Şimdi Ara

pokemon sentezlemek

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
373
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • beyler bu pokemonda sentezlemek diye bişey varmı
    bi yerde duydum iki pokemon birleştiriliyormuş falan

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi charismaed -- 28 Nisan 2007; 19:34:27 >

• wat dedin? ben ilk defa senden duyuyorum
  • quote:

Orjinalden alıntı: 11lordmuti62

wat dedin? ben ilk defa senden duyuyorum

+1903
  • Gene başa döndük.Efsanedir o.Bizim bir arkadaş(DH'den değil.)bana söylemişti ve bende buraya söyleyince curcuna.
    Pokemon Crystal GameBoy'un giriş filminde Suicune koşuyordu ve Unown'lar onun etrafını sarıyordu.Sonra birbirleriyle birleşiyor mu desem garip birşey oluyor.Bizim arkta bana şöyle demişti.Crater'da ki tüm D/S/M/N/G Unown'ları toplayınca ve D/S/M/G/N Suicune'leri toplayınca birleşme gibi birşey olur belki demişti.(GameBoy filminden yola çıkarak.)Ama kendisi de emin değildi.
  • sentezleme felan biyoloji ye döndü burası,oldu olcak fotosentez yapsınlar.
  • o deil crystalden itibaren çıkan bir day care sistemi var bu sistemde aynı tür pokemonları çifleştirebilirsiniz dişinin bir küçüğü yumurtadan çıkar

lucariodan alıntıdır......
  • evet zaten bitki pokeleri fotosentez yapıyo ateş onların CO2 sini üretiyo yanarak su dan da H2O alıyolar bu böle bir döngü işte dier pokemonlar da işte elektrikler gece ampül niyetine kullanılıyo zehir avlanmada uçuş gözetlemede hayalet hortlamada dark ne işe yarıyo bilmiom rock ve steel ev yapımında ground yol yapımında dövüş boks maçlarında normaller de öle saf saf dolanıyo

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Aradığım pokemon oyunu
    4 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orjinalden alıntı: ballrry

Gene başa döndük.Efsanedir o.Bizim bir arkadaş(DH'den değil.)bana söylemişti ve bende buraya söyleyince curcuna.
    Pokemon Crystal GameBoy'un giriş filminde Suicune koşuyordu ve Unown'lar onun etrafını sarıyordu.Sonra birbirleriyle birleşiyor mu desem garip birşey oluyor.Bizim arkta bana şöyle demişti.Crater'da ki tüm D/S/M/N/G Unown'ları toplayınca ve D/S/M/G/N Suicune'leri toplayınca birleşme gibi birşey olur belki demişti.(GameBoy filminden yola çıkarak.)Ama kendisi de emin değildi.
    evet benim arkda aynen böyle birseyler demisti

• quote:

Orjinalden alıntı: sucuk_31

sentezleme felan biyoloji ye döndü burası,oldu olcak fotosentez yapsınlar.

fermantasyon
  • quote:

Orjinalden alıntı: PawnageFactoR

quote:

Orjinalden alıntı: sucuk_31

sentezleme felan biyoloji ye döndü burası,oldu olcak fotosentez yapsınlar.

fermantasyon

o üzümle yapılıo læ
  • OLUM O ZAMAN NEDEN pokedexi tamamlıyıpta olmuyo kaptan chak sparowwun nie olmadı ole bişey adını unutuumda
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.