Şimdi Ara

pokemon tower defanse oynayanlar girsin (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
81
Cevap
0
Favori
1.987
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • ah be son olarak charizard geldi 2 kere vursam ölcekti ama menzil dısına cıktı

Edit:Geçtim Vermillion City'i sonda bide Blastoise geldi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Whitfield -- 24 Ağustos 2011; 21:25:17 >
  • Shiny Graveler nasıl Golem oluyor ?
  • takasla :) benim kadabra yla yarın 9 gibi yakas yaparız sonra ikimizde geliştirip geri göndeririz
  • Düzenlendi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Whitfield -- 23 Haziran 2013; 14:42:54 >
  • Düzenlendi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Whitfield -- 23 Haziran 2013; 14:42:42 >
  • arkadşlar traiding diye bişey var orda ona girip create trade diyo ona girip pokemonun yanında trade yazıyo ona tıklıycıksınız olcak
  • Düzenlendi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Whitfield -- 23 Haziran 2013; 14:42:29 >
  • coleksyonumun ilk sayfası doldu :D 2. de sadece 6 boş ondada pokemonlar eklenmedi daha :D şu an oyunda olan bütün pokemonlar bende var

o shiny machop gitmeseydi bide
  • quote:

Orijinalden alıntı: Perditionn

quote:

Orijinalden alıntı: berat9999

takasla :) benim kadabra yla yarın 9 gibi yakas yaparız sonra ikimizde geliştirip geri göndeririz

abra kaç levelde kadabra oluo 32de mı?b,de 32de oluosa direk takasla 32levelde alakazam yapabilir miyim?

Edit:19 Levende Gelişti Cevap vermenze gerek kalmadı.

16 da oluyo :) ve 16 da alakazam olabilir

• Düzenlendi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Whitfield -- 23 Haziran 2013; 14:42:18 >
  • Acaba Flash HM'sini kim veriyo ya da bunuda Jynx falan gibi birisi gelipte takas mı yapıyo?

Edit Flood Olmaması İçin :Buldum. Route 2'e gidiyoruz ve Abra almıyoruz yanımıza Cut yapıyoruz kazandıktan sonra Prof.Oak geliyo ve Flash HM'si veriyo

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Whitfield -- 23 Haziran 2013; 14:42:01 >
  • flash tm olarak ta alabilirsiniz alakazam alıyo mesela flash atagı olmadan rock tunnele giremssiniz arkadaşlar rock tunnele girdiğiniz zaman sağ ve sopl seçenekleri çıkıyo soldan giderseniz machop onix voltrob geodude veya zubat grubu karşınıza çıkıyo sağdan giderseniz pokemonlarınızı kutulara koyuyosunuz ve bir tane şeker var onu alıp gitmesine izin vermemeniz gerkiyor

ip ucu karşınıza gyarados çıkıyo onun için elektrik pokemonları kullanmayı düşünürsünüz ama kullanmayın string shoot bilen bi pokemon ve 3 tane psychic bilen pokemon yeter taktik şu string shootu bilen pokemonu ilk kutuya psychic bilen pokelerden 2 sini yan kutulara koyun gyarados string shootun etkisine girer girmez birinci kutuya string shoot bilen pokeyi çıkarıp sonuncu psychic pokemonu koyuyoruz biraz karışık oldu ama ne demek istedigimi umarım anlamışsınızdır

• Düzenlendi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Whitfield -- 23 Haziran 2013; 14:41:17 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Perditionn

yav şu lavender town'u yapamıorum.youtube'dan yapanların videolarını izliorum.adamların pokemonların hepsi en yüksek levelde hepsi shiny onlar zar zor yapıolar.benim bunlarla yapmam imkansız bide atak yaptıkları için zor yapıolar pokemonlar ölüo

Edit:Yanlış sözcük kullanımı :)

şu videoyu izle aynı taktiği uygula geçersin http://www.youtube.com/watch?v=kcui2z1SL1c

edit:son kutuda parasect kulanmış bu arkadaş gerek yok onun yerine dinamypunch bilen bi pokemon koysan daha iyi olur

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DaRKs.. -- 26 Ağustos 2011; 4:28:25 >

• digglet's cave yi neyle geçcem
  • quote:

Orijinalden alıntı: berat9999

digglet's cave yi neyle geçcem

kafana gore takıl :D

ama ben geçerken 1 ateş 1 su 1 bitki 3 psychic pokemon kullandım galba
  • bunun kadar saçma ve basit bi pokemon oyunu görmedim 1 günde hersey bitti cyrus yok diye biraz takılayım dedim
  • quote:

Orijinalden alıntı: slayfox

bunun kadar saçma ve basit bi pokemon oyunu görmedim 1 günde hersey bitti cyrus yok diye biraz takılayım dedim

ee ölelimmi yani sen beğenmedin niye
  • kadrom bu kadro yu kaç lv yaprsam geçebilirm digletts cave yi
     pokemon tower defanse oynayanlar girsin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi berat0600 -- 26 Ağustos 2011; 12:41:07 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: DaRKs..

quote:

Orijinalden alıntı: slayfox

bunun kadar saçma ve basit bi pokemon oyunu görmedim 1 günde hersey bitti cyrus yok diye biraz takılayım dedim

ee ölelimmi yani sen beğenmedin niye

Ben ölün mü dedim fikrimi söyledim...

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.