  • arkadaşlar herkes buraya pokemon nicklerini yazabilirmi pokemonlarınıza bakam
  • fevzi63 poke nicim
  • çokgüzel pokemonların varmış d.wooperde cabası
  • aslında benim pokemonlarımda çok güçlüdür ama şu anda ilk altılımda değiller
  • d wooper
    g wooper
    s wooper
    m wooper var
  • s.wooperi satıyormusun satıyorsan bana verirmisin nick mavi tayfun ve poke_abi den pokemon seç
  • 116,500 expi var ve fissure ekli
    Shiny Gengar ve Shiny Scizor
    istiyon senden
  • tamam olur ben koyuyom tradeye birisine s.wooper gönder diğerine ezik pokemon

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Lephantis -- 18 Mart 2007; 15:39:19 >
  • tamam koy
  • koydum hadi gönder
  • gönderdim ikisinide
  • kabul ettim
  • çok tşk ederim kardeş ilk defa expili bir pokemonum oldu
  • önemli değil
  • baylar burası crater başlığı diil tppa ile ilgili mesajlar atalım...
  • snorlax aldım ama hiç işe yaramıyo 1. pokeyi bitiriyo 2. pokede tık yok
  • snorlax oyundaki en kaliteli poke lerden karşı tkaımı rahat yenmek istiosan takımındaki diğer pokelerin 4 level fln olsun takımın toplam levelına göre karşıdakinin levelları belrlenio
  • Welcome to The Pokemon Playground Arena Online RPG - Version 3.0. Sign up/log in for the famous and one of the best Pokemon RPG on the dot net! You can train your Pokemon, and even sell your Pokemon! The best part of this RPG is that it is completely free of charge.

You must have cookies enabled on your Internet browser in order to register and to play the RPG. You will also need a valid e-mail address.

All information collected on the on this RPG is kept confidential. Your information will not be given to anyone or sold to anyone.

So what are you waiting for? Play The Pokemon Playground Arena Online RPG now! Click the picture above to get in, cannot see the splash page? Click here

Copyright © 2000-2007 - Present The Pokemon Playground Arena Online RPG, Layout Created By NackelShipley.
    Please Read Our Privacy Policy And Terms of Service Before Playing On The RPG.
    Pokemon Copyright Nintendo / Creatures Inc. / Game Freak Inc.
    This Site Is Meant To Be Viewed With Opera 9.1 Or Above At A Resolution Of At Least 800 X 600.

hangisine basim ve resime basınca bişi çıkıo ve nereden üye olacam yaw

• 1 hafta fln oyun kapalı oyuna başta resim olcak ona tıklıosun ama dediğim gibi kapalı hem yeni özeelikler yüklenmiyor hemde moltres,articuno,zapdos ödüllü pokemon contest yarışması hazırlanıo
  • 
Sayfa: önceki 1920212223
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.