Şimdi Ara

Pokemon X/Y ANA KONU [3DS'NİN Baş Tacı] (12. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
568
Cevap
4
Favori
27.461
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: fenercag

charizard ı yumurta için bıraksam charmendrım olur mu ve nature si aynı mı kalır farklı mı olur? Oyunda baya hata yapmışım charizardı super training yaptırmadan gelişti statları kötü oldu napsam? Bir çok pokemonum öyle naturesini hiç dikkat etmeden geliştirmişim

Charizardinin IV leri iyiyse charizardi en az 3-4 tane full IV si olan bi dittoyla ciftlestir. Ditto veya charizard farketmez, hangisinin nature ini yavruda istiyorsan ona everstone ver.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: blackwar19

bulbasaur ve squirtle nereden bulunuyor? bska charmender secmistim. oyunu bitirdim simdi bu ikisinide gelistirmek istiyorum

Friend safariden yakalayabilirsiniz. Bunun icin safarisinde bu pokemonlar bulunan birini arkadas olarak eklemeniz gerek tabi.
    Ayrica gts den de takaslayabilirsiniz.

• Arkadaslar elimde adamant ditto var ve 6 IV'li lucario yapmak istiyorum yapmam gerekeni sirasiyla anlatabilecek var mi ? Everstone aldim bu arada

• 1. jenerasyon: en az 3 IV ditto + pokemon (adamant hangisindeyse ve aktarmak istiyorsanız, everstone onda olsun)(Diğer poke de destiny knot)
    2. jenerasyon: yumurtadan çıkan 3+ IV'li pokemonları ayırın. ditto'da olmayan perfect IV'lere sahip olanlardan biriyle dittoyu çiftleştirin. İtem'ler yukardakiyle aynı şekilde olacak.)
    Son jenerasyon: destiny knot anne/baba'nın 5 IV sini çocuğa taşıyacak. altıncı IV rastgele gelecek. İşinize yaramayan IV'nin, perfect olmadığı pokemon istediğiniz pokemondur.

6 IV'sinin de perfect olması için uğraşmayın. Gereksiz zahmetli bir iş.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ichise

1. jenerasyon: en az 3 IV ditto + pokemon (adamant hangisindeyse ve aktarmak istiyorsanız, everstone onda olsun)(Diğer poke de destiny knot)
    2. jenerasyon: yumurtadan çıkan 3+ IV'li pokemonları ayırın. ditto'da olmayan perfect IV'lere sahip olanlardan biriyle dittoyu çiftleştirin. İtem'ler yukardakiyle aynı şekilde olacak.)
    Son jenerasyon: destiny knot anne/baba'nın 5 IV sini çocuğa taşıyacak. altıncı IV rastgele gelecek. İşinize yaramayan IV'nin, perfect olmadığı pokemon istediğiniz pokemondur.

6 IV'sinin de perfect olması için uğraşmayın. Gereksiz zahmetli bir iş.

Sagolun hocam takildigim yer olursa sorarim

• 3 IV li bi tane ditto bulamadim yakalafiklarimin hepsi fakir :(

• quote:

Orijinalden alıntı: phago

quote:

Orijinalden alıntı: blackwar19

bulbasaur ve squirtle nereden bulunuyor? bska charmender secmistim. oyunu bitirdim simdi bu ikisinide gelistirmek istiyorum

Friend safariden yakalayabilirsiniz. Bunun icin safarisinde bu pokemonlar bulunan birini arkadas olarak eklemeniz gerek tabi.
    Ayrica gts den de takaslayabilirsiniz.

cok tesekkur ederim GTS kullanarak aldim ikisinide
     Pokemon X/Y ANA KONU [3DS'NİN Baş Tacı]

• Arkadaşlar Individual Valuelerın yuksek olmasını Kiloude city pokemon centerdaki judge'den anlıyorsunuz değilmi? wonder tradeden aldıgım charmanderi sordugumda en fazla 5 statının iyi olduğunu soyledi ve outstanding dedi. bu 5 IV demekmi oluyor? genelde yuksek IVli pokemonları horde battle trainingde toptan geliştiriyorum. 4160 Exp geliyor ve parti içinde bolusturuluyor. Statlarıda random gelişiyor. Sizce bu dogru bir yontemmi? twitchte izledigim bir kac kişi exp sharei kapatıp horde training yapıyordu, bunun mantıgı ne olabilir? ayrıca pokemon Y 'ye sahip olup Skrelp verebilecek varsa cok sevinirim!
  • -kiloude'daki elemanın söylediğine göre gayet iyi bir charmender.
    -statları random geliştirmek yanlış. Ama sonra super training vb. yöntem ile reset'leyip yeniden kasacaksanız olabilir.
    -horde batte da çıkan pokemonu kontrol edin. Mesela size +2 speed veriyorsa, pokemonunuzda da pkrs+power itemlardan biri varsa; yendiği pokemon başına +12 EV kazanacaktır. 5 ile çarpın, 60EV.
    ben speed ve SpA EV için safarileri, attack için victory road'u tercih ediyorum. Buralarda hangi stat için hangi pokemonları keseceğinizi bulun serebii'nin pokedexini kullanarak ve uygun bir şekilde geliştirin pokemonunuzu.

exp. share, kazanılan EV'leri de paylaştırır. o yüzden kapatiyor olabilir.

exp kasmak için de 3 yıldızlı restaurant'ta triple battle iyidir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ichise

-kiloude'daki elemanın söylediğine göre gayet iyi bir charmender.
    -statları random geliştirmek yanlış. Ama sonra super training vb. yöntem ile reset'leyip yeniden kasacaksanız olabilir.
    -horde batte da çıkan pokemonu kontrol edin. Mesela size +2 speed veriyorsa, pokemonunuzda da pkrs+power itemlardan biri varsa; yendiği pokemon başına +12 EV kazanacaktır. 5 ile çarpın, 60EV.
    ben speed ve SpA EV için safarileri, attack için victory road'u tercih ediyorum. Buralarda hangi stat için hangi pokemonları keseceğinizi bulun serebii'nin pokedexini kullanarak ve uygun bir şekilde geliştirin pokemonunuzu.

exp. share, kazanılan EV'leri de paylaştırır. o yüzden kapatiyor olabilir.

exp kasmak için de 3 yıldızlı restaurant'ta triple battle iyidir.
    ---

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dreamscape -- 30 Kasım 2013; 21:44:39 >

• Millet x ve y geldi suan y de basladim oyuna ve ilk gym i hallettim. :) tavsiyeleriniz neler? Birlikte oynamak isteyen friend code atabilir ozelden ben biraz yabanciyim da.

• Ben hala 3 IVli ditto bulamadim :( help me pls

Acikcasi friendimde safaride dittosu olan yok :( gg wp

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Depresyon01 -- 1 Aralık 2013; 14:29:08 >
  • Random battle'larda cekik gozlulere yenilmekten gina geldi artik.

• quote:

Orijinalden alıntı: Kurt Cobain.

Random battle'larda cekik gozlulere yenilmekten gina geldi artik.

Ditto lazim ditto xD

• quote:

Orijinalden alıntı: Depresyon01

quote:

Ditto lazim ditto xD

Nedir sizdeki bu ditto meraki anlamadim bir aciklayabilirmisin? Hayir bildigim kadariyla gucsuz pembe camura benzeyen bir pokemon.

• Bende de bir tane var Ditto. Yumurta cikarmak icin kullaniyorum, fazladan bulursam veririm.

• Beyler haftaya oyun alacağımda iki oyun arasında kaldım biri Pokemon X/Y biride NSMB 2 . NSMB 2 bana çok eğlenceli , sıcak geliyor . Pokemon X and Y'de çok güzel geliyor . Ama aralarında seçim yapamıyorum . Bana tavsiyede bulunabilirmisiniz ?

Sizce hangisini alayım ?

Bu hafta Nintendo'nun bedava yolladığı Mario 3D Land'i oynuyorum çok eğlenceli . NSMB 2 iyi gelirmi bilmem
  • quote:

Orijinalden alıntı: Dependet

Beyler haftaya oyun alacağımda iki oyun arasında kaldım biri Pokemon X/Y biride NSMB 2 . NSMB 2 bana çok eğlenceli , sıcak geliyor . Pokemon X and Y'de çok güzel geliyor . Ama aralarında seçim yapamıyorum . Bana tavsiyede bulunabilirmisiniz ?

Sizce hangisini alayım ?

Bu hafta Nintendo'nun bedava yolladığı Mario 3D Land'i oynuyorum çok eğlenceli . NSMB 2 iyi gelirmi bilmem

ben de o oyunu almak istedim ama videolarda izledigim kadariyla oyun inanilmaz kolay. pokemon al derim
  • quote:

Orijinalden alıntı: Talat2106

quote:

Orijinalden alıntı: Depresyon01

quote:

Ditto lazim ditto xD

Nedir sizdeki bu ditto meraki anlamadim bir aciklayabilirmisin? Hayir bildigim kadariyla gucsuz pembe camura benzeyen bir pokemon.

Yuksek iv li poke uretmek icin en az 3 ivli ditto ariyorum modest yada adamant yoksa ditto bir suru var bende ozellikleri kotu

• quote:

Bende de bir tane var Ditto. Yumurta cikarmak icin kullaniyorum, fazladan bulursam veririm.

Çok sevinirim

• 
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.