Şimdi Ara

pokemon vortex hırsızlık

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
596
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • selam pokemon oyuncuları bugün şu adam mesaj attı kml15.q . bende verdiği siteye girdim orda para ve pokemon hilesi vardı ve id pw istyrdu benmde aklıma hiç gelmedi böyle bsey olucağı bu oyunda bile bukadar düşeceklerini düşünemedim bende dalgınlığma geldi bianda yazdım hack yapılmıstır 24 saat bekleyn dedi nyse oyuna girdim oyundan cıkmadım ama yinede girdi benm hesabıma bütün pokemonları götürdü paramıda harcadı benim için sorun değil botla hemen kasarım o pokemonları ama emek hırsızlığını sevmiyorum o adamın büyük ihtmalle fake hesabı eğer size öyle bi mesaj gelirse sakın benm gibi id pw vermeyin ama beni şok eden kısım adam türk çıktı beni nerden buldu bilmyrum belki benm yazdıklarımı okuyacak dalga geçicek ama o adam bişey kazandığını zannediyor ama gelsin adresini versin ben ona sadakasını vereyim bukadar adi olmaya gerek yok heleki o aldığın pokemonlar satamıyosun bi sro metin2 knight gibi oyun değil yani iyi küfrettim adama ne ana kaldı ne bacı bunu bilsin mesajı attım o hesabına , ama bundan başka kimse mağdur olmasın bi insan şerefi namusu için yaşar böyle adamlar çok var türkiyede yazıklar olsun o pokemonları alınca eline ne geçti ne kazandın zengnmi oldun zevkmi aldın bana faydan bile oldu oyunu bırakasım vardı sebeb oldu bana hatta bana ders oldu bu

• Adamın Hesabı Fake Ya Adamın 30Tane Ezme Pokemonu Var Seni Acayip Sömürmüş Hem Trade Hemde 6 Pokemon Dışında Çarında Birşey Kalmamış
  • quote:

Orijinalden alıntı: The Spirit Of Emotions

Adamın Hesabı Fake Ya Adamın 30Tane Ezme Pokemonu Var Seni Acayip Sömürmüş Hem Trade Hemde 6 Pokemon Dışında Çarında Birşey Kalmamış

aynen tam anlamıyla sömürdü bide 4 5 poke bırakmıs bende 2 pokemonuı onun hesabına trade attım alsın onuda hesabı takip ediyodum aynı anda girmişiz ben emailmi değiştyrm o benimkini trade listede pokemon yok ama yeniledikçe azalıyor kime trade attığını göremedim iptal etmiştim tradelrini ama oyunun suçu aynı anda oda giriyor bende
  • Botla kasmak normal, senin gidip ellerinle sifreyi vermen mi emek hirsizligi? İnternette Pokémon hile diye aratirsan boyle olur.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Şu kadar basit oyun için hile yapmayın, hile yapmak bile emek çalmaya girer. Ama boş verin siz oyunuzu oynayın.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.