Şimdi Ara

### Pokemon TR Online ### v.0.3 Link Yayında

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
162
Cevap
0
Favori
8.662
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

• İşte oyundan ilk resim.
    İndirme Adresi:
    http://rapidshare.de/files/38344677/Pokemon_TR_Online_v03.rar.html

Versiyon 1 veya 2 si olanlar tekrar indirecekler!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Yılmaz -- 19 Ocak 2008; 19:20:33 >

• Yanılmıyorsam 10-15 tane harita mevcut.Haritaları genişleteceğim.
    İlerki zamanlarda stil tekrar değişeibilir.Yenilikler geldiğinde oyunu tekrar indirmeniz gerekecektir.
  • tamam şimdi gördüm 17 sinde çıkacakmış

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Duygusal Yamyam -- 13 Ocak 2008; 7:08:02 >
  • Ben olayı anlatırsan yardımcı olabilirim.
  • Çalışmalarında başarılar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ersanmartini -- 13 Ocak 2008; 22:41:03 >
  • gym lideri olabililirm ben elita dörtlülerinden
  • moderatör olabilirim
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • ya buda normal ama knight tarzı şeklınde pokemon cıkıyo bu fazla oynanmaz ama knight tarzı cok oynayan olur o oyun acılana kdr bunu oynarım
  • quote:

Orjinalden alıntı: SpiderBoy1

ya buda normal ama knight tarzı şeklınde pokemon cıkıyo bu fazla oynanmaz ama knight tarzı cok oynayan olur o oyun acılana kdr bunu oynarım

nerden biliyorsun?
  • GYM Lideri olabilirim ama ne işe yaradığını unuttum .

@SpiderBoy1:Yanlıl bilgilendirme yapmayalım.Herkes karakter olarak 3 başlangıç pokemonu seçiyor ,ok tuşlarıyla diğer yaratıkları kesiyorsunuz.Yani bu oyunda pokemon yakalama falan yok.

He Yılmaz bu arada eski sürümünde yaratık kesince içinden yumurtası çıkıoyrdum o yumurtayı kırdırıp o pokemon olabiliyordun.Böyle birşey yapmayı düşünüyormusun ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Stay Away From Me -- 13 Ocak 2008; 17:59:17 >
  • sitenin adı ney olacakwww.PokemonTR.com mu olacak vede güzele benziyor knight gibi bilgisayara yüklenecek mi yoksa pokemon crater gibi sitede mi oynanacak
  • sabırsızlıkla bekliyom
  • gym olabilirim
  • Yılmaz tebrik ediyorum bende böyle bişey istiyordum ama bi türlü kimseye derdimi anlatamıyordum eline sağlık

poke yakalama youqsa ne anlamı kaldı sırf tek poke ile mi dolaşcaz

bide bunu hangi program yada dille yaptın söylermisin plzz
  • chaqi birde bu benim fikrimdi tekrar açılması

ya oyunu biraz hızlı editleseniz olmaz mı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Black Burn -- 13 Ocak 2008; 20:54:16 >
  • ben tekrar açılması die bişey demedim sate benim aklımda böyle bişey vardı ama yapamıyodum yapabilen samimi ark ımda youqtu

sate ben hayatımda pokewrldrpg die bişey duymadım ilk kez duyup oynuyucam

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Chaqi -- 13 Ocak 2008; 22:17:22 >
  • Knight SevenLer Knight Tipi Pokemona GeLsin ÖZeLLikLeri Sölüorum IrkLar Var MAge-Priest-Rogue-Okçu-Warrior v.b oyunda knight canwarları mevcut pokemon canawarları deil. Yani Süper bişey Burdaki Yorumun Sayfası 1.Ordaki 5 sayfa :D bn reklam yapmak ıstemedım bu arada siz istedıınızı seçın bn sadece qelmek isteyen warsa qelsın... Herkezi BeKleriz..

Pişman Olucagınızı Sanmam Cok Süper Bişey tüm Millet Bu Knight Tipi Pokemon Oyununu BeKLio Süper ÖTESİ Cok hızlı Calısmalar yapıolar Suan 1 haftaya Acılır.

knight tipi oyunun linkhttp://forum.donanimhaber.com/m_20211025/mpage_1/key_/tm.htm

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SpiderBoy1 -- 13 Ocak 2008; 22:40:54 >

• ben herşeye üyeyim ama yılmaz sana tavsiye sen ceo gibi acemilik yapma ryan gibi işini bilenbiri ol oyunun açılma tarihini uzat ve o süreye kadar dp yi bile koy sen işini bilen birisin ama tavsiyelerimide göz önüde tutmanı tavsiye ederim aoron bile 1999 da açtı pokemon crater 2007 ye ye kadar v7 oldu sadece sen ceo gibi günde 2 beta atlama bu arada her şeye adayım göz önünde tutarsan sevinirim
  • kşke daha önce açılsa
  • hayırlı olsun
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.