Şimdi Ara

pokemon tower defanse oynayanlar girsin

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
81
Cevap
0
Favori
1.987
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

geçemediğiniz veya merak ettiginiz herşeyi sorabilirsiniz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DaRKs.. -- 28 Ağustos 2011; 0:05:03 >

• Rock Tunnel e girilmiyor yeni sürümü beklemek zorundasın.
    O pokelerin çoğusu kod ile verirdi kolay bulamazsın.
  • takas yoluyla bulcam millette bi sürü var ve rock tunnelede girebiliyolar demek turkiye yine geride kaldı
  • evet arkadaşlar mr. mime jynx ve farfect yakalama yolları buldum sizinlede paylaşıyım dedim

mr mime için takımıznızda bi abra gerekiyor birde cut saldırısı bilen bi pokemon route 2 ye giriyosunuz cut saldırısı bilen pokemonunuzu sağ üst köşeye ağaçların oraya koyuyosunuz ve oyunun bitmesini bekliyorsunuz oyun bitincede skip e basmayıp next e basıyosunuz yaşlı bi adam gelip abranızı mr.mime ile değiştiryor

jynx için takmınızda poliwhril gerekiyor cerulean gym ye gidiyosunuz yine oyunu kazanıp next next yapıyosunuz ve yaşlı adam gelip size jynx veriyor

farfect için takımınızda bi spearow olması gerekiyor vermilion city i geçtikten sonra yine oyun bitince next next yapıcaksınız ve o yaşlı adam gelip size farfecti vericek
  • Düzenlendi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Whitfield -- 23 Haziran 2013; 14:39:33 >
  • Düzenlendi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Whitfield -- 23 Haziran 2013; 14:39:41 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Düzenlendi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Whitfield -- 23 Haziran 2013; 14:39:54 >
  • misty için bitki ve elektrik pokemonları kullanman lazım dostum ve bunların levelide yüksek olmalı
  • bitki olarak sadece oddish var.bide poketopu hiç bitmiyo galiba 30-40 pokemon yakaladım hala bitmedi.elektrik pokemonu yakalayamıorum.pikachuların canları mavi olarak gözüküo poketopu atılmıo
  • quote:

Orijinalden alıntı: DaRKs..

misty için bitki ve elektrik pokemonları kullanman lazım dostum ve bunların levelide yüksek olmalı

Off ya o kadar Misty'e kadar geldim pokémonları kastıydım o kadar şimdi yine başlamam lazım yav kayıt varmış ben kaydetmemişim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Whitfield -- 23 Haziran 2013; 14:40:35 >
  • Düzenlendi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Whitfield -- 23 Haziran 2013; 14:40:44 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ashadr

quote:

Orijinalden alıntı: DaRKs..

misty için bitki ve elektrik pokemonları kullanman lazım dostum ve bunların levelide yüksek olmalı

ya bu yeni oyun yarat dio dün yarattıgım yok burda acil yardım eder misin hepsinde new game dio.save falan yapılıomuydu oyunda?

Edit:Off ya o kadar misty'e kadar geldim pokemonları kastıydım o kadar şimdi yine baslamam lazım yav.off kayıt varmıs ben kaydetmemisim

evet kaydetmen lazım

pikaçular mavi gözüküyo ama onlar gelmeden once bi iki tane yakalanan pikaçu geliyo

• Düzenlendi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Whitfield -- 23 Haziran 2013; 14:44:33 >
  • rock tunnele girmenin yolunuda buldum arkadaşlar flash atagı bilen bi pkemonunuzun olması lazımmış
  • Düzenlendi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Whitfield -- 23 Haziran 2013; 14:40:54 >
  • sen kyogre'yi nasıl geçtin?
  • quote:

sen kyogre'yi nasıl geçtin?

Raichu ve Butterfree ile geçmiştim.Raichu elektirk çalışırken,Butterfree'de Giga Drain yapıyordu.
  • Düzenlendi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Whitfield -- 23 Haziran 2013; 14:44:18 >
  • quote:

ben pikachuyla deniorum.onla yavaslatıorum ama can basıo yoksa 2 candy zor alır can basmasa .bide pikachu kac levelde raichu oluo levelle mi yoksa taşla mı?

Taşla oluyor.
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.