Şimdi Ara

pokemon playgound arena rehberi (19. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
447
Cevap
0
Favori
7.534
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1718192021
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • sonunda aldım mewtwoyu 10 lvl
    celebiye az kaldı
  • elit four 3 ünde kaldım hile fln kulanıyom nekadar levelin küçük olursa okadar şanslısın ben yanlız tek pokelik takım kuruyom yoksa işiniz zor
  • ben sadece teama 40 lvl snorlax alıyom dierlerini 4-5 lvl yapıyom ozmn düşman güçsüz oluyo
    alın size bi taktik
    bide eğer snorlaxınız varsa yüksek lvlse ve kanto gymleri yendiyseniz Gary ye girin ve orda kasın snorlaxı
    lucario hileleri pm atsana
  • wantedlord mewtwo ile fln uğraşma gir 200 level bvlissey e yada yeneblrsen 400 küsür levela orada adamı yen firefox kullanıosan geri tüuşuna bas adamın tek vuruşluk canı olacak yen geri git yen geri git
  • bunda nasıl pokemon yakalnıyor yardım.............
  • haritadan bulduğun pokemonun canının 4te 3nü götür savaş menüsünün altında catch yazısı çıkar alırsın
  • sağol
  • oyundaki nick ney?
  • snorlax bul dedin ya silverster hangi mapta bulurum
  • route 13
  • arkadaşlar pokemonplayground arenada bana böyle bişi çıktı

The original 'legendary' who anybody can obtain, although it isn’t Entei it is still a dog of flame.

bide hiç bir şeyi açamıyorum Purchase Pokemon tıklıyom

Hello poke kaan. It seems you haven't made any posts around the Forums! Is there something we can help you with? If you need any help, please PM Danyal right away. Thank you.
    Poke-Shop Is Closed Until Further Notice!

yazısı çıkıyor sinir oluyorum artık
  • arkadaşlar oyunu türkiye 2.ligiyle bırakıyorum
    en güçlü poke 461lewel slakking
  • poke abi o original legendary fşln yazan şey mini hikayeler oyuna renk katsın diye yapılmış purschaese de 2 günlüpüne kapatılmıştı şu an açık
  • Slm ılk sayfadakı yazına gore ılk gym yendım ama gary hepsını yenmeme rağmen odulumu alma secenegi cıkmadıı nasıl halledebılırım acabaaa
  • ya chrona mew çok güçlü
  • 110 lvl oldu snorlaxım
  • zaten en kolay kasılan poke o kadar mutlu olma bence
  • üst konu üst konu üst konu üst konu üst konu üst konu üst konu üst konu üst konu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi chillhami -- 22 Şubat 2007; 19:41:44 >

• snorlax nasıl kasılıyo
  • 
Sayfa: önceki 1718192021
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.