Şimdi Ara

pokemon playgound arena rehberi (20. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
447
Cevap
0
Favori
7.504
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1819202122
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaşlar şu pokemonlarımım levellerini nasıl 100 veya 300 yapacam çok zor daha bir pokemonu 8 saat'de geliştirebiliyorum nasıl 100 level yapabilirim?
  • MusAKka ya PM atın üst konu olması için. Bence güzel bir çalışma. Ama bence bunu "Diğer Web Bazlı Oyunlar" Bölümünde görmek daha hoş olur
  • bence bu konunu içini temizleyip kilitlemden ama mod filtersi ile üst konu olsun
  • http://www.tpparpg.com/ sitesi açılmıyor.

Hello Fellow Members,

TPPA v2 is going to be updated to v3 now, so the whole site will be closed until we finish doing this. In the mean time you can post around the Forums (Forums)

TPPA will be back in about eight (8) days, we will keep you updated if anything happens. This is all for now. Thank you for all of your cooperation,

TPPA’s Sexy Staff Members

bunlar yazıyor sezlerde açılıyormu arkadaşlar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Lephantis -- 3 Mart 2007; 17:46:16 >
  • v3e geçiyor hiler bitiyor

• UP UP UP UP
  • arkadaşlar m.eeveeyi nasıl geliştireceğim taşlarla gelişiyorsa nereden alacağım?
  • uuuuuuup
  • yaa arkadaşlar daha dün site açıktı şimdi kapalı ne oluyor bu siteye anlamadım yaaa
  • 3 versiyon gelince
    3 efsaneden birini alcaz
    zaptos arçuno molters
  • e tamamda daha geçen günde öyle demişti alamadık ve 2 hafta sitenin açılmasını bekledik bugünde olmazsa sevinirim bide zaten 3 versiyon geldiki

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Lephantis -- 18 Mart 2007; 15:00:41 >
  • verisyon 2 gelince rusted murkow metallic labras dağıtmışlardı
    ayrıca versiyon3 gelince trade olayı gelcek ya
    bu 2 poke 300 lvl poke veriyorlar
    çünkü artık bu pokeler çıkmıyo

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Matrakan -- 18 Mart 2007; 15:01:54 >
  • tamam anladım sağol ama 3versiyon gelince şu metalikscyter hangi mapta çıkıyor ve plastikscyter söylersen sevinirim
  • onu daha açıklamadılar ama sana yardımcı olacak bi bilgi verim snorlax route 13 de çıkıyor
    snorlaxı kasması çok kolay benim 92 lvl snorlax vardı bayaa bi paraya satmıştım
    site kapanmadan öncede 110 lvl erkek snorlax 105 lvl kız snorlax vardı kasması çok kolay
  • siz nerde kasıyorsunuzki fun gyms demi ben orada kasıyorumda
  • yok onun bi hilesi varda site açılıp o hile hitmesse sana söylerim
  • güleceksin ama ben daha bir pokemonu 8 saat'de 20 level yapabiliyorum çok zor iş ya ben bi haunter'im var 39 levele getirene kadar canım çıktı.
  • up!up!up!
  • quote:

Orjinalden alıntı: sucuk_31

up!up!up!

ne oldu neden upluyon
  • 
Sayfa: önceki 1819202122
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.