Şimdi Ara

Pokemon X/Y ANA KONU [3DS'NİN Baş Tacı] (29. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
568
Cevap
4
Favori
27.456
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2526272829
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • merhaba,amerikadan hediye ntsc u new 3ds xl geldi bize içinde pokemon y var, eshop tan pokemon bank yüklemek istiyorum ama add fund da herşeyi girip zip code yaptıktan sonra error diyor ve para akataramıyorum,eshopa nasıl para aktaracağım? bu arada makine için satılık ilanıda koydum.
  • Pokemon shuffle geldi ios ve android'e bedava çok güzel oyun.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • hangisini öneririsiniz arkadaşlar X mi Y mi
  • quote:

Orijinalden alıntı: Etriel

hangisini öneririsiniz arkadaşlar X mi Y mi

Farketmez ikisi de güzel. Ben Pokemon X almıştım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Etriel

hangisini öneririsiniz arkadaşlar X mi Y mi

Hangisinin kapağındaki pokemon'u beğeniyorsan onu al hocam
  • Gba da oynamadığım pokemon kalmadı. Şimdi sırf Pokemon X için cihaz almak istiyorum. Orjinal Pokemon X dahil (birkaç oyun daha olursa iyi olur) alabileceğim en hesaplı cihaz hangisidir? Fiyat ve satıcı konusunda da yardımcı olursanız sevinirim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi LostAssassin -- 28 Nisan 2016; 10:02:21 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: LostAssassin

Gba da oynamadığım pokemon kalmadı. Şimdi sırf Pokemon X için cihaz almak istiyorum. Orjinal Pokemon X dahil (birkaç oyun daha olursa iyi olur) alabileceğim en hesaplı cihaz hangisidir? Fiyat ve satıcı konusunda da yardımcı olursanız sevinirim.

Sıfır almak istersen şöyle:

https://www.sahibinden.com/ilan/alisveris-oyun-konsol-tasinabilir-konsol-nintendo-3ds-cosmo-black-sifir-kutusunda-289387946/detay

• venomstr kullanıcısına yanıt
    Hızlı cevap için teşekkürler. O ilanı açtım şimdi. Sanırım içinde oyun yok. Oyunu ayrıca almak lazım. Pokemon x için 3ds şart değil mi? DS veya dsi lerde çalışmıyor. Bir ara ds xl bakıyordum yanlış makina almayım.
  • 
Sayfa: önceki 2526272829
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.