Bildirim
Pokemon White Nuzlocke Walkthrough - <Tamamlandı> (2. sayfa)
Daha Fazla ![](/static/forum/img/downicon.png)
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az ![](/static/forum/img/downicon.png)
![](/static/forum/img/upicon.png)
2 Misafir - 2 Masaüstü
![](/static/forum/img/close.png)
Giriş
-
-
Bölüm 7
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi adilazimdegilx -- 10 Ağustos 2013; 10:44:06 >
-
quote:
Orijinalden alıntı: adilazimdegilx
Dreamworld'ü anlattığın çok iyi oldu. Ben de tam DesMuMe'de Wi-Fi işini yapmıştım. Direkt dreamworlde girmeyi deniyorum. Biraz yüklemeler uzun sürüyor emülatör olduğundan ama çalışıyor olması mucize sistemin.
Edit:
Nasıl yaptın acaba saatlerce uğraştım hata verip durdu.
Edit:Bu arada 7. Bölüm baya iyiydi O Watchog banada kötü şeyler yaptı.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Battle Bunny Taric -- 12 Ağustos 2013; 10:42:00 >
-
PM attım, konuyu baltalamayalım fazla -
@adilazimdegilx:Teşekkürler yorum için, o gymde savaşırken biri gideceği belliydi, Kezban'ın gitmesi de isabet oldu açıkçası.İncelemelerini bekliyorum açıkçası, çok zevkli oluyor okuması.
İş görür fazla über olmasına gerek yok ama dediğim gibi Houndour alabilirim Gym için.Trade videosu işi iyi olur evet.Leavanny midir nedir o çok zorlacak beni Gymde ama çaresini buluruz bir şekilde.Challange diğer oyunda deneyeceğim, iyi forumlar.
-
Bölüm 8
-
Mesajım bulunsun, kahvaltıdan sonra izlerim. -
-
Merhaba hocam bu gece başadım izlemeye baya sardı bi solukta izledim hepsini yeni vidyolarını bekliyoruz kolay gelsin.
Birde desmume ve ya başka bir emu ile dream world e nasıl giriliyor ve ya direk wifi ayarları nasıl oluyor banada pm le atabilir misiniz -
Hangi emulatoru kullanıyorsun Emre ? :) -
Hocam yeni bölümü bekliyorum. -
-
-
-
2 Pokémon çok uyuz oğlum. DW'den bir şey al artık en azından. -
-
Bölüm 12
-
Pokemon Blaze Black2 / Pokemon Volt Vhite 2 çekersen süper olur. -
@adilazimdegilx: Aynen toparladım ama Gym konusunda halen daha şüphelerim var.Yenilebilir pokemonlarım, özellikle Darumaka ama Rock Tomb ve Dig TM'lerim var.Hustle riskli ama gelişince gidecek, biraz risk atsak sorun olmaz.Belly Drum'a hiç gerek yok bence yatma ihtimalimiz çok arttırıyor.Thrash alırım kesinlikle, ve Sheer Force da olunca tadından yenmez.Bu arada imza sistemin çok iyi, anlatır mısın?
@Jaquaries Ana seriler bitmeden fake oyunlara oynayamam maalesef.
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X