TPPC Maintenance Period At 5:00 TPPC Time (EST) many scripts run to ensure that the RPG runs smoothly. These scripts maintain the RPG's database, compute ranks, and perform other non-obvious tasks. During this period, a large amount of stress is put on the RPG, causing it to stop or possibly become unresponsive. This is normal. Please do not be alarmed and please do not refresh or constantly try to reload pages. This will not help
Bakıma girdi heralde saat kaçta açılcak???
arkadaşlar xgenon nickimdeki pokemon takımım güzel mi cevaplarımnızı bekliyorum 1 gün uğraştım bunun içğinn pek uzun sayılmaz:D
ya selle sattigim pokeleri nasil geri alcam shiny altaria sattim nasil geri alabilirim yardim edin
quote:
Orjinalden alıntı: CaTReS
ya selle sattigim pokeleri nasil geri alcam shiny altaria sattim nasil geri alabilirim yardim edin
alamzsın
TEam boost ne ya öyle bişey yok ataklarda
quote:
Orjinalden alıntı: emre_14
team bosst atak değik İTEM yani set movesten değil de attack an itemden alcaksınız
quote:
Orjinalden alıntı: alpdoga
quote:
team bosst atak değik İTEM yani set movesten değil de attack an itemden alcaksınız
ordada öyle bişey yokki
quote:
quote:
Orjinalden alıntı: alpdoga
quote:
ordada öyle bişey yokki
team pointsle alman gerekir amacım kafanıc karıştırmak deil
.:tR@dE:.
Bulbasaur ♀ Level: 24 Item: None
Abra ♂ Level: 14 Item: Amulet Coin
Haunter ♂ Level: 95 Item: None
Squirtle ♂ Level: 54 Item: Rough Diamond
almak istiyenler için dövüş pokemonu,100-130 lwl arası bir pokemon,+60 level mewtwo,Gengar,nidoking ve nidoqueen(ikisi birden) istenir.
eklemişsin saol yoktum okul mahanasıyla yeni açtim daha hauntere ne istiyon
quote:
Orjinalden alıntı: (-_Handsome_-)
eklemişsin saol yoktum okul mahanasıyla yeni açtim daha hauntere ne istiyon
yazdım ya ama çok isterim
arkadaşlar charmender konusunda çok saolun ama şimdide mewtwo yu kasabilceim trainerlar ve mewtwo ya ekliyebilceğim atakları söyleyebilirseniz
Her pokemnouna
Double Kick(genel atak) Flamethower Recover(+hp[can]) (_-_-_-_)----> ne istersen
quote:
Orjinalden alıntı: MelankoliKakashiSensei
arkadaşlar charmender konusunda çok saolun ama şimdide mewtwo yu kasabilceim trainerlar ve mewtwo ya ekliyebilceğim atakları söyleyebilirseniz
Melankolikakashisensei bir daha bunu baenzeyen bir şey daha sorarsan açıklamayacağım
pardon abi her pokemona mıydı bence bunları anasayfaya koyalımya en çok sorun olan trainer ler oluo o trainer lerde her poke için geçerli dimeeee
evet her poke için gecerli
up up
Yukarı!
konu yukarda kalsın kanımca100 lvl charmeleon u magby e çevirdim sora magmar yaptım magmartor yapamıom evulotion gym yide yendiim
Bende 128lvl magmari Ssableyeye cevirdim ve satiliktir