Şimdi Ara

.:Pokemon TPPC RPG Online Konuşmaları Buradadan Olsun:. (10. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
377
Cevap
0
Favori
5.600
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: sefer_101

emre seferoter@hotmail.cok eklede konusak bek benim 1 tane düşük lwl pokem var oda 117 lwl dark vibrava var 153 lw en büyük lwlw ise 270 lwl mewteo sonra s.snorlax 215 lwl ney sonra blastoise 214 lwl ve sandlash 207 lwl

msn açılmıyorki
  • arkadaşlar charmender imi hangi trainer da kasmalıyım bana bi tavsiye verin
  • melankolik lwl kac charmenderin
  • ezik ya 15-16charı yeni açtımm
  • Trainer #1054571 - Team Magma - Chansey x6 Level: 5 - Experience: 469 - Money: $1122
    Trainer #932373 - - Blissey x6 Level: 25+ - Experience: 4973 - Money: $994.
    Trainer #966065 - Team Magma - Chansey x6 Level: 53 - Experience: 9938 - Money: $1987.
    Trainer #999253 - Team Magma - Blissey x6 Level: 80 - Exp: 15300 - Money: $3060 ($6120)
    Trainer #572534 - Team Magma - Chansey x5 Level: 90 - Experience: 16875 - Money: $3375.
    Trainer #1113640 -Team Magma - N.S.D Blissey x6 Level: ~150 - Exp: 172352 - Money: 34468

hani burada lelvel 5 falan yazıyo ya onları pokene 16 lwl miş senin ya o zaman 25 leveli geceseye kadar 25 saldır sonra 53 gec sonra 80 sonra 80 sonra 150 diye gidersin
  • o pokeyi benim yerime emreye ver alpdoga bende var emre_14 senindir poke alpdoğa yolla emreye pokeyi
  • Up!
  • edit: sabrinayı geçtim

edit1: bonus faction point ne işe yarıyo birisi sölesin ardarda 3 defa kazandımda

edit2: Elekidimi electrabuzz yaptım ama electivire nası yapıcam evolution gym'ye git dio yendim orayı ama hala gelişmedi

edit3: Mewtwo yakaladım hangi atakları eklemeliyim double team ekledim ama birşey olmadı hiç hasar vermiyor vede karşımdaki pokemon mewtwoya saldırabilio

edit4: ya birisi bana şu oyunu detaylı bi biçimde anlatabilirmi anlatabilecek varsa sölesin msn vereim koray bişi anlatmıo

edit5: 2 pokemi nası çiftleştircem?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sirkadyen -- 16 Eylül 2007; 16:34:36 >
  • kanka msn ver anlatıyım
  • edit.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sirkadyen -- 16 Eylül 2007; 16:32:29 >
  • koray sunu banad anlat sanabi seferoter@hotmail.com bi türlü cözemedim
  • koray onu banada anlatsan hatta sen onu direk donanimhaber tppc Clup da anlatsan chat odasında çok makbule geçer çnkü bende msn açılmıyo
    bu arada handsome tşkler
  • quote:

Orjinalden alıntı: eragon94

edit: sabrinayı geçtim

edit1: bonus faction point ne işe yarıyo birisi sölesin ardarda 3 defa kazandımda

edit2: Elekidimi electrabuzz yaptım ama electivire nası yapıcam evolution gym'ye git dio yendim orayı ama hala gelişmedi

edit3: Mewtwo yakaladım hangi atakları eklemeliyim double team ekledim ama birşey olmadı hiç hasar vermiyor vede karşımdaki pokemon mewtwoya saldırabilio

edit4: ya birisi bana şu oyunu detaylı bi biçimde anlatabilirmi anlatabilecek varsa sölesin msn vereim koray bişi anlatmıo

offf birisi cewaplayabilirmiii

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sirkadyen -- 16 Eylül 2007; 16:35:42 >

• emre sen o shiny pokeleri paraylamı aldın acaba
  • quote:

quote:

edit: sabrinayı geçtim

offf birisi cewaplayabilirmiii

edit1:onun ne işe yaradığını bende bilmiyom banada gelip duruyor
    edit2:onu koray biliyo ben bilmiyorum
    edit3:double kick iyi o blissey lerde yani trainerlarda işe yarıyor birde recover ekle can veriyor birde crabhammer ekle o bendede işe yarıyor son olarak nightshade ekle
    edit4:msn açılınca detaylı bilgi veririm şimdi yazamayacağım ya kısaca pokemoncratere benziyor ama lwl sonsuza kadar gidebiliyor oyundaki amaç top trainers a girme fln fln...
    edit5:your pokemondan breeding ten çiftleştirebilirsin

• Çok saol
  • quote:

Orjinalden alıntı: sefer_101

emre sen o shiny pokeleri paraylamı aldın acaba

evet parayla aldımpara birikince hemen alıyom az öncede shiny sableye aldım 2 milyona
  • size istediginiz bi pokeyi 1m karsiliginda Dark ve Shiny yapmayi anlatiim

1m paraniz oldugunda sag taraftaki seceneklerden secret spawn var ona tiklayin

1. bi pokenizi rasgele bi normal pokeye cevirir (fiyatini unuttum)
    2.pokenizi herhangibi bi shiny pokeye cevirir (1m karsiligi)
    3.pokenizi herhangibi bi dark pokeye cevirir (1m karsiligi)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FreeDi3 -- 16 Eylül 2007; 16:49:10 >
  • Arklar burada nasıl team değiştilebilirim tpprgp de
  • quote:

Orjinalden alıntı: CaTReS

size istediginiz bi pokeyi 1m karsiliginda Dark ve Shiny yapmayi anlatiim

1m paraniz oldugunda sag taraftaki seceneklerden secret spawn var ona tiklayin

1. bi pokenizi rasgele bi normal pokeye cevirir (fiyatini unuttum)
    2.pokenizi herhangibi bi shiny pokeye cevirir (1m karsiligi)
    3.pokenizi herhangibi bi dark pokeye cevirir (1m karsiligi)

benim bildiğim reastgele 250
    shiny ve dark 500
    yanlışmı biliyorum?
  • 
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.