Şimdi Ara

### Pokemon TR Online ### v.0.3 Link Yayında (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
162
Cevap
0
Favori
8.662
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Yılmaz ve (-_Handsome_-) yi izinsiz olarak Clubuma aldım.Kusura bakmayın.Adminleri belirtmem gerekliydi.

|l| Pokémon Online TR Fun Club |l| (Tıklayınız)
  • Arkadaşlar oyunun hamachisiz oynanması için Port açacaktım ama kendi bilgisayarımadaki 400 GB'lık verileri tehdit ettiğinden Hamachi'den oynayacaksınız.Sizin için sorun olmaz umarım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Yılmaz -- 15 Ocak 2008; 19:53:11 >
  • Hmm Tehdit Derken?
  • İnşallah yarın sürümü yayınlayacağım.
  • Çok Güzel i Oyuna Benziyo Gerçekten Eğer Daha Çok Pokemon Grafikleri Gerekliyse Bu Sitedende Yararlanabilirsin.Map Grafikleri İçin İse Bu Yardımcı Olabilir
    [quote="YıLMaZ"]
    Arkadaşlar oyunun hamachisiz oynanması için Port açacaktım ama kendi bilgisayarımadaki 400 GB'lık verileri tehdit ettiğinden Hamachi'den oynayacaksınız.Sizin için sorun olmaz umarım.

Tam Bir Bilgim Yok Ama Sanırım Shell Hesaplarıyla Oluyodu Bu Server İşleri.Bikaç Bedava Shell Veren Site Vardı Bilgisayarım Format Yiyince Gitti Biraz Araştırmayla Sende Bulabilirsin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sforum -- 16 Ocak 2008; 1:52:08 >

• yılmaz bi sorun sormuştum ( aynı dosyalarlamı oynanıo )

bu arada handsome sen kuribi yi nsl ikna etmiştinde admin yapmıştı ben her gün denedimbir türlü admin yapmamıştı

hamachi den daha güsel oluo hamach den sorun olmas bence

( sen hava olayları derken neyi kastettin )
  • Ben Mapper Admin Olacağım Oyunda İyi Seyirler...
  • quote:

Orjinalden alıntı: tes1907

yılmaz bi sorun sormuştum ( aynı dosyalarlamı oynanıo )

bu arada handsome sen kuribi yi nsl ikna etmiştinde admin yapmıştı ben her gün denedimbir türlü admin yapmamıştı

hamachi den daha güsel oluo hamach den sorun olmas bence

( sen hava olayları derken neyi kastettin )

Aynı dosyalarla oynanmayacak!Her yenilik geldiğinde indireceksiniz.

Hava olayılarından kastım gece, gündüz, yağmur vb. idi.
  • OYUN ÇOK GÜZELE BENZİYO
  • lol? elsiyum diamond acıldı bıle Cok super Bi Oyun BagımLı KalacaKsınız Mage Ve WArriorLarın Skilleri Var.Magenin Super Nowa Skili BiLem var :) warriorun Prowake we Alanlı Atak Skili war Oyuna Yeni başlayanlar cok sewdiler oyunda ewent oluo suana kdr en iyi ewenti bn kazandım Bir Sürü ark edindim Kaynastık Falan Guild imiz De War Bence GeLin Bi Deneyin Süperrrrrrrrrrrrr
  • sanırım ben sildim Poke World RPG dosyaları nı
  • ...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi By_Ako -- 16 Ocak 2008; 22:07:32 >
  • http://rapidshare.com/files/84343355/Pokemon_TR_Online.rar.html Buradan indirebilirsiniz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Yılmaz -- 16 Ocak 2008; 22:42:52 >
  • şimdi bn bunu indiriom ne yapçam sora açtım üye olamadım sorry falan dio

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tuugberk -- 16 Ocak 2008; 23:18:05 >
  • MSN ekle.
  • ekleemem burdan söle işte vea pmden at
  • yılmaz benmı olucam map yapan lucario mu niye oyaladın benı
  • 105 kb ile oyunu 3 dk da indirdim
  • yılmaz peki üye nasıl olunuo
  • neyle yaptın bu oyunu yılmaz
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.