Şimdi Ara

Pokemon White Nuzlocke Walkthrough - <Tamamlandı> (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
108
Cevap
1
Favori
5.426
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

• @adilazimdegilx:
    Dediğim gibi üstad, baştan bilseydim Nuzlocke yapmazdım.
    Aynen başlangıcı kaybetmem kötü oldu ama Fire Red denerken de Squirtle kaybetmiştim, biraz zevkli oluyor.Ama cidden Leaf Storm öğrenseydi rahmetli terör estirirdi.
    Kezbanı kasmam mümkün değil artık.
    Şuan sıradaki Gym için iyi pokemon yok maalesef.Houndour'u alabilirim PC'den.
    Herdier'e neden Bite attım ben de bilmiyorum, kafam iyiydi heralde.Valla Emir'e o kadar laf attım, lanetlendim ama 3.gym canıma okur gibi, gerçi Timburr'da Rock Throw var ama.

@The Spirit Of Emotions: Nasıl hızlandırılacağına dair video çekeceğim.

@LaTTidU*, @Kurt Cobain.:Teşekkürler.

• quote:

Orijinalden alıntı: CrasHh

@adilazimdegilx:
    Dediğim gibi üstad, baştan bilseydim Nuzlocke yapmazdım.
    Aynen başlangıcı kaybetmem kötü oldu ama Fire Red denerken de Squirtle kaybetmiştim, biraz zevkli oluyor.Ama cidden Leaf Storm öğrenseydi rahmetli terör estirirdi.
    Kezbanı kasmam mümkün değil artık.
    Şuan sıradaki Gym için iyi pokemon yok maalesef.Houndour'u alabilirim PC'den.
    Herdier'e neden Bite attım ben de bilmiyorum, kafam iyiydi heralde.Valla Emir'e o kadar laf attım, lanetlendim ama 3.gym canıma okur gibi, gerçi Timburr'da Rock Throw var ama.

@The Spirit Of Emotions: Nasıl hızlandırılacağına dair video çekeceğim.

@LaTTidU*, @Kurt Cobain.:Teşekkürler.

İzledim az önce hepsini.

Timburr yakaladığın kısımda CL şarkısı çalmasına güldüm.
    Diğer bölümleri bekliyorum.

• Bölüm 7

CL
    Bölüm süperdi çok eğlendim izlerken, seni komple trollledi gym resmen. Şans da yanında değilmiş, Emir'e iyi davranmadığından bunlar hep karma işte
    Kezban'ın gidişine pek üzülmedin gibi, benim ondan umudum vardı ama Castelia'da Scald öğrenip water stonela gelişecekti o Mütahit ve Lily'in çok yavaş pokemonlar, yanında bol pot taşıman gerekecek ihmal etme bundan sonra.
    Mütahit'in incelemesini yapayım sana:
    Doğası dengeli gelmiş, sp. atk düşüren herhangi bir doğa daha iyi olurdu ama kötü sayılmaz. Kişiliği speed gelmiş, en yüksek IVsi hızında. Normalde hızlı olacaktır ama zaten yavaş bir pokemon olduğu için çok da bir şey beklememek lazım. Statlarını yazıp IVlerine baktım
    HP: 15
    Atk: 1
    Def: 18
    Sp.A: 9
    Sp.D: 8
    Speed:28
    Evet, attack IVsi "1" sadece yanlış yazmadım Ne yazıkki saldırıları über olmayacak ama IV, EV kadar bile etkilemez o yüzden pek de önemseme. Ortalamanın biraz altında ama ileride senle Trade atarız hem trade videosu çekmiş oluruz hem de Conkeldurr yaparsın. Tam Mütahit olur o zaman.
    Sıradaki Gym daha da zor olacak, starter da olmadığına göre artık biraz daha kasıp gidersin. Ama en zor gymlerden birini geçtin. 3. gymin pokemonları düşük level. Ama dikkat et sonuçta süper vurmasalarda düz vurabilecekler. Whirlipede'yi Kaya ile geçmen lazım, Dwebble'ı Kezban olsa kolay alırdı (SP. Def'i çok düşük ama defansı yüksek). Şimdi Mütahit Rock Smash yapacak ama kolay yenemez defansı çok yüksek olduğu için. Leavanny ise aşırı güçlü bu levellere göre, o yüzden Uçan saldırısı önermiştim sana ama ateş ile girsen de olur Houndour'u unutmuştum.
    Challenge mode olayını sallama zaten B/W 1'de yok 2. oyunlarda var. Onu mu demek istediğini anlamadım gerçi ama Nuzlocke'un iyi aynen devam, bekliyoruz videolarını

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi adilazimdegilx -- 10 Ağustos 2013; 10:44:06 >

• quote:

Orijinalden alıntı: adilazimdegilx

Dreamworld'ü anlattığın çok iyi oldu. Ben de tam DesMuMe'de Wi-Fi işini yapmıştım. Direkt dreamworlde girmeyi deniyorum. Biraz yüklemeler uzun sürüyor emülatör olduğundan ama çalışıyor olması mucize sistemin.
    Edit:
    Harbi çalışıyor sistem gittim Sawk yakaladım Mold Breaker'lı,
     Pokemon White Nuzlocke Walkthrough - <Tamamlandı>

Nasıl yaptın acaba saatlerce uğraştım hata verip durdu.

Edit:Bu arada 7. Bölüm baya iyiydi O Watchog banada kötü şeyler yaptı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Battle Bunny Taric -- 12 Ağustos 2013; 10:42:00 >

• Battle Bunny Taric kullanıcısına yanıt
    PM attım, konuyu baltalamayalım fazla

• @adilazimdegilx:Teşekkürler yorum için, o gymde savaşırken biri gideceği belliydi, Kezban'ın gitmesi de isabet oldu açıkçası.İncelemelerini bekliyorum açıkçası, çok zevkli oluyor okuması.İş görür fazla über olmasına gerek yok ama dediğim gibi Houndour alabilirim Gym için.Trade videosu işi iyi olur evet.Leavanny midir nedir o çok zorlacak beni Gymde ama çaresini buluruz bir şekilde.Challange diğer oyunda deneyeceğim, iyi forumlar.

• Bölüm 8

Oha Shiny Petilil'i nasıl kaçırırsın Vur kafayı duvarlara. Lilligant Snivy'den kat kat iyi bir bitki pokemonu, statları ve saldırıları bir yana Own Tempo ve Petal Dance birleşince ağlatırdın adamları. Nuzlocke'ta kullanamazdın ama kaçırılır mı shiny Ben bile üzüldüm buradan doğru ya... Olsun gene çıkar diyeceğim ama shinyi nerede bulacaksın Ceza olarak bu resmi koyuyorum baktıkça efkarlanırsın
     Pokemon White Nuzlocke Walkthrough - <Tamamlandı>

Şu güzelliğe bak... Neyse devam edelim.
    Bölüm güzeldi, bayağı da uzundu ama izletti kendini. Gym'in en güçlü pokemonu uçan pokemon bulamazsan 23 lvl Leavanny ama diğer iki pokemonlar da defansif pokemonlar. Woobat ya da Pidove bulabilsen çok güzel olurdu. Fiziksel saldırılarla geçmesi çok zor olacak gymi. Whirlipede'ye de dikkat et. Screech atıp defansını düşürürse tek atabilir. Ayrıca Poison Point'i var. Bu saatten sonra pokemon kaybetmeyi göze alamazsın. Dwebble'ın da Sturdy'si var, muhtemelen dövüş saldırısından bile tek yemeyecek ama (defansı yüksek) Çok sorun çıkartmaz o ama. DW kapalıydı dün birkaç saat ben de giremedim. Çalışma mı ne varmış. Bekliyoruz yeni bölümü bakalım. Ben de üst konu için yumurta yetiştiriyorum, bitirebilirsem ekleyeceğim uygulamasını, konuları yazdım.

• Mesajım bulunsun, kahvaltıdan sonra izlerim.

• @adilazimdegil: Oha direk öldürdün hocam.Psikolojim halen daha bozuk ama hepsi Lily yüzünden aşırı OP oluyor wild pokemonlara karşı.Gym'i yenemezsem olmadı Houndoom falan alırım ama önceden save'lemeden denerim.

• Merhaba hocam bu gece başadım izlemeye baya sardı bi solukta izledim hepsini yeni vidyolarını bekliyoruz kolay gelsin.

Birde desmume ve ya başka bir emu ile dream world e nasıl giriliyor ve ya direk wifi ayarları nasıl oluyor banada pm le atabilir misiniz
  • Hangi emulatoru kullanıyorsun Emre ? :)
  • Hocam yeni bölümü bekliyorum.

• @altue: Teşekkürler.O işi ben bilmiyorum maalesef ama bölümde adilazimdegilx'e mesaj atarsanız, o size yardımcı olabilir.O konuda yeterince bilgili.

@Exceldus: Desmume kullanıyorum hocam.

• İki bölümü ancak izleyebildim.

Mistır zero'yu hemen kaybetmeseydin yav Gelişip Krookodile olacaktı o tam mistır zero olacaktı o zaman Moxie yeteneği de en sağlam yeteneklerdendi yani. Yazık oldu ona. 2 pokemonla gitmez bu iş iyi bir şeyler yakalaman lazım artık. Levelleri çok yükseldi böyle eğlenceli olmuyor pek yenmesi
    Mütahit'i geliştirmek istersen trade deneyebiliriz. Gelişmiş hali de aynı levelde öğreniyor saldırıları, istediğin zaman geliştirebilirsin yani. Boş olduğun zaman haber edersin.

• 2 Pokémon çok uyuz oğlum. DW'den bir şey al artık en azından.

• @adilazimdegilx: Lily geliştiği zaman onu da geliştiririz ya.Bence de 2 pokemonla gitmesi biraz zevksiz ama yeni bölümü izleyin, spoiler vermek istemiyorum.

• Bölüm 12

Tek bölümde Darumaka ve Trapinch ile toparladın takımı hemen Gerçi Trapinche gerek yok, Nuzlocke'ta kasmayla uğraşılmaz 10lvl pokemonu şimdi. Sıradaki gyme kadar kasabilecek olsan tamam ama mümkün değil. Değmez de bana sorarsan. Emolgası var iki tane gymin toprak ile vuramayacaksın. İleride bir pokemon daha buldun mu götürür bunlar zaten. DW'den başka bir şey alırsın sonra.
    Darumaka'nın Bold olması rezalet ama şansına atak IV'si 27 gelmiş. Fazla bir kaybın olmaz. HP IVsi de 30 zaten. Sırtı yere gelmez kolay kolay. Tabi defansları düşük bir pokemon Darmatian. Hydro Pump ile filan yatarsın teke belli olmaz. Dikkat et kaybetme. mistır zero'yu anıyorum buradan tekrar. Hustle çok sakat vurarım dersin vuramazsın. Aman diyim.
    35 lvlde gelişiyor. Darmatian sağlam ateş pokemonlarından biri. 33'te Belly Drum öğreneceksin. Atağı 3 katına çıkartıyor ama HP'yi yarıya indiriyor. Risk alırım dersen güzel saldırı. Tabi Hustle yine bozuyor. Miss geçersen yarı HP ile tehlikede oluyorsun. Sana kalmış güveniyorsan koy. Thrash öğrenecek bir de. Hayvani bir saldırı. Darmatian olunca Hustle yerini Sheer Force'a bırakacak. O zaman uçacak iyice.
    Bekliyoruz bakalım

• Pokemon Blaze Black2 / Pokemon Volt Vhite 2 çekersen süper olur.

• @adilazimdegilx: Aynen toparladım ama Gym konusunda halen daha şüphelerim var.Yenilebilir pokemonlarım, özellikle Darumaka ama Rock Tomb ve Dig TM'lerim var.Hustle riskli ama gelişince gidecek, biraz risk atsak sorun olmaz.Belly Drum'a hiç gerek yok bence yatma ihtimalimiz çok arttırıyor.Thrash alırım kesinlikle, ve Sheer Force da olunca tadından yenmez.Bu arada imza sistemin çok iyi, anlatır mısın?

@Jaquaries Ana seriler bitmeden fake oyunlara oynayamam maalesef.

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.