Şimdi Ara

Pokemon White Nuzlocke Walkthrough - <Tamamlandı> (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
108
Cevap
1
Favori
5.426
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Kumda düşmemek için yürümen gerekiyor, koştuğun için düşüyorsun
    Gym'e çalışıp da git ne yapalım Emolgalar zayıf ama Statik ve Volt Switch can sıkıcı olacak. Aerial Ace'i vurdurtma Mütahit'e sakın. Levellerin yüksek sayılır senin STABlarında yenersin. Zebstrika gıcık bir pokemon. O levele göre çok sağlam oluyor. Hızı bir yana güçlü de vuruyor. Ancak süper vuramayacak, buna güvenerek gidersin. Pot al yanına, kızın da 2 tane potu varmış. Paralize Heal de bulundur.
    İmzayı pm atarım. İyi sahip çık Küstüm'e

• @adilazimdegilx: Önceden bilseydim bu kadar uğraşmazdım neyse şimdilik orada pek bir işim yok.Gym hakkında konuşursam spoiler olur.Pot+Paralyze Heal taktiği işe yaradı Gym binasında, ayrıca şu imzayı çok merak ediyorum valla.

• PM attım imzayı geçen. Bölüm güzeldi, yazacak pek bir şey bulamadım. Bekliyoruz devamını.
    Ek olarak Bulbapedia'da Dream World hakkında güzel bilgiler var bakmadıysan. Nerede hangi pokemonların hangi özelliklerle çıktığı, Dream Points sistemi filan. Ben de yeni okudum. Bayağı güzel anlatmışlar.

• @adilazimdegilx: Bakarım ona hocam, ayrıca bence foruma rehberini açabiliriz bu konunun.
  • Bölüm 15

RIP
    Michael
    23:02 - 25:48

Nuzlocke tarihinin en hızlı geberen pokemonu için 2 dakika 46 saniyelik saygı duruşu

Neyse gelişse bile yavaş bir pokemon olacaktı. Güçlü olabilirdi belki ama çok da önemli değil yani. Kuş tutarsın sonraki bölümde

Dream World için rehber olabilir de biz hariç sallayan yok pek buralarda Bulbapedia'daki bilgilerle bir şeyler hazırlanabilir yine de elimize yapışmaz yani. Bakarım bir ara

• Takıma ayak uydurabilen pokemon yok ya, KüstümShow dışında. Yardım lazımsa her türlü buradayım.

• Çok fena duygulandım Donald için kendim oynadığımdada kasmıştım zaten. En sevdiğim pokemonlardan biridir.Neyse artık öteki bölüm dondurma yakalarsın. Bir ara Lily de gidicek sandım

• Adam pokemonu elinde tutamıyor Rıza Baba
    Güzel pokemondu, takıma da yakışmıştı Donald amcaya yazık oldu. Şu cornetto'yu getir takıma da dörtleyelim takımı. Küstüm bu gymde iş yapmaz zaten, gene 2 pokemona kalmasın.

• Kardeşim yakaladığını öldürüyorsun. Sen katil misin, sen bilirkiller mısın ? Kimsin lan sen ?

• @Battle Bunny Taric: Lily giderse Nuzlock'u bırakırım, Starter'dan daha fazla sevdim Lily'i.

@adilazimdegilx: Dörtlendi de Naturesi leş gibi geldi, ama Nuzloce işte bir şey diyemiyoruz be hocam.

@Papa Emeritus II: İsteyerek mi öldürüyorum sanıyorsun!!!11!!

• Kornetto ya biri suikast düzenlesin olmaz ondan adam...
    Bu arada Lily ve Mütahit oldular artık ya kolay kolay durdurulmazlar.Birde şu Dream world den güzel birşey çıksa dadından yinmez..
  • CrasHh kullanıcısına yanıt

Adını Cornetto koymuş adam ya Neyse hayırlı olsun bu bari, şahsen sevmem buz pokemonlarını, iyi vursa bile defansif olarak kötüler. Ama takıma iyi gider agresif olarak. En azından pokemon sayısı arttığı iyi oldu.
    Nature dandik gibi ama kullanışlı da olabilir. IV'lerine bakabilirsin, Atak IV'si yüksekse bir de güçlü vurur fiziksel saldırılarla da. Vanillite'ın base atağı çok da kötü değil, 19 level de Avalance öğrenmiş olması lazım. Doğası hız düşürdüğü için işine gelir, yavaş olursa 120 base power + STAB ile vurabilirsin ki tek atmaya yeter çoğu pokemona. Ayrıca Heart Scale ile Icicle Spear'ı geri öğret, 50-125 power arası, 75 bile vursa Icy Wind'den daha çok vurması lazım IVleri eşit bile olsa Sp. Atk ve Atk'ın.
    Special olarak kullanmak daha iyi tabi ama zaten fazla bir saldırı öğrenmiyor, o yüzden karışık gitsen de olur. İlerde Acid Armor, Mirror Shot da ekleyebilirsin.

• @Battle Bunny Taric:
    Dileğin gerçekleşti.Dream World de artık son buldu maalesef.

@adilazimdegilx:
    Senin sayende.

• Deerlingini nature berbat:D modest sp atk arttırıp atk düşürten bir nature.

Ben olsam hiç uğraşmazdım. Ayrıca drem world kötü olmuş

• Dream World'ü şuana kadar hiçbir türk yapmadı.Ben iyi olduğunu düşünüyorum.
  • @crash say:burda pokemonları es geçmiğeceğim çünkü takım da beş poke oldu
    @crash do:run

edit:toprak zehir nidoların 3. evrimleri

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bolamanlee52 -- 9 Ekim 2013; 20:56:37 >
  • Aklıma geldi, DesMume kullanıyordun sen de heralde. Onda "View"den "LCD's Layout > Main Screen First" seçersen pokemon takımına baktığında, itemlerine baktığında filan ekranı biz de görebiliriz sanırım. Bir de öyle dene istersen, daha iyi olur bizim için.
  • Bu arada Pokemon GL yeniden açıldı, Dream World'e girebilirsin yeniden. İstersen eklersin yine bölüm başına
  • Dream World kötü olmuş derken. Çekmemen kötü olmuş dedim

Hatta videolarını dream wrold olduğu için daha da fazla merak ediyordum:D

• Bir önceki bölümde çok fail yapmışım, bu bölümde açıklayarak düzelttim.

@adilazimdegilx: O sistemi deneyeceğim gerekli yerlerde.

Dream World işi olmayacak arkadaşlar artık.Çünkü Eskişehir'de kaldığım yerde, modem genel, sadece ben kullanmıyorum, ve modem ayarları 3DS'inkinle uyuşmuyor maalesef.

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.