Şimdi Ara

Pokemon X/Y ANA KONU [3DS'NİN Baş Tacı] (27. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
568
Cevap
4
Favori
27.460
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2526272829
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Nintendo neden hep iki oyun çıkartıyor pokemonda x ve y gibi?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kozmoslu -- 8 Mayıs 2014; 22:30:20 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: sucukcu-

Nintendo nesen hep iki oyun çıkartıyor pokemonda x ve y gibi?

Tekdüzeliği ortadan kaldırmak için, game exclusive pokemonlar ile trade sistemini daha kullanılır hale getirmek amaçlı ve satış politikası. Eskiden 2 + 1 şeklinde çıkıyordu oyunlar (Gold-Silver-Crystal gibi)
  • kadabra'mı alakazam yapmak için trade yapmam gerekiyor yardımcı olacak arkadaş varsa pm atabilir mi
  • Lütfen birisi bana bulbasaur yollayabilirmi bende ona karsılık 3 tane pokemon yolluycam lutfen bakın cok acil.
  • Yeni oyun
  • Pokemon X oyunumu satıyorum arkadaşlar , içinde 6 İVli çok sağlam pokemonlar da var. Tertemiz hiç bir sorunu yok , kartlar kutusu vs herşey duruyor. oyunu bitirdim öyle kenarda duruyor fiyat 120 TL. Karşı Ödemeli Kargo. Şuan Nevşehir'deyim elden de verebilirim burdan almak isteyen olursa.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Depresyon01 -- 4 Temmuz 2014; 8:54:27 >
  • S.a. beyler pokemon x ı nereden bulabılırım ve ona uyumlu emılator u ınt de buldum ancak password
    ıstıyor varsa elınızde paylaşabılırmısınız teşekkurler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SAYKOOO14 -- 24 Temmuz 2014; 23:36:03 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: SAYKOOO14

S.a. beyler pokemon x ı nereden bulabılırım ve ona uyumlu emılator u ınt de buldum ancak pasaport ıstıyor varsa elınızde paylaşabılırmısınız teşekkurler

japon konsolosluga vize basvurusu yapman lazim...
  • quote:

Orijinalden alıntı: blackwar19

quote:

S.a. beyler pokemon x ı nereden bulabılırım ve ona uyumlu emılator u ınt de buldum ancak pasaport ıstıyor varsa elınızde paylaşabılırmısınız teşekkurler

Hocam ben hadı yanlıs yazmısım da senın espırın de ayrı bı de neyse password olacak
  • 5343-9928-8315 friend code arkadaşlık yollayan pm atarsa sevinirim beyler takas falan yaparız birlikte :D
  • quote:

quote:

japon balığı zekası ile espiri yapınca böyle oluyor demek ki. blackwar19 emulatör 3ds için çıkmadı white/black e kadar olan oyunları desmume ile oynayabilirsin rom olarak aratırsan pokemon x'in romu var internette fakat uygun emulatör olmadığı için çalışmıyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: withindarkness

quote:

quote:

japon balığı zekası ile espiri yapınca böyle oluyor demek ki. blackwar19 emulatör 3ds için çıkmadı white/black e kadar olan oyunları desmume ile oynayabilirsin rom olarak aratırsan pokemon x'in romu var internette fakat uygun emulatör olmadığı için çalışmıyor

Oyunu yasa disi yollarla oynamak istedigi icin onun seviyesine uygun bir mesaj attim. Japon baligi zekasina sahip olabilirim ama hirsiza yol gosterecek kadar ahlaksiz degilim

• merhabalar ben pokemon x almayı düşünüyorum da birkaç sorum olacak.

1- r4 kart kullandığım için güncelleme yapmıyorum bu oyunda güncelleme şart mı veya bir üyelik almak gerekiyor mu?

2- ikinci el alsam bu oyunu herhangi bir sıkıntı çıkar mı ?
  • bu oyunu almayı düşünüyorum yeterli bilgi bulamadım şimdi gerçek pokemondaki gibi ormanda pokemon mu yakalıyoruz nasıl bir oyun
  • Erselow kullanıcısına yanıt
    Hocam youtube'daki serilere göz atabilirsin gerçekten başlangıç anlamında çok eğitici oluyorlar. Eğer ingilizcen de varsa gerçekten harika rehberler var türkçe bakmadım ama bir sürü pokemon hayran forumları var oralara da bakabilirsin oyunu anlamak adına.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi a_e_b -- 3 Eylül 2014; 13:18:43 >
  • Vay, bu konuyu yeni farkettim. Önümüzdeki sene aranıza katılıyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ben oyunu aldım ama wifi yok sizce single player zevkli olur mu pokemon xy
  • arkadaşlar friend safari için ekleyebilecek varmı friend code um imzamda özellikle water type safari varsa çok iyi olur frogadier ve wartortle için
  • elinde diancie eu code olan var mı fazla ? Gengar code ve herhangibir legendary verebilirim
  • Arkadaşlar merhabalar.Ben eski ds lite kullanıcısıyım.Şuan Xbox one a yönelmiş bulunmaktayım,neyse.
    Elime bir şekilde Pokemon X/Y için Mysteriöse Diancie kodu geçti 3 adet,bana özel mesaj ile 3ds sahibi olduğunu bir resim ile (küçük bir kağıda nick name in yazılması ve 3ds ile birlikte fotoğraflanmasıyla) kanıtlayan ilk 3 kişiye kodları ücretsiz vereceğim.Hak geçmesin veya satış amaçlı kullanılmasın diye uyguluyorum resim yöntemini.
    Kodlar Almanya tabanlı ama sorun olmuyor sanırım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Timecatz -- 12 Kasım 2014; 1:48:39 >

• 
Sayfa: önceki 2526272829
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.