Bildirim
Pokemon White Nuzlocke Walkthrough - <Tamamlandı>
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Öyleyse bende White oynuyorum bu arada çok ani oldu abi ya :D -
quote:
Orijinalden alıntı: 55voldemort55
Öyleyse bende White oynuyorum bu arada çok ani oldu abi ya :D
Vazgeçtim çünkü Black 2/White 2 oynasaydım önceki oyunlarla bağlantılı yerler vardı.Bir de 2 yıl sonrası yani, mantıksız oldu onu oynamam. -
Ben de merak etmiştim, ne oldu diye. Mantıklı olmuş önce white yapmak. İzliyoruz
İzledikten sonra gelen edit :
Bekliyoruz merakla, iyi güldürdü daha ilk bölümden
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi adilazimdegilx -- 25 Temmuz 2013; 2:51:21 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
Abi nature varmış ben nature den anlamıyorum bana açıklayabilirmisin . -
Teşekkürler arkadaşlar.Konsoldan çekmem rahatsızlık verici oluyor mu sizce? -
quote:
Orijinalden alıntı: CrasHh
Teşekkürler arkadaşlar.Konsoldan çekmem rahatsızlık verici oluyor mu sizce?
Pc daha hoş oluyordu sanki . -
-
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi adilazimdegilx -- 26 Temmuz 2013; 23:36:36 >
-
adilazimdegilx: Lillipup ne kadar dayanırsa o kadar gider hocam.Panpour'u ise Atk ve Sp.Atağına göre geliştiririm.Teşekkür ediyorum hocam, sizin kadar detaylı yorum atan yok. İşte bazı arkadaşlar görüntünün sorun olduğunu söylemişler.Olmadı bir bölüm emulatör denerim, kasarsa falan konsola geri dönerim.Ben de rate işinden vazgeçtim zaten.
-
Ancak izleyebildim,
-
-
Dreamworld'ü anlattığın çok iyi oldu. Ben de tam DesMuMe'de Wi-Fi işini yapmıştım. Direkt dreamworlde girmeyi deniyorum. Biraz yüklemeler uzun sürüyor emülatör olduğundan ama çalışıyor olması mucize sistemin.
Edit:
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi adilazimdegilx -- 2 Ağustos 2013; 14:40:27 >
-
-
Güzel bölümdü, emülatörde olmasının avantajı da dezavantajı da var. Nasıl rahat oluyorsa öyle yaparsın. Dream World'ü de halledebiliyoruz zaten. Tahminimce emülatörde çekmek daha kolay oluyordur
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi adilazimdegilx -- 7 Ağustos 2013; 8:09:03 >
-
adilazimdegilx:Tarih değiştirme işini sevmiyorum pek ama dediğin gibiyse iyiymiş ya.Tackle'ı geçtim adama Take Down geldi.Ama Recoil olmasa bide.Evet mutluluğa göre vuruyor çok fena olur ileride bence.Bilmiyorum ama ben yapsam bir daha sıkar bence.O-H-A.Oyunu tamamen mi Challange Modda oynuyorsun yoksa sadece Gym liderleri falan mı öyle oluyor?
-
Önce soruyu cevaplayayım, bu bölüme yazacak çok şey var.
Tamamını Challenge oynuyorum. Tabi bunu yapmak için yeniden başlamam gerekti. Devamını oynamanın bir espirisi yoktu bana kalırsa. Oyunlar Key sisteminde batırmış ama. İki DS yoksa hiçbir şekilde oyunun başından başlayıp Challenge mod oynayamıyorsun. Ben mecbur hile ile açtım tabi ama Black 2 alsan bile oyunu Challenge Mode'da sıfırdan oynayamamak çok saçma geldi. Nette ararken çok mesaj gördüm millet sövüyordu oyuna bunun için.
Challenge Mod'un farkları şunlar: Bütün trainerlar en az 1, oyunda ilerledikçe ise en fazla 5 levele kadar daha güçlü pokemonlar kullanıyorlar. Mesela rival ile yaptığımız ilk savaşta o 6 level pokemon kullanıyor. Bunun yanında Gymler ve Elite 4 fazladan pokemona sahip oluyorlar. İlk gym Cheren fazladan bir Pidove kullanıyor. Ayrıca hold itemleri ve move setleri değişiyor. Bu da yetmezmiş gibi yapay zekaları da biraz daha iyi oluyor Kısaca artık oyun zor olsun diye Nuzlocke yapmaya gerek yok İlk gymi bile eşit sayıda ve aynı level pokemonlarla 2 sefer yenemedim (Riolu vardı. Oyunun başında hiç iyi bir saldırısı yok, counter tutturamazsan işin zor. Adam bir de berry ve pot kullanıyor.) Sıkıldım ben de 15 level yaptım force palm öğrenmesi için (Gym 14lvl pokemona sahip en fazla). Öyle geçtim kolayca tabi. Yani ilk gymde bile pot, berry filan kullanmadan geçemeyebiliyorsun. Ancak daha yüksek level pokemon kullanacaksın o da bize ters biraz.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi adilazimdegilx -- 7 Ağustos 2013; 8:19:43 >
-
Bunu En Hızlı Nasıl Oynarız Emulator'de Çünkü Desmume Açıyor Fakat Çok Yavaş Yaw İnsanın Canı Sıkılıyor -
Derin de black'e başlamıştı hadi bakalım takip -
Takip, bende siparişi verince geçemediğim yerleri buradan bakarım.
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X