Şimdi Ara

pokemon tower defanse oynayanlar girsin (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
81
Cevap
0
Favori
1.987
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: BÖCCÜK DH

quote:

Orijinalden alıntı: ashadr

ben pikachuyla deniorum.onla yavaslatıorum ama can basıo yoksa 2 candy zor alır can basmasa .bide pikachu kac levelde raichu oluo levelle mi yoksa taşla mı?

Taşla oluyor.

Tamam teşekkürler.

Edit:Giga Drain kaç seviyede açılıyo?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Whitfield -- 23 Haziran 2013; 14:44:09 >
  • Düzenlendi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Whitfield -- 23 Haziran 2013; 14:43:54 >
  • 25 level yap ikisinide.Pikachu ilede Thunderbolt veya Electro Ball saldırısını kullan.
  • Düzenlendi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Whitfield -- 23 Haziran 2013; 14:43:45 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: DaRKs..

evet arkadaşlar mr. mime jynx ve farfect yakalama yolları buldum sizinlede paylaşıyım dedim

mr mime için takımıznızda bi abra gerekiyor birde cut saldırısı bilen bi pokemon route 2 ye giriyosunuz cut saldırısı bilen pokemonunuzu sağ üst köşeye ağaçların oraya koyuyosunuz ve oyunun bitmesini bekliyorsunuz oyun bitincede skip e basmayıp next e basıyosunuz yaşlı bi adam gelip abranızı mr.mime ile değiştiryor

jynx için takmınızda poliwhril gerekiyor cerulean gym ye gidiyosunuz yine oyunu kazanıp next next yapıyosunuz ve yaşlı adam gelip size jynx veriyor

farfect için takımınızda bi spearow olması gerekiyor vermilion city i geçtikten sonra yine oyun bitince next next yapıcaksınız ve o yaşlı adam gelip size farfecti vericek

abra nerde çıkıyor :)
    kadabram var ama unuttum
    bide cut yapan pokemon nerden gelcek :)

• Düzenlendi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Whitfield -- 23 Haziran 2013; 14:43:38 >
  • OHHH BEEEEEEEEEEEEEEEEEE!!!!!!!!!!!!!!!!!!

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: berat9999

abra nerde çıkıyor :)
    kadabram var ama unuttum
    bide cut yapan pokemon nerden gelcek :)

abra chapter 2 de misty 1.de cıkıo aradan kaçıo ama vurdugun anda ısınlanıo yakalanmıo.cut yapan charizard yapıoona hm alırsan CUT HM'si bi skillin yerine koyarsın kullanırsın.Bi şu kyogreyi geçebilsem.Size tavsiyem eğer almadıysanız shiny geodude alın Challenge 1'den verio ve çok iyi vuruo shiny oldugu için expte çok ii gelio ona

charmeleon alamıyoo

• Düzenlendi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Whitfield -- 23 Haziran 2013; 14:43:25 >
  • Ya abra nasil kasiliyor ya 5 saniyedemi ne kullaniyor teleportu
    Bu arada misty 1 için Iyasauru ortaya koyup raichu ve arcanine sol ve sağ alttan saldiriyorum üstlerede string shot ve scary face bilen pokeleri koyuorum ama yine nafile goldeenler az canla kaçiyor.Nasıl bir taktik izlemeliyim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Voltelos -- 24 Ağustos 2011; 7:15:30 >
  • Ben orayı şöyle geçtim;
    Ortada Butterfree - String Shot
    Sag alt köşe Raichu - Electro ball (Eger yoldan gecen poke yavas ise 80 power olarak vurur.)
    Sol alt köşe Nidoking - Thunder Bolt (TM)
    Sag üst köşe Venusaur - Leech Seed
    Sol üst köşe Arcanine - Reversal
    Bu taktikle orayı rahat gecersin.
  • Saol ilgi ve alakan için orayi geçtim ama kyogre in Sleepini engelleyebiliyormuzuyz razor leaf + electro ball 20-23lv
  • route 5 ve crylean gym 1de çıkıyo abra

cut alan bi sürü pokemon var ratata bile alıyo

bu arada güzel teklifler karşılığında onix machop diglet voltrob takas edilir

edit: shiny machop almıştım save yapmadıgım için kaçtı ya

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DaRKs.. -- 24 Ağustos 2011; 13:34:14 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Voltelos

Saol ilgi ve alakan için orayi geçtim ama kyogre in Sleepini engelleyebiliyormuzuyz razor leaf + electro ball 20-23lv

engelliyemessin kardeşim ama pokemonlarının levelin yülseltip giga drain TM ve thunder bolt TM bunlarla bi daha dene rahatlıkla geçersin
  • quote:

onu bilmiorum ama charizard alıodu istersen bide bulbasaurla falan dene.bide chapter 3ün ilk bölümünde son cocugu yapamıorum bellsproutla cok ii vuruo

art arda hızlı giden 2-3 tane hava pokemonu yolla fearow pidgeot olabilir taş toprak su pokemonu yollama alırsın
  • Saldırı effectleri gelmiş bende diyom niye venusaur petal dance yaparken ölüyor.
  • saldırı efectleri derken ?
  • Önceden petal dance vurunca confuse etkisine girmiyordu şimdi eklemişler.
  • Şimdide chapter 3 Vermilion cityde takildim sanirsam 15 wave vardi 11-12 de takiliyorum
  • Düzenlendi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Whitfield -- 23 Haziran 2013; 14:43:13 >
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.