Şimdi Ara

Pokemon World Online Trade

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
684
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar aramızda ingilizcesi iyi olmayan pek çok kişi olabilir(benim gibi) bu nedenle resmi forumda trade konusu açmak biraz zor(yabancı veletlerin dalga geçmesi gibi . ) O yüzden buraya konu açarsam hepimiz için yararlı olur diye düşündüm. Takas etmek veya almak istediğiniz pokemonları buraya yazabilirsiniz.
    ayrıca elbette oyunun belli bir piyasası var(HR=HR) ama siz yinede kendi kurallarınızla trade yapabilirsiniz(Shiny pidgey= dratini) yani birisi dalga geçer diye isteklerinizi yazmaktan çekinmeyin. bende piyasada yeniyim o yüzden bilgili arkadaşlarımız fikirlerini paylaşabilirler. İyi oyunlar

• Takaslık pokemonlar!
    44 level Donphan
    43-51 level Ursaring
    50 level Blastoise
    12 level Staryu
    95 Sharpedo
    17-20 level Shellder
    97 Dewgong

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MataRayshuNe -- 29 Ekim 2011; 11:06:57 >
  • buttferfly lazım
  • quote:

Orijinalden alıntı: TheBestOnTHeWe

buttferfly lazım

bazı tecrübeli oyuncular yeni başlayanlara satıyor oyunda . ama pek te değerli bi pokemon değil caterpie(Common) Metapod(rare) butterfree(rare) viridian forest da biraz gezinip bulabilirsiniz
  • 2 kere çıktı öldürdük yanlışlıkla şimdi de çıkmıyor
  • caterpie de kasmıyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: TheBestOnTHeWe

2 kere çıktı öldürdük yanlışlıkla şimdi de çıkmıyor

direk pokeball atabilirsiniz veya zayıf bi atk kullanıp hp yi%5 e indirirsiniz.ama zaten pekte gerekli bi pokemon değil. bende 93 level venomoth vardı mesajımda yazdığım gibi Sharpedo+wartortle almıştım. bugün Sharpedo yu 70 level Gengar la takas ettim(pek talibi olmuyor carvanha ve Sharpedo nun) iyi bi takas değildi ama. şimdi kolayca 90 yapabilirim gengar ı + blastoise yanıma kar kaldı
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Rise Online World - ANA KONU
    5 yıl önce açıldı
    SilkRoad Online SS
    19 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • bana pm ile 0 çar verebilcek varmı başlarım ama daha starter seçilmemiş olsun
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.