Arkadaşlar kendi pokemon trainerımı kendim hazırlamak istiyorum pokemon crater kapandıktan sonra pokemon oyunu oynamadım ta ki pekemınvortex i yeğenimde görene kadar. Bu yüzden bir cok konuda eksiğim, unuttuklarım bulunmakta.
Size sormak istediğim trainer olustururken mesela bug pokemonu için hangi "pokemonu" (pokemon türünü değil) karsıma koymalıyım.
senin acmıs olduğun konuyu okudum ve yazılan isimlere tek tek girip baktım bu aklımda fikir yarattı fakat birsey sormak istiyorum özellikle...
Su an elimde bir ditto var ve sadece transform atakları dizili ve hiç bir pokemona ap yapamıyor eğer hazırlayacağım trainer hesaplarını 6 tane 100 lwl ditto ile dizersem transform atağı ile bana atack yapamaz ve 10 lwl bir pokemon bile bu 6 dittoyu öldürür böyle birsey mümkün mü ?
Attackların hepsine Growl yaparsan vurmaz.
teşekkürler
elektrik ve rock pokemonlarının trainiglerini eksik gördüm zor oluyor geliştirmek. Gereken pokemonları yakaladım öğlenden sonra hazırlayıp ID'lerini veririm buradan...
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme