Şimdi Ara

pokemon playgound arena rehberi (18. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
447
Cevap
0
Favori
7.504
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • ya bişe soracam peki bu oyunda balbasuar kasmak için trainer warmı çok lazım çünkü
  • ben bi türlü haritalara giremiorum
  • saol beah harbi bnde sıkılmıştım
  • efeyavuz :poke alınca güçlenme değil takımdaki pokemonların toplam levelına bağlı gymlere girerken 4 level pokelreden tut savaşçağın poke dışındakileri yeterli o poke fln bulunca al yani

wampir:pokemon ranks ten blissey i arat levelına uygun olanla savaş tüm pokelerin trainer ı olarak kullanılıo o pokeler

ilghan: travel bölümünün altındaki harita adlarına basarak rahatça girmen gerek eden giremiosn diğer haritalara?

mert463: haklısın yaaa acaip sıkmıştı artık
  • mewtwo yu alayımmı 4 level olan bişi 45 level oluyo çok zor oluyo ayrıca johto gym de ıce bölümünde takıldım charmeleon var bende 21 level
  • sizde dövüş pokesi var mı
  • al tabi bırakılırmı mis gibi mewtwo en kısa zamanda slaking,snorlax, veya breloom al onları kas derim charmeleon la fzla zorlanma o dediğim pokelerle çok hızlıca geçersin hoenne kadar
  • bu oyunda pokemon yakalamak için poketopu gerekmio mu???
  • hyr gerekmio rakibinin caının 4 te 3 nü götür savaş menüsünün altında catch yazısı çıkar bas senin olsun
  • galiba bu haftanın promosu zangoose ama ben onu alamıorum

ve bize ii bi poke takımı sölerirmisin
  • ya bi su pokesi veren yokmu en az 25 level falan
  • ya şu elite 4 deki banette çok güçlü ya geçemedim
  • johto daki ıce adamı nası geçerim
  • bu oyunda hep danyal falan yazıo o kim
  • oyunda xp neye gre yükselior
  • efe acil bir şekilde snorlax veya slakoth bulmanı tavsiye ederim slakoth slaking olunca çok güçlü oluyo vede snorlaxta çok güçlü
  • efeyavuz: highkobe nin dediği gibi snorlax veya slaking yardımıyla karşında titrer o
    ilghan: sorunun cevabını vereyim gym değilde gerçek oyuncuları yenerek yükselir
  • hangi mapa gireyim
  • LuGia arıom werebilecek lvl farketmez
  • bende war ne werirsin
  • 
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.