Bildirim
Pokemon X/Y ANA KONU [3DS'NİN Baş Tacı] (28. sayfa)
Mioji Mio X10SM 1200W Taşınabilir Ütü Buharlı Kırışık Giderici - Mavi : Amazon.com.tr: Mutfak
https://www.amazon.com.tr/dp/B0DG5W1RZY
15 sa. önce paylaşıldı
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
Giriş
-
@GorkemX12
@antiretro
Arkadaşlarımızın Diancie kodları gönderilmiştir.Elimde son bir adet kaldı bilginize,iyi oyunlar ;) -
-
-
bende ekledim hocam -
Eyvallah. Pokedex tamamlanmis halde benim, epey de shiny var. Trade, battle yapabiliriz.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Ben yeni kuruyorum takımı ama yapalım müsaitsen -
quote:
Orijinalden alıntı: uguravsr44
Ben yeni kuruyorum takımı ama yapalım müsaitsen
Yarina yapariz kardes. Istedigin ya da ihtiyacin olan poke varsa trade yapariz. Alayi mevcut. :)
Bende Pokemon oyunu olarak X ve White var white ı bitirince black 2 ve platinum almayı düşünüyorum heartgoldda istiyordum ama çok pahalı ve 2 tane 3ds var kardeşim de Y alıcak pokemon transferde 2 tane ds/3ds ile kullanılabiliyordu sanırsam ve sizle bende battle yapabilirmiyim perşembe cuma listemde eklisiniz heartgold 299.90 a alınırmı ve omega ruby ve alpha sapphire alacak olan varmı -
ekledim seni görkem -
Millet Diancie koduna ihtiyacim var. Yeni oyuna transfer etmek istedigim bi Pokemon. Elinizde fazladan kod varsa beni de görün Allah rizasi için :))) -
destiny knot verebilecek olan varmı ? -
-
Pm ile elimdeki son Diancie kodu tarafınıza iletilmiştir.İyi oyunlar diliyorum... -
Facebook'ta bir gurup kurdum Aktif bir şekilde Battle , Trade ve Bilgi toplamak amaçlı gurubumuza katılabilirsiniz. Gurup adı " Pokemon ORAS - Türkiye " diye geçiyor . Ve çekilişlerimiz olacak katılırsanız seviniriz. -
Oyunu bitirdim. Senaryo modunu. Şimdi ne yapabiliyoruz? -
pokemon oynıyacagım hiç aklıma gelmezdi -
Arkadaslar ekler misiniz?
İsim : UmtCnky
Friend code : 0061-2855-6515
3ds fiyatları nelerdir ? canım cidden pokemon oynamak istedi. -
quote:
Orijinalden alıntı: Mew The Legend
3ds fiyatları nelerdir ? canım cidden pokemon oynamak istedi.
Benim içinde geçerli
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X