ya bişe soracam peki bu oyunda balbasuar kasmak için trainer warmı çok lazım çünkü
ben bi türlü haritalara giremiorum
saol beah harbi bnde sıkılmıştım
efeyavuz :poke alınca güçlenme değil takımdaki pokemonların toplam levelına bağlı gymlere girerken 4 level pokelreden tut savaşçağın poke dışındakileri yeterli o poke fln bulunca al yani
wampir:pokemon ranks ten blissey i arat levelına uygun olanla savaş tüm pokelerin trainer ı olarak kullanılıo o pokeler
ilghan: travel bölümünün altındaki harita adlarına basarak rahatça girmen gerek eden giremiosn diğer haritalara?
mert463: haklısın yaaa acaip sıkmıştı artık
mewtwo yu alayımmı 4 level olan bişi 45 level oluyo çok zor oluyo ayrıca johto gym de ıce bölümünde takıldım charmeleon var bende 21 level
sizde dövüş pokesi var mı
al tabi bırakılırmı mis gibi mewtwo en kısa zamanda slaking,snorlax, veya breloom al onları kas derim charmeleon la fzla zorlanma o dediğim pokelerle çok hızlıca geçersin hoenne kadar
bu oyunda pokemon yakalamak için poketopu gerekmio mu???
hyr gerekmio rakibinin caının 4 te 3 nü götür savaş menüsünün altında catch yazısı çıkar bas senin olsun
galiba bu haftanın promosu zangoose ama ben onu alamıorum
ve bize ii bi poke takımı sölerirmisin
ya bi su pokesi veren yokmu en az 25 level falan
ya şu elite 4 deki banette çok güçlü ya geçemedim
johto daki ıce adamı nası geçerim
bu oyunda hep danyal falan yazıo o kim
oyunda xp neye gre yükselior
efe acil bir şekilde snorlax veya slakoth bulmanı tavsiye ederim slakoth slaking olunca çok güçlü oluyo vede snorlaxta çok güçlü
efeyavuz: highkobe nin dediği gibi snorlax veya slaking yardımıyla karşında titrer o ilghan: sorunun cevabını vereyim gym değilde gerçek oyuncuları yenerek yükselir