Şimdi Ara

Hunter x Hunter [MANGA] ->Spoiler Serbest<-

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
171
Cevap
9
Favori
8.483
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bildiğiniz üzere artık Hunter x Hunter mangakası 2 yıl aradan sonra manganın yeni bölümlerini çıkarmaya başladı. Ana konuda anime daha çok ağırlık bastığı için pek manga tartışamıyorduk. Bu altında tartışabiliriz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kral -- 14 Mart 2016; 22:13:50 >

• alakasız olucak da o çizimlerle manga zamanında iyi tutmuş kendini geliştirmiş ama yine de vasat sayılır hala.
  • quote:

Orijinalden alıntı: glamdr1ng

alakasız olucak da o çizimlerle manga zamanında iyi tutmuş kendini geliştirmiş ama yine de vasat sayılır hala.

Açıkcası ben animede kimera arcta günceldeyken başlarında baya sıkıldığım için direk mangaya atladım yoksa dediğin gibi çizimler halen çok kötü.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kral

quote:

Orijinalden alıntı: glamdr1ng

alakasız olucak da o çizimlerle manga zamanında iyi tutmuş kendini geliştirmiş ama yine de vasat sayılır hala.

Açıkcası ben animede kimera arcta günceldeyken başlarında baya sıkıldığım için direk mangaya atladım yoksa dediğin gibi çizimler halen çok kötü.

animede o kadar uzun tutmasalardı keşke. kurapika vs phatomlara göre inanılmaz sıkıcıydı(arcın adını bilmiyorum :D )

ayrıcahttps://store.donanimhaber.com/13/fa/0d/13fa0dad9db05f9a50576c4315a992fc.jpg

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi glamdr1ng -- 23 Temmuz 2014; 20:52:58 >

• Farklı mangaları mı okuyoruz anlamadım. :D Ben verdiği uzun aradan döndüğünden beri çıkardığı sayılardaki çizimlerini çok beğeniyorum. Beğenmemenize elbette bir şey diyemem, sonuçta kişisel zevktir ama son çıkan sayılardaki çizimlerin kalitesi, mangakanın özeni belli. Bunlara '' hala çok kötü' demek resmen mangakaya haksızlık yahu.

Son çıkan sayıda çok güzel bir gelişme oldu. Burada tartışılmamasına şaşırdım. Prenslerden birinin adamı, çıplak bir kadının(?) sırtına Örümcek takımının dövmesini yapıyordu. Aynı prensin Kurta klanının gözlerini Chrollo'dan aldığını düşünürsek, Örümceklerin de işin içine karışmasına çok az kaldı. Bu hafta manga tatildi. Haftaya da Jump'ın kendi tatili var. Togashi işini biliyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Chrollo Lucilfer -- 31 Temmuz 2014; 15:39:40 >

• Togashi'nin sağlık sorunları sebebiyle bu hafta da dahil 2 hafta manga yok.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Finale yaklaşıyoruz

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Chrollo Lucilfer

Farklı mangaları mı okuyoruz anlamadım. :D Ben verdiği uzun aradan döndüğünden beri çıkardığı sayılardaki çizimlerini çok beğeniyorum. Beğenmemenize elbette bir şey diyemem, sonuçta kişisel zevktir ama son çıkan sayılardaki çizimlerin kalitesi, mangakanın özeni belli. Bunlara '' hala çok kötü' demek resmen mangakaya haksızlık yahu.

Son çıkan sayıda çok güzel bir gelişme oldu. Burada tartışılmamasına şaşırdım. Prenslerden birinin adamı, çıplak bir kadının(?) sırtına Örümcek takımının dövmesini yapıyordu. Aynı prensin Kurta klanının gözlerini Chrollo'dan aldığını düşünürsek, Örümceklerin de işin içine karışmasına çok az kaldı. Bu hafta manga tatildi. Haftaya da Jump'ın kendi tatili var. Togashi işini biliyor.

Örümcekler kara kıtada bekliyordur bizimkileri.O kadında yeni üye mi acaba ? Kalluto'dan sonra 1 yer daha kalıyordu.Bir an önce gözükselerde özlemimizi gidersek.Phinks,Nobunaga ve Feitan.Bu üçlü adamım örümceklerde.

Tserridenich ve Benjamin acayip psikopata benziyorlar.Kurapikanın işi zor.Bu ikiliyi sevdim baya.Benjamin nedense bana Uvogin'i hatırlattı.

• Beyler hangi prens bu ben okudum da göremedim
  • quote:

Orijinalden alıntı: D.

Beyler hangi prens bu ben okudum da göremedim

Bu hocam.

Hunter x Hunter [MANGA] ->Spoiler Serbest<-
  • Togashi'nin arası ağrıları sebebiyle 1 hafta daha uzatılmış. Yazlıktayken çıkan sayıları okumayıp 3-4 sayı biriktirmeyi planlıyordum 1 sayı bile çıkmadı .

Hocam bu arada o resimde, Kurta klanı gözlerinin ortasındaki kafayı Kurapika'nın çocukluk arkadaşı Pairo'ya çok benzettim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 340

Anime bittiği için mangaya başlayayım dedim o da ne Netero'nun oğlu çıktı

Niye avlıyorlar bunu ya şimdi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Final Getsuga Tenshou -- 30 Eylül 2014; 19:27:24 >
  • Şaka maka 2 aya yakındır manga çıkmadı.Togashı sağlık sorunları yüzünden yine uzun bir ara veriyormuş.1-2 sene sonra manga yeniden başlar artık.
  • Başlayayım diyordum mesajları görünce direk vazgeçtim
  • Animeden sonra 9 sayı çıkmış ama bu 9 sayı da ağzım açık okudum neredeyse. Hiç böyle bir arc beklemiyordum resmen çağ atlamış HxH. Umarım kısa sürede manga kaldığı yerden devam eder.
  • Ya arkadaş bu ne biçim bir hastalıkmış anlamadımki ben.Yeni arc resmen devasa bir olay.Devam etse süper olur.

Bence Togashi hastalıktan değilde üretemediğinden dolayı yazmıyor.Hastayım diye bahane üretiyor.Aklına birşeyler gelince düzeldim deyip başlıyor.

En son 347'yi okudum.Bu arada bu Ging neden herkese illa para vermeye çalışıyor.Bence bu işin arkasında birşey var.Bir koşulu yerine getirmeyemi çalışıyor ? Bu sayede birşeyler yapacak gibi.

Ging'in yeteneği çok iyi.Saldırıları bir kez yiyerek gücü kopyalayıp kullanmaya başlıyor.Kullanmakla kalmayıp gücü geliştirebiliyor.Yani aldığı gücü kullanan kişinin o güçle ilgili yapamadığı veya hayal edemediği şeyleri bile yapabilir.Kendi yeteneğiymiş gibi geliştirebiliyor.

• Mangaka yine yatışta anlaşılan.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Rietveld

Ya arkadaş bu ne biçim bir hastalıkmış anlamadımki ben.Yeni arc resmen devasa bir olay.Devam etse süper olur.

Bence Togashi hastalıktan değilde üretemediğinden dolayı yazmıyor.Hastayım diye bahane üretiyor.Aklına birşeyler gelince düzeldim deyip başlıyor.

En son 347'yi okudum.Bu arada bu Ging neden herkese illa para vermeye çalışıyor.Bence bu işin arkasında birşey var.Bir koşulu yerine getirmeyemi çalışıyor ? Bu sayede birşeyler yapacak gibi.

Ging'in yeteneği çok iyi.Saldırıları bir kez yiyerek gücü kopyalayıp kullanmaya başlıyor.Kullanmakla kalmayıp gücü geliştirebiliyor.Yani aldığı gücü kullanan kişinin o güçle ilgili yapamadığı veya hayal edemediği şeyleri bile yapabilir.Kendi yeteneğiymiş gibi geliştirebiliyor.

yu yu hakusho döneminden kalma bir stres olayıymış hocam. o dönemde çok büyük beklenti varmış üzerinde. üzerinden gelememiş stresin hala etkisi devam ediyormuş bir şeyler yazmaya çalışınca. bence ümidi keselim. beklemeyelim daha fazla

• Hayatımda bu kadar tembel mangaka görmedim.Millet bu kadar senede 700 bölüm animesi olacak manga çıkarıyo bu 150 bölümlük ancak çıkarabildi.Şimdi animesi için bi 10 sene daha bekleriz
  • Mangasının devam edeceği duyurulmuştur.
    Kesin bilgiler 19 mart da açıklanacakmış.

Anime News Network
    Hunter x Hunter Manga to Return for 1st Time Since August 2014
    http://www.animenewsnetwork.com/news/2016-03-14/hunter-x-hunter-manga-to-return-for-1st-time-since-august-2014/.99778

• 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.